Γ. Κρητικός προς Α. Γκιντιζέ: Δεν αισθανθήκατε την ανάγκη να ζητήσετε μια συγνώμη από τον ελληνικό λαό…

9
416

 

Με ένα γενικόλογο δελτίο τύπου ο κ. Γκιντιζέ, πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ., προσπαθεί να συμμαζέψει όσα σκόρπισε η κυβέρνηση που στηρίζει. Δυστυχώς όμως αντί να τα μαζέψει, τα μπερδεύει περισσότερο. Αυτά παθαίνει κανείς όταν δεν υπηρετεί σταθερές αρχές, αξίες και θέσεις.

Δεν αισθανθήκατε την ανάγκη να ζητήσετε μια συγνώμη από τον ελληνικό λαό για τα τόσα ψέματα που του είπατε προεκλογικά και τις κόκκινες γραμμές που εγκαταλείψατε για να μένετε στις καρέκλες σας;

Δεν αισθανθήκατε καμιά ντροπή για την υπογραφή που βάλατε σε ένα αχρείαστο μνημόνιο, στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας για 99 χρόνια, για την αύξηση του Ε.Ν.Φ.Ι.Α., την αύξηση των φόρων, τους πλειστηριασμούς ακινήτων των συμπατριωτών μας, τη διάλυση της υγείας και της παιδείας;

Δεν αισθανθήκατε την υποχρέωση να υψώσετε ανάστημα σε όσους θέτουν ανοικτά θέμα Αιγαίου;

Και την μόνη ανάγκη που νιώσατε ήταν να υπερασπιστείτε τον ‘Νόμο Παππά’ που κρίθηκε και επίσημα από το Σ.τ.Ε. ως αντισυνταγματικός;

Εμείς νιώθουμε δικαιωμένοι από την απόφαση του Σ.τ.Ε. γιατί αποκαταστάθηκε η συνταγματική νομιμότητα και επικράτησε η Δημοκρατία έναντι όλων αυτών που ονειρεύονται καθεστώτα τύπου σοβιέτ.

Όπως νιώθουμε και δικαιωμένοι για τη στάση μας τότε στο θέμα της ΕΡΤ. Την εκσυγχρονίσαμε (ΝΕΡΙΤ), την αναβαθμίσαμε σε ποιότητα και μειώσαμε στα μισά το κόστος της ελαφρύνοντας τον φορολογούμενο πολίτη.

Όπως νιώθουμε και δικαιωμένοι για τη στάση μας τότε στο θέμα της διαγραφής του χρέους κατά 100 δις ευρώ (η μεγαλύτερη που έχει γίνει ποτέ παγκόσμια) δίνοντας ανάσα στην πατρίδα μας.

Εσείς μετά από δύο χρόνια διακυβέρνησης για ποια πράγματα νιώθετε δικαιωμένοι;

Γιάννης Κρητικός

Πολιτευτής με τη Νέα Δημοκρατία

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κε Κρητικε εσθανεσται δικαιωμένος και χαρούμενος που με το κούρεμα έχασαν άνθρωποι σε μια νύχτα τους κόπους μιας ζωής?
    Εσθανεσται δικαιωμένος και χαρουμενος που τα ασφαλιστικά ταμεία έχασαν μέρος τις περιουσίας τους που είναι και ο κόπος μου 35 χρόνια εκεί?

  2. ΒΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ ΕΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΘΑ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΟΥ ΓΚΡΕΜΟΥ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΣΙ ΕΙΔΗ ΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΜΕ ΤΟ PSI ΠΟΣΟ ΠΟΙΟ ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΟΙΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΣΕ ΧΡΕΟΚΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΤΠΤ ΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

    • Το ότι κόβονται οι συντάξεις γιατί τα ταμεία δεν έχουν αποθεματικά λόγω του κουρέματος δεν σε ακουμπάει?

  3. Στο σπίτι του κρεμασμένου, δεν μιλάνε για σχοινιά! Θα έπρεπε να ντρέπεστε ακόμη και να μιλάτε, πόσο μάλλον να κριτικάρετε την κυβέρνηση. Τουλάχιστον αυτοί προσπάθησαν και προσπαθούν ακόμα, σε πλήρη αντίθεση με τη δική σας παράταξη που, βουτηγμένη μέχρι πάνω από το λαιμό στις μίζες δεν τολμούσε να αρθρώσει λέξη στις επιταγές των δανειστών. Το του Παπανδρέου και το του Σαμαρά ακόμα ηχούν στα αυτιά μας, θυμίζοντας στον Ελληνικό λαό τους πρωταίτιους της καταβαράρθρωσης της χώρας. Απορώ με το θράσσος σας.

  4. Πως ακριβώς αισθάνεστε δικαιωμένος κ. Κρητικέ όταν το ΣΤΕ από το 2010 έχει βγάλει έξι (6) (ούτε μία ούτε δύο) καταδικαστικές αποφάσεις για την ανομία που επικρατεί στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο;;; Συγκυβέρνηση δεν ήσασταν τότε;; Μιλάτε εσείς για Αιγαίο;;; Εσείς και το κόμμα που συγκυβερνούσατε δεν δημιούργησε τις «Γκρίζες Ζώνες». Ο Πρόεδρος του ΕΛΚ δεν ήταν εκείνος που επέκρινε τον Πάνο Καμμένο που τίμησε τους πεσόντες των Ιμίων εντός της Ελληνικής Επικράτειας;;; Η απόφαση τις κυβέρνηση και του Υπουργού Αμύνης να καλέσει το ΝΑΤΟ να περιπολεί τα «σύνορα μας» δεν θέτει τέλος σε χρόνια παράνομων διεκδικήσεων της Τουρκίας εφόσον τα επίσημα σύνορα αναγνωρίζονται από το ΝΑΤΟ. Το κόμμα σας και εσείς προσωπικά έχετε πάρει «διαζύγιο» με την αλήθεια.

  5. η ακροδεξιά του Αδώνιδος Αντώνη του Μάκη αισθάνεται δικαιωμένη που κατέστρεψε τον ελληνικό λαό

  6. ΕΣΥ ΚΡΗΤΙΚΕ ΖΗΤΗΣΕΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΤΟΝ ΚΩΑΚΟ ΛΑΟ,ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΣΟΚΤΖΗ.ΕΝΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ,ΕΝΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ.ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ,ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΑΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΚΩ.ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΙ ΚΩΟΙ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΝ.

  7. ΜΝΗΜΟΝΙΟ 4; Ο ΜΙΣΤΕΡ ΤΣΙΠΡΑΣ, Ο ΦΟΝ ΚΟΥΛΗΣ Η ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΖΙ;

    Όπως όλα δείχνουν, σύντομα το Μνημόνιο 3, το… αντιμνημονιακό κι αριστερό, θα είναι παρελθόν. Και στη θέση του θα’ ρθει το –ακόμα πιο σκληρό- Μνημόνιο 4. Το οποίο προανήγγειλε τις προηγούμενες ημέρες ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ Τζέρι Ράις, δηλώνοντας πως το… φιλόπτωχο Ταμείο συζητά για ένα πιθανό νέο «πρόγραμμα» (όπως λένε το Μνημόνιο…) στην Ελλάδα. Και οι διεθνείς τοκογλύφοι του ΔΝΤ είναι σοβαροί άνθρωποι και σε ότι λένε δεν ξελένε!
    Είναι θέμα χρόνου, λοιπόν! Και το μόνο ερώτημα που προκύπτει, έχει να κάνει με το ποιος θα κληθεί να περάσει το Μνημόνιο 4, ο μίστερ Τσίπρας ή ο φον Κούλης; Ή μήπως και οι δύο μαζί;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ