ΝΔ Κω: Μήπως η κυβέρνηση θέλει να μετατρέψει την Κω σε ξέφραγο αμπέλι… (Σ’ ένα απέραντο Προαναχωρησιακό Κέντρο Κράτησης Μεταναστών;)

12
456

 

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχει αποτύχει παταγωδώς στη διαχείριση του προσφυγικού – μεταναστευτικού ζητήματος. Αυτό το ομολογούν πλέον και οι ίδιοι. Αντί, όμως, να αναγνωρίσουν τα λάθη τους, να ακούσουν τις τοπικές κοινωνίες και επιτέλους να αλλάξουν την καταστροφική τους στάση, οι κυβερνόντες επιλέγουν να συνεχίσουν στο ίδιο μοτίβο, αγνοώντας τους πάντες.

Στις δικαιολογημένες επιφυλάξεις των γονιών για τον τρόπο εκπαίδευσης των παιδιών των προσφύγων και μεταναστών, η κυβέρνηση προτίμησε να κωφεύσει. Αντί οι κυβερνώντες να συζητήσουν με τους γονείς και να λάβουν υπ’ όψιν τις απόψεις τους, θεώρησαν καλύτερο να τους αγνοήσουν επιδεικτικά. Επέλεξαν να τους κατηγορήσουν ότι αντιτίθενται στη μόρφωση των παιδιών και έτσι να διαιρέσουν για άλλη μια φορά την κοινωνία μας. Και φτάσαμε στην έκδοση ενυπόγραφων ανακοινώσεων της συντονιστικής των γονιών και ανακοινώσεων των «άλλων γονιών».

Εχθές ήταν η σειρά της Ένωσης Αστυνομικών Δωδεκανήσου να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου. Ο ερασιτεχνισμός της κυβέρνησης αποδεικνύεται περίτρανα και πάλι. Ο ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζει προαναχωρησιακό κέντρο κράτησης μεταναστών πλάι στο Hot Spot του Πυλιού και δεν έχει φροντίσει για τη στελέχωση και τη φύλαξη των κρατουμένων σε αυτό. Και όλα αυτά τη στιγμή που πάνω από μισούς από τους σχεδόν 2.000 διαμένοντες στο Hot Spot του Πυλίου, είναι Πακιστανικής καταγωγής, δηλαδή παράνομοι μετανάστες που σύντομα θα απορριφθούν οι αιτήσεις ασύλου τους. Πώς θα διαχειρισθεί η κυβέρνηση ένα Hot Spot και ένα προαναχωρησιακό κέντρο δίχως την απαιτούμενη αστυνομική δύναμη; Μήπως τελικά η κυβέρνηση επιθυμεί να μετατρέψει την Κω σε ξέφραγο αμπέλι, σε ένα απέραντο Προαναχωρησιακό Κέντρο Κράτησης Μεταναστών;

Αλλά βέβαια η κυβέρνηση πορεύεται με το “ηθικό πλεονέκτημα” της αριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ και το “πατριωτικό αίσθημα” των ΑΝΕΛ. Οϊμέ…

Τοπική Οργάνωση Κω

Νέας Δημοκρατίας

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 4; Ο ΜΙΣΤΕΡ ΤΣΙΠΡΑΣ, Ο ΦΟΝ ΚΟΥΛΗΣ Η ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΖΙ;

    Όπως όλα δείχνουν, σύντομα το Μνημόνιο 3, το… αντιμνημονιακό κι αριστερό, θα είναι παρελθόν. Και στη θέση του θα’ ρθει το –ακόμα πιο σκληρό- Μνημόνιο 4. Το οποίο προανήγγειλε τις προηγούμενες ημέρες ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ Τζέρι Ράις, δηλώνοντας πως το… φιλόπτωχο Ταμείο συζητά για ένα πιθανό νέο «πρόγραμμα» (όπως λένε το Μνημόνιο…) στην Ελλάδα. Και οι διεθνείς τοκογλύφοι του ΔΝΤ είναι σοβαροί άνθρωποι και σε ότι λένε δεν ξελένε!
    Είναι θέμα χρόνου, λοιπόν! Και το μόνο ερώτημα που προκύπτει, έχει να κάνει με το ποιος θα κληθεί να περάσει το Μνημόνιο 4, ο μίστερ Τσίπρας ή ο φον Κούλης; Ή μήπως και οι δύο μαζί;

    • Παράταξη δεξιών χαλουβάδων, του χωροφύλακα, της Siemens, των ανώμαλων πρωθυπουργών, τις μίζας και της αρπαχτής.

      Ένας λουλούκος ο ΚΟΥΛΗΣ που ξεκίνησε την πολιτική του καριέρα με δωρεάν ΜΙΖΑ το τηλεφωνικό κέντρο από την Siemens… Φρούτα της δεξιάς παράταξης που θα συνεργαστεί και με τον διάβολο ακόμα και με τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ της Χρυσής Πορδής για να ξανακάτσει στις καρέκλες της εξουσίας.

  2. ΜΑΖΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΦΕΡΑΤΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ.ΦΑΤΕ ΤΑ ΤΩΡΑ

    • Ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ για τα ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕΤΡΑ και το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΤΗΣ Ν.Δ.

      Ελπίζω όμως να στείλουν ΒΑΖΕΛΙΝΗ στους νησιώτες ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΛΟ. Αυτοί βρε πατριώτη είναι ΦΑΣΙΣΤΕΣ με ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΟΒΙΑ και καταστρέφουν κάθε εργαζόμενο και συνταξιούχο. Η ανεργία θα φτάσει στο 40% για να μας αναγκάσουν να δεχτούμε ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΔΕΞΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ, το 3ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ της και ΦΠΑ 24% στα νησιά για να στηρίξει την νησιωτικότητας…

  3. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΞΥΠΝΗΤΟΥΡΙΑ Η ΚΩΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 15 ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ.

    • εσυ οτι θες κανε,αν σου αρεσει και δεν μας ενδιαφερει.ολοι οι αλλοι ομως θα τον μαυρισουμε

  4. Μιλάνε τα λαμόγια και τα κομματόσκυλα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ…40 χρόνια δεν χορτάσατε ρε?

  5. ΚΩΟΙ ΚΟΙΤΑΧΤΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΚΑΙ ΜΟΥΤΖΩΘΕΙΤΕ..
    ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΑΤΕ.
    ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΟΥΡΑΝΟΚΑΤΕΒΑΤΟΙ.
    ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΤΕ.

  6. Στο ίδιο μήκος κύματος με την «ψευτο – συντονιστική Γονέων Κω». Μήπως οι ανακοινώσεις γράφονται από τα ίδια άτομα;;;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ