Γ. Κρητικός: ΟΧΙ στον φασισμό του παρελθόντος – Ο λαός θα πει ΟΧΙ & στο φασισμό του σήμερα…

5
213

Η Νέα Δημοκρατία από την πρώτη στιγμή αντιστάθηκε στην προσπάθεια πραξικοπήματος της κυβέρνησης ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – ΑΝ.ΕΛ. στο χώρο των Μ.Μ.Ε.
Καταδικάσαμε ανοικτά και δυναμικά τις αντιδημοκρατικές και αυταρχικές παρεμβάσεις της κυβέρνησης στη Δικαιοσύνη.
Καταδικάσαμε ανοικτά και δυναμικά την προκλητική προσπάθεια της κυβέρνησης να παρακάμψει το θεσμοθετημένο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης.
Μα πάνω απ’ όλα καταδικάσαμε ανοικτά και δυναμικά την προσπάθεια της κυβέρνησης να καταργήσει τη Δημοκρατία στον τόπο που την γέννησε.
Με απόφασή του, το Συμβούλιο της Επικρατείας κρίνει ως αντισυνταγματικό τον ‘νόμο Παππά’, δικαιώνει την προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας και αποκαθιστά τη συνταγματική νομιμότητα.
Αύριο γιορτάζουμε το βροντερό ‘ΟΧΙ’ των Ελλήνων απέναντι στον φασισμό του παρελθόντος.  Πολύ σύντομα ο λαός μας θα βροντοφωνάξει ‘ΟΧΙ’ στο φασισμό του σήμερα.

Γιάννης Κρητικός
Πολιτευτής με τη Νέα Δημοκρατία

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αν αυτά που γράφεις κ. πολιτευτή αποτελεί πολιτική αντιπαράθεση να βάλουμε τα γέλια ακόμα και ο ανίκανος τοπικός Βουλευτής μπορεί να σου απαντήσει, πάντα τσατσά των ισχυρών ήταν το κόμμα σου και πάντα κανάκευε τους ισχυρούς του χρήματος, ας συνέχισή να υπάρχει η διαπλοκή με την οποία μεγάλωσε η γενιά σου και που εσύ θεωρείς σαν κάτι φυσιολογικό αρκεί και εμείς με τα γλειψίματα, να παίρνουμε κανένα κοκαλάκι να γλείφουμε και εμείς δουλειά που από ότι έχει δείξη κατέχεις άριστα

  2. ΑΠΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΣ…. ΠΟΥ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟΜΑΝΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΤΩΡΑ

  3. για την απόφαση του ΣτΕ, τον νόμο Παππά και τους πολιτικούς απατεώνες του Σύριζα και της ΝΔ

    Ο νόμος Παππά και η απόφαση του ΣτΕ είναι τα πλέον μικρά και ασήμαντα γεγονότα, την ώρα που ο εθνικός πλούτος της χώρας εκχωρείται σε ξένους και οι Έλληνες γινόμαστε μειοψηφία μέσα στην Πατρίδα μας, με την σύμφωνη γνώμη και την κοινή ψήφο Σύριζα και Νέας Δημοκρατίας.
    Στην Γεροβασίλη υπενθυμίζουμε ότι «τα παιδάκια τα πέταξαν έξω από τους παιδικούς σταθμούς» οι μνημονιακοί νόμοι, που τους ψήφισαν χέρι-χέρι Τσίπρας και Μητσοτάκης. Και μην παραμυθιάζει τον κόσμο για τα 255 εκατομμύρια των αδειών, γιατί τα hot-spot και οι τζάμπα παροχές στους λαθρομετανάστες στοίχισαν μόνο για ένα χρόνο 1,8 δισεκατομμύρια ευρώ!
    Οι συριζαίοι αποδεικνύονται οι μεγαλύτεροι πολιτικοί απατεώνες: μέμφονται το ΣτΕ, γιατί νομιμοποίησε το μνημόνιο, που οι ίδιοι με τις ψήφους τους έχουν επιβάλλει στην χώρα.
    Δεν λένε όμως λέξη για την παράνομη και παράλογη απόφαση του ΣτΕ να στηρίξει το άθλιο, αντισυνταγματικό νομοθέτημα που καταργεί την κρατική χρηματοδότηση της Χρυσής Αυγής, καταλύοντας στην πράξη τις ελεύθερες εκλογές.
    Χρυσή Αυγή – Γραφείο Τύπου

  4. ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΣΕ ΦΑΓΑΜΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ… ΠΟΛΙΤΕΥΤΗ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΡΑΣ, ΑΝΤΕ ΤΡΑΒΑ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ , ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΣ.ΑΝΑΛΩΘΗΚΕΣ, ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ…

  5. ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ , ΣΕ ΦΑΓΑΜΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ. ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΣ, ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ. ΑΝΤΕ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ. ΑΝΑΛΩΘΗΚΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ