Η. Καματερός προς ΝΔ: Αν συνεχίσετε στην ίδια γραμμή θα υποστείτε άλλη μια ήττα

19
306

Η. Καματερός: εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ στη συζήτηση για το ΕΣΡ

Τις πραγματικές σκοπιμότητες της Ν.Δ., που αντιδρά στη συγκρότηση του ΕΣΡ, για να μη γίνει διαγωνιστική διαδικασία και να μη πληρώσουν οι καναλάρχες, αλλά και σε βάρος των εργαζομένων στους τηλεοπτικούς σταθμούς, αποκάλυψε σήμερα στη Βουλή ο βουλευτής Ηλίας Καματερός.

Ο Δωδεκανήσιος βουλευτής ήταν ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ στη συζήτηση επί των τροπολογιών που ψηφίστηκαν για τη συγκρότηση του ΕΣΡ.

Ο Ηλίας Καματερός σημείωσε ότι η ΝΔ δεν πρέπει να πανηγυρίζει για την απόφαση του ΣτΕ διότι είναι πολλαπλά εκτεθειμένη. Τόνισε ότι είναι υποχρεωμένη να προσέλθει στη συγκρότηση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, όταν το ΣτΕ που επικαλείται κατ’ επανάληψη έχει κρίνει ως αντισυνταγματικό το να μη δίνονται νόμιμες άδειες στους τηλεοπτικούς σταθμούς. Παράλληλα κατηγόρησε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως συνήγορο των καναλαρχών και συνεχή ψεύδη στην υπόθεση συγκρότησης του ΕΣΡ.

«Μία είναι η αλήθεια» κατέληξε ο Ηλίας Καματερός «…οι άδειες θα δοθούν και δεν κάνουμε πίσω» ενώ απευθυνόμενος στη ΝΔ τόνισε «αν συνεχίσετε στην ίδια γραμμή θα υποστείτε άλλη μια ήττα».

Την τοποθέτηση του Ηλία Καματερού μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΓΟΥΡΓΟΥΡΗ ΥΠΟΘΕΤΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗ ΚΑΛΥΜΝΟ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΕΚΤΙΜΑΣ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΕΔΩ ΨΕΥΤΟΗΛΙΑ ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ

  2. Μιλάνε και οι πορδές, κλάνουν οι πεθαμένοι και κοροϊδεύουν τον λαό οι ΨΕΥΤΕΣ, ΛΑΪΚΙΣΤΕΣ,;;;

    Για δες μεγαλεία, τους έβαλαν και σκαμνί …. Και ερωτώ, ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΕΝΑ Κ@ΛΟΠΑΙΔΟ 40 ΧΡΟΝΩΝ, ΨΕΥΤΗΣ, ΛΑΪΚΙΣΤΗΣ να κοροϊδέψει την κοινωνία τάζοντα ότι επιθυμούσε ο κάθε πικραμένος;;;

  3. ΨΕΥΤΕΣ, ΨΕΥΤΕΣ, ΨΕΥΤΕΣ ΛΑΪΚΙΣΤΕΣ, να πάρετε τις offshore που έφτιαξε ο ΠΑΠΠΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ, ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ, ΜΑΣ ΠΕΘΑΝΑΤΕ.. .

    ΠΙΑ ΖΏΑ ΨΗΦΙΣΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΏΑ; ΠΙΑ ΖΏΑ ΕΚΑΝΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΕΞΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ; ΠΟΙΟΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΜΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΈΨΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΦΡΟΚΣΛΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΡΑΝΙΚΑ;;;;

  4. Δεν βρίσκεται κανένας που να λέει ότι ψήφισε ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και βουλευτή τον κοντό Μαυρογιαλούρος, ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ, ΜΑΣ ΠΕΘΑΝΑΤΕ..

    ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΣΕ ΤΣΙΡΚΟ ΓΙΑ ΚΟΛΩΤΟΥΜΠΕΣ… ΜΟΝΟ Η ΧΟΎΝΤΑ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΠΑΤΑΚΟΥ ΨΗΦΙΖΕ ΣΤΑ ΤΈΣΣΕΡΑ ΟΤΙ ΣΑΝΟ ΕΦΕΡΝΕ ΣΤΑ ΑΒΟΥΛΑ ΖΩΑ.

  5. Δεν βρίσκεται ΚΑΝΕΝΑΣ που να λέει ότι ψήφισε ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και βουλευτή τον κοντό Μαυρογιαλούρος, ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ, ΜΑΣ ΠΕΘΑΝΑΤΕ..

    Δεν κάνουμε πίσω είπε ο ΚΟΝΤΟΣ, ΘΑ ΤΙΣ ΦΑΝΕ ΟΜΩΣ ΤΑ ΦΡΌΚΑΛΑ από τους εξαθλιωμένους Έλληνες ΑΠΟ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ, θα τους κυνηγάνε εργαζόμενοι και συνταξιούχοι μέχρι να πάνε στο ΑΝΑΘΕΜΑ.

  6. τι λες ρε ανθρωπακι;;;ποιοι θα υποστουν νεα ηττα;;;με τα σημερινα δεδομενα και στελνοντας τον ελληνικο λαο στα ταρταρα,και σκεπτομενοι οτι ολοι αυτοι που σας ψηφισαν δεν θα την ξαναπατησουν απο ποιους θα παρετε ψηφους ;;;απ τους απλυτους νεολαιους που πληρωνωνται για να σπανε και να καταστρεφουνε;;ποιος ευσυνειδητος ελληνας θα σας ψηφισει;;τι λετε ρε μαυρογιαλουροι που μας εχετε αλλαξοπιστησει και μας επιβαλατε με το ετσι θελω ολη την ασια στον σβερκο μας;;ποιοι θα σας ψηφισουν που τρεμει το φυλοκαρδι σας για τοτι θα παρετε στις ερχομενες εκλογες;;

  7. Βρίσκομαστε λίγο πριν το δικό μας 1453 - Θέμα χρόνου ο εδαφικός ακρωτηριασμός και η εθνική καταστροφή

    Ζούμε στιγμές ιστορικές αλλά όχι ένδοξες. Στη δική μας γενιά έλαχε ο κλήρος να βιώσει στιγμές εδαφικού ακρωτηριασμού και εθνικής καταστροφής. Ο Ελληνισμός, η Ρωμηοσύνη είναι έτοιμοι να αλωθούν ακόμη μια φορά, μα να έχετε στο νου σας πριν προχωρήσουμε στην έκφραση της βαθιάς ανησυχίας μας πως τα κάστρα πέφτουν πάντα από μέσα.Είμαστε έτοιμοι να ζήσουμε το δικό μας 1453. Οι συνθήκες του τότε με το σήμερα δε διαφέρουν πολύ μεταξύ τους.Και τότε το κακό φαινόταν, τα μαύρα σύννεφα τα οποία πύκνωναν στον ορίζοντα ήταν ορατά. Όμως κανείς δε νοιαζόταν.
    Η κοινωνία τότε και τώρα, είναι παραδομένη στα πάθη και την καλοπέρασή της. Είναι απονεκρωμένη. Ούτε εκείνα τα χρόνια αντιδρούσε στη σήψη και την αδικία, ούτε σήμερα.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:http://amfipolinews.blogspot.gr/2016/10/1453.html

  8. Μόνη λύση η διαγραφή του χρέους και η επιστροφή στο Εθνικό νόμισμα 1

    Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Παρεμβάσεις» στο Blue Sky. Αρχικά, σημείωσε την εξαθλίωση που βιώνει ο Ελληνικός Λαός, προτρέποντας τους πολίτες να βγουν από την παθητική στάση και να διεκδικήσουν δυναμικά την Πατρίδα μας πίσω.Αναφέρθηκε στις πρώτες κινήσεις της Χρυσής Αυγής, όταν θα αναλάβει την εξουσία, θέτοντας σε προτεραιότητα την κατάργηση του άρθρου 86 του Συντάγματος «περί ευθύνης υπουργών».
    Κατέδειξε την απροθυμία της κυβέρνησης να πατάξει την διαπλοκή και διαφθορά, υπογραμμίζοντας πως η μόνη πολιτική δύναμη που διαθέτει την βούληση να βάλει τους κλέφτες στην φυλακή είναι η Χρυσή Αυγή.
    Επεσήμανε το αδιέξοδο των μνημονιακών πολιτικών, καθώς και της καταστροφικής σχέσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την Ελλάδα. Μόνη λύση για την επανεκκίνηση της Εθνικής οικονομίας είναι η διαγραφή του παράνομου και επαχθούς χρέους, η παράλληλη προσφυγή στα διεθνή δικαστήρια και εν τέλει η επιστροφή σε εθνικό νόμισμα.

  9. Μόνη λύση η διαγραφή του χρέους και η επιστροφή στο Εθνικό νόμισμα 2

    Τόνισε επίσης ότι πρέπει εκμεταλλευθεί ο ορυκτός πλούτος και τα κοιτάσματα της χώρας και να γυρίσει ο λαός στην ελληνική γη και την πρωτογενή παραγωγή με απώτερο σκοπό την εθνική αυτάρκεια.
    Εξέθεσε την υποκρισία της ΝΔ που δήθεν ζητά εκλογές, την ώρα που ψηφίζει από κοινού με τον ΣΥΡΙΖΑ όλα τα μνημονιακά νομοθετήματα, τονίζοντας παράλληλα ότι για να ανασάνει το κράτος πρέπει να απαλλαχθεί από τους χιλιάδες δημοσίους υπαλλήλους που διορίστηκαν μέσω κομματικών γραφείων.
    Τέλος, αναφερόμενος στο ζήτημα της δίκης που τραβά εις μάκρος τόνισε πως δεν υπάρχει οποιαδήποτε σύνδεση του Αρχηγού ή βουλευτών της Χρυσής Αυγής με οποιαδήποτε πράξη βίας και επανέλαβε την φράση ακόμα και του Αλέξη Τσίπρα στην Βουλή: «… Ακούστε, κύριοι της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ: Όλοι γνωρίζουν σε αυτήν την χώρα ποιος σήκωνε τηλέφωνα για να καθοδηγήσει ανώτερους και ανώτατους εισαγγελικούς και δικαστικούς λειτουργούς” που επιβεβαιώνει ότι η Χρυσή Αυγή έχει πέσει θύμα πολιτικής σκευωρίας από το κύκλωμα Σαμαρά.

  10. Τέσσερα τζαμιά έκλεισαν στην Γαλλία λόγω προώθησης μίσους και βίας.

    Η είδηση έρχεται από την Γαλλία και σίγουρα πρέπει να μας βάλει σε σκέψεις. Οι γαλλικές αρχές προχώρησαν στην απαγόρευση λειτουργίας τεσσάρων τζαμιών στο Παρίσι, εξαιτίας της προώθησης ακραίας ισλαμικής ιδεολογίας. Η Γαλλία, άλλωστε, εξακολουθεί να βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.
    Ο Γάλλος υπουργός Εσωτερικών, Bernard Cazeneuve ενέκρινε την άρση της άδειας λειτουργίας των τζαμιών, ενώ με επίσημη ανακοίνωση τόνισε πως: «Τα τζαμιά έκλεισαν εξαιτίας της προώθησης μίσους και βίας. Κάτω από την κάλυψη εκδηλώσεων και τελετών σε αυτά τα μέρη πραγματοποιούνταν συγκεντρώσεις που είχαν ως στόχο τη διάδοση ακραίων ιδεολογιών, οι οποίες είναι αντίθετες στις αξίες της γαλλικής πολιτείας και θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια του κοινού».
    Την ίδια ώρα στην Ελλάδα οι διάφοροι ψευτοανθρωπιστές, «προοδευτικοί», «αντιρατσιστές» και οπαδοί της «πολιτικής ορθότητας» κάνουν ό,τι μπορούν για να γεμίσει η Χώρα μας με τζαμιά.
    Μόνο που αν φτάσουμε στο σημείο να γίνονται τότε δηλώσεις ανάλογες μ΄αυτές του υπουργού Εσωτερικών της Γαλλίας, τότε θα είναι πλέον πολύ αργά…

  11. Ελεος.Δεν βρεθηκε αλλος να μπει εισηγητης μετα το φιασκο και βαλανε εσενα?Απλα σκεψου τι ψηφισες και τι ελεγες οταν ψηφιζες το νομο Παπα που βγηκε αντισυνταγματικος.Τωρα τι ακριβως εισηγησαι?

  12. ΗΛΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑ

    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ

    ΝΑ ΧΑΣΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΤΗΣ ΒΑΛΑΤΕ ΓΕΡΑ ΘΕΜΕΛΙΑ

    ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΤΕ ΨΗΛΑ

    ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ Κ..Ρ Ν.

    ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ

    ΚΑΛΟ ΜΠΟΙ ΛΟΙΠΟΝ

  13. Ηλία τους πονάει πολύ. Που θα πάει, θα τους περάσει, μέχρι το 2019 έχει πολύ καιρό να χαλαρώσουν και να τον ρουφήξουν πάλι με την ησυχία τους

    • Καλα συγνωμη υους υποστηριζεις ακομα μετα απο οσσ εχουν κανει μετα απο τα τοσο ψεμματα…ποσο ηλιθιος εισαι…εκτος αν εισαι Βολεμενος…

  14. Capital.gr ομολογεί πως γίνεται μάχη για την δεύτερη θέση μεταξύ Σύριζα και Χρυσής Αυγής.1

    Μια πολύ ενδιαφέρουσα πολιτική ανάλυση δημοσιεύεται στο Capital.gr, η οποία με το περιεχόμενό της βάζει κυριολεκτικά φωτιά στο εγχώριο πολιτικό σκηνικό!
    Γιατί; Επειδή, ούτε λίγο ούτε πολύ, η ανάλυση παρουσιάζει να γίνεται μια μάχη για την δεύτερη θέση μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Κάτω από τον χαρακτηριστικό τίτλο “Μάχη για τη δεύτερη θέση ΣΥΡΙΖΑ με Χρυσή Αυγή;”, γράφονται, συν τοις άλλοις, τα εξής:
    “Αν στο άξονα Global Local (Παγκοσμιοποίηση- Προστατευτισμός ή μια εκδοχή του Ευρώ –δραχμή) η ΝΔ του Μητσοτάκη εκφράζει το Global ο ΣΥΡΙΖΑ δεν εκφράζει την άλλη πλευρά. Πολύ περισσότερο εκφράζει τον προστατευτισμό η Χρυσή Αυγή, το ΚΚΕ, η Πλεύση Ελευθερίας κλπ. Αν συνυπολογίσουμε την παράμετρο του προσφυγικού- μεταναστευτικού, πολύ πιο εύκολα θα μπορούσε να εκφράσει αυτόν τον πόλο η ΧΑ ή κάποιο άλλο νέο ακροδεξιό σχήμα.
    Αν η Χρυσή Αυγή είναι τρίτη πολιτική δύναμη και ο ΣΥΡΙΖΑ κινείται προς το 10% δεν είναι απίθανο να δούμε σύντομα το πολιτικό δίπολο με τη ΝΔ από τη μια πλευρά και με κάτι δεξιό σαν δεύτερο κόμμα”.

  15. Capital.gr ομολογεί πως γίνεται μάχη για την δεύτερη θέση μεταξύ Σύριζα και Χρυσής Αυγής. 2

    Αν η Χρυσή Αυγή είναι τρίτη πολιτική δύναμη και ο ΣΥΡΙΖΑ κινείται προς το 10% δεν είναι απίθανο να δούμε σύντομα το πολιτικό δίπολο με τη ΝΔ από τη μια πλευρά και με κάτι δεξιό σαν δεύτερο κόμμα”.
    Ο αρθρογράφος του Capital.gr ουσιαστικά ομολογεί ότι η ραγδαία κοινωνική επιδείνωση, με την οικονομική ανέχεια να μεγαλώνει και την λαθρομετανάστευση να εξαπλώνεται ακόμη περισσότερο, θα οδηγήσει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (γιατί άλλος λαοφιλής και σοβαρός “ακροδεξιός” πολιτικός σχηματισμός δεν υφίσταται) να ξεπερνά τον ΣΥΡΙΖΑ εκλογικά, κατακτώντας ακόμα και την δεύτερη θέση στο πολιτικό στερέωμα.

  16. Capital.gr ομολογεί πως γίνεται μάχη για την δεύτερη θέση μεταξύ Σύριζα και Χρυσής Αυγής. 3

    Δεν είναι τυχαία, άλλωστε, μια πρόσφατη δημοσκόπηση της Marc, η οποία έδειχνε ότι οι διαρροές του ΣΥΡΙΖΑ προς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήταν μεγαλύτερες απ’ ό,τι στο ΚΚΕ ή στο κόμμα της Κωνσταντοπούλου, δείγμα της ευρείας απήχησης του αυθεντικά λαϊκού και αντιμνημονιακού αγώνα του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών.
    Επίσης, η γιγάντωση της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης και η ολοκληρωτική συνταύτιση της ΝΔ με την κυβερνητική πολιτική στο ζήτημα αυτό (με τελευταίο κρούσμα την απαράδεκτη τοποθέτηση Κουμουτσάκου για την κατάληψη Ελλήνων στον Βοτανικό) οδηγεί κι αυτή με την σειρά της στην περαιτέρω εξάπλωση της κοινωνικής και εκλογικής επιρροής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ