ΑΝ.ΕΛ Συντονιστική Κώ: Ο κ. Γ. Κρητικός μάλλον θεωρεί τον Κωακό λαό σαν ομάδα λωτοφάγων!

6
192

Ο κ. Γ. Κρητικός μάλλον θεωρεί τον Κωακό λαό σαν ομάδα λωτοφάγων!
Δηλώνει με υπερηφάνεια ότι η παράταξή του αισθάνεται δικαιωμένη για το κλείσιμο της ΕΡΤ, την φορολογική «ελάφρυνση» των Ελλήνων και την επιβολή του PSI, που έδωσε την χαριστική βολή στα ασφαλιστικά ταμεία.
Ταυτόχρονα, κατηγορεί την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ γιατί δεν ζήτησε συγνώμη που:
αγωνίζεται να σώσει την Ελλάδα από την ξένη και την ντόπια τρόικα!
περιφρουρεί τα σύνορα της χώρας και διέλυσε τις γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο!
ενισχύει τον χώρο της υγείας με προσλήψεις προσωπικού, με δωρεάν περίθαλψη ανασφάλιστων και  με αποτελεσματικότερες αεροδιακομιδές!
αγνοεί παντελώς το μικροκομματικό όφελος, προτάσσοντας πάντα το δημόσιο καλό!
θωρακίζει τον δημόσιο τομέα απορρίπτοντας κάθε σκέψη για μαζικές απολύσεις!
προστατεύει τους Έλληνες από τον εκπληστηριασμό της πρώτης κατοικίας τους!
βάζει τάξη στο άναρχο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο της χώρας και αναγκάζει τους καναλάρχες να ακολουθούν κανόνες!
Δυστυχώς όμως για τον κ. Κρητικό, η λοβοτομή, στην οποία προσπάθησε να μας υποβάλλει η ΝΔ και τα περί αυτήν λοιπά κόμματα, δεν πέτυχε!
Όλοι πιά γνωρίζουμε πως η ΝΔ των Κυριάκου Μητσοτάκη, Άδωνη Γεωργιάδη και Μάκη Βορίδη είναι ο εκφραστής όλων όσων επί 27 ολόκληρα χρόνια εμπόδιζαν την εφαρμογή του νόμου «περί βασικού μετόχου», βάζοντας πλάτη στους νταβατζήδες. Είναι οι ίδιοι που, ανοίγοντας την κερκόπορτα για το Δ.Ν.Τ., προκάλεσαν την αιμορραγία του Ελληνικού λαού!

ΑΝ.ΕΛ Συντονιστική Κώ

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. περιμενετε ανελιτες και δεν θ αργησουν οι εκλογες.τοτε να δειτε ποσο θα τους επηρεασουν τους ελληνες οι λωτοι στην ψηφο.θα περασετε στην αιωνιοτητα ως το απολυτο μηδεν και δεν θα σας θυμαται πλεον κανεις ουτε εσας ουτε τους αλλους

    • ξερετε τι λένε για να σε θυμάται μια γυναίκα;
      Ε, αυτό καυχιέστε οτι κάνατε στον λαό;

    • ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΜΕΛΗ? ΕΓΩ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΑ ΜΕ ΕΛΑΦΡΙΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ…

  2. Βρε ΟΥΣΤ ΨΕΚΑΣΜΕΝΑ που θέλετε και συντονιστική για να συντονίζει τους σύντροφους του ΣφΥΡΙΖΑ...

    Πόσο ζώα πρέπει να είστε για κάνετε τα κέφια ενός ψεύτη κολοτούμπα σαν τον συγΚΑΜΕΝΟ σας αρχηγό που παριστάνει τον πατριώτη όταν τρώει αυγά, απειλεί με παραίτηση αλλά μετά ΣΤΑ ΤΈΣΣΕΡΑ ΨΗΦΙΣΕ ΦΠΑ 24%ΣΤΑ ΝΗΣΙΆ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΟΝΙΜΗΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΛΑΘΡΟ ΣΤΟ ΑΜΑΝΙΟΥ.

  3. ΜΝΗΜΟΝΙΟ 4; Ο ΜΙΣΤΕΡ ΤΣΙΠΡΑΣ, Ο ΦΟΝ ΚΟΥΛΗΣ Η ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΖΙ;

    Όπως όλα δείχνουν, σύντομα το Μνημόνιο 3, το… αντιμνημονιακό κι αριστερό, θα είναι παρελθόν. Και στη θέση του θα’ ρθει το –ακόμα πιο σκληρό- Μνημόνιο 4. Το οποίο προανήγγειλε τις προηγούμενες ημέρες ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ Τζέρι Ράις, δηλώνοντας πως το… φιλόπτωχο Ταμείο συζητά για ένα πιθανό νέο «πρόγραμμα» (όπως λένε το Μνημόνιο…) στην Ελλάδα. Και οι διεθνείς τοκογλύφοι του ΔΝΤ είναι σοβαροί άνθρωποι και σε ότι λένε δεν ξελένε!
    Είναι θέμα χρόνου, λοιπόν! Και το μόνο ερώτημα που προκύπτει, έχει να κάνει με το ποιος θα κληθεί να περάσει το Μνημόνιο 4, ο μίστερ Τσίπρας ή ο φον Κούλης; Ή μήπως και οι δύο μαζί;

  4. Ας Έρθει στην Κω να περπατήσει με την ομάδα του κι αυτός κι ο άλλος του Συριζα και θα καταλάβει πόσο ψεύτες είναι και διπρόσωποι που κορόιδεψαν τον Κωακό λαό. Αλλά δεν τους παίρνει και το ξέρουν καλά.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ