Κατερίνα Γαβαλά για εκλογές Κεντροαριστεράς: Σας καλούμε να δώσετε το παρών σε μια ιστορική στιγμή

7
802
«Ελεύθερος ο κάθε πολίτης να επιλέξει τον καλύτερο στην ηγεσία του κόμματος»…
«Θετικές οι προσπάθειες που γίνονται στο Νοσοκομείο μας, αναφορικά με την πρόσληψη των 11 συναδέλφων με το πρόγραμμα του ΚΕΛΠΝΟ»
Η Κατερίνα Γαβαλά μιλάει στην Πόπη Δανελάκη, στην πρωινή εκπομπή του ΕΚΦΡΑΣΗ 97

Κατερίνα Γαβαλά για εκλογές Κεντροαριστεράς: Σας καλούμε να δώσετε το παρών σε μια ιστορική στιγμή

Προτάξαμε ως ΠΑΣΟΚ την ενότητα και δημιουργήσαμε με άλλα κόμματα και κινήματα τον φορέα που ευελπιστεί να εκφράσει τις επιθυμίες και τις αγωνίες των Ελλήνων, προτείνοντας ρεαλιστικές λύσεις στα προβλήματα της Ελλαδας και του Έλληνα, μακριά απο λαϊκισμούς, ψέματα και σκληρές νεοφιλελεύθερες πολιτικες. Μακριά απο βαρίδια του παρελθόντος και λανθασμένες επιλογές. Προτάσσουμε σήμερα τα πολλά και τα μεγάλα που μας ενώνουν και αφήνουμε πίσω μας τα μικρά και τα λίγα που μας χωρίζουν.

Καλούμε εσάς, τις Ελληνίδες και τους Έλληνες που επιθυμείτε να δώσετε το δικό σας στίγμα στην επιλογή της νέας ηγεσίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, την Κυριακή 12/11/17, απο τις 8:00 πμ έως 20:00, να δώσετε το παρόν σε μια ιστορική στιγμή.

Να γίνετε οι Πρωταγωνιστές της δικής σας επιλογής.

Να πάρετε ενεργό μέρος στο νέο αφήγημα της κεντροαριστεράς.

Δικαίωμα ψήφου έχουν ολοι οι προσερχόμενοι πολίτες που είναι εγγεγραμμένοι στον Εθνικό Εκλογικό Κατάλογο.

Θεωρούμε τιμή μας την παρουσία σας.

Στην Κω ψηφίζουμε στο Χάνι

Στο Ζηπάρι και την Αντιμαχεια στις πρωην Αίθουσες του Δημοτικού Συμβουλίου

Στο Πυλί και την Καρδάμαινα στις πρώην Αίθουσες του Κοινοτικού Συμβουλίου

Στην Κέφαλο στο Πολιτιστικό Κεντρο

Εισφορά 3€.

Για την ΝΕ ΠΑΣΟΚ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΑΒΑΛΑ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κατερινα μου τα χρεη του ΠΑΣΟΚ θα τα πληρωσετε η με αλλου τα λεφτα θα παριστανετε τους σωτηρες?Αντε γιατι καταντησατε αηδια…

  2. σας καλούμε να δόσετε το παρών για να μπορούμε εμείς που βολευτήκαμε να πηγαίνουμε όποτε θέλουμε στη δουλειά και να απολαμβάνουμε το καφεδάκι μας στο νερό

  3. Μακριά από τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές. Δηλαδή δεν πρόκειται να συνεργαστείτε με την ΝΔ και να συγκυβερνήσετε; Θα συνεργαστείτε μήπως με τον Σύριζα; Καλό είναι αυτά να είναι γνωστά πριν αποφασίσουν οι πολίτες.

  4. Συνεργασία με ΝΔ ή ΣΥΡΙΖΑ

    Το αρχικό κοινό ερώτημα αναφορικά με το ποιον θα συνεργαστούν μετεκλογικά και την αλλαγή εκλογικού νόμου

    Ανδρουλάκης: Θα διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και θα επιδιώξουμε προγραμματική συμφωνία – Η απλή αναλογική δεν βοηθάει – Να σπάσουν οι μεγάλες περιφέρειες.
    Καμίνης: Νομίζω ότι είναι άκαιρο, αλλά ο κόσμος θέλει να μάθει. Εμείς πάμε για δεύτερο κόμμα και όχι για τρίτο. Οι συνεργασίες γίνονται σε προγραμματική βάση. Οι συνεργασίες γίνονται επί τη βάση προγραμματικών συμφωνιών. Πιστεύω ότι το γερμανικό εκλογικό σύστημα είναι το ιδανικό για τη χώρα.
    Μανιάτης: Αρνούμαι να αποδεχθώ τη λογική του συμπληρώματος – Το ερώτημα είναι αν συμφωνούν με τις προτάσεις μας ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ – Για τον εκλογικό νόμο: Πιστεύω σε μικρό μπόνους και σπάσιμο των μεγάλων περιφερειών.

    Πηγή:debate για την Κεντροαριστερά-iefimerida.gr

  5. Τζιώτης: Δεν έχουμε καμία σχέση με τη δεξιά – Η ταυτότητά μας είναι κεντροαριστερά.
    Θεοδωράκης: Προς το παρόν δεν υπάρχει ΣΥΡΙΖΑ: υπάρχει μια τερατογένεση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ – Η χώρα δε μπορεί να μείνει ακυβέρνητη – Θα συνεργαστώ για την αλλαγή της απλής αναλογικής.

    Πηγή:debate για την Κεντροαριστερά-iefimerida.gr

  6. Γεννηματά: Πρώτος θα μιλήσει ο ελληνικός λαός, εγώ αρνούμαι να μιλήσω ερήμην τους. Δεν είμαι εδώ για να απαντήσω τίνος συμπλήρωμα θα γίνουμε. Εγώ αντιστρέφω το ερώτημα: Είναι διατεθειμένοι οι κ.κ. Τσίπρας και Μητσοτάκης να συμβάλλουν στην σταθερότητα της χώρας; Κανείς δεν θα κρυφτεί πίσω από εμάς πια. Για τον εκλογικό νόμο είμαστε διατεθειμένοι να καθίσουμε γύρω από ένα τραπέζι αλλά λέμε «όχι» σε τρικ Τσίπρα-Μητσοτάκη. Εκλογικό σύστημα με μικρό μπόνους για το πρώτο κόμμα (άνω του 42%), με σπάσιμο εκλογικών περιφερειών και ψήφο στον απόδημο εληνισμό.
    Ραγκούσης: Το πραγματικό ερώτημα δεν είναι αν θα συγκυβερνήσουμε με τον ΣΥΡΙΖΑ του Πάνου Καμμένου, νομίζω όλοι θα πουν όχι. Το πραγματικό ερώτημα είναι αν να συγκεντρώσει ο κ. Μητσοτάκης τους 151. Εκεί είμαι απόλυτος: Δεν πρέπει να πάρει ο κ. Μητσοτάκης ψήφο εμπιστοσύνης από εμάς.
    Πόντας: Πρόθεσή μας είναι να φτιάξουμε εμείς ένα μεγάλο κόμμα – Τσίπρας και Μητσοτάκης εκφράζουν συντηρητική πολιτική – Είμαι υπέρ της απλής αναλογικής, στο μέλλον οι κυβερνήσεις θα είναι συνεργατικές, με όριο εισόδου στο 5%.

    Πηγή:debate για την Κεντροαριστερά-iefimerida.gr

  7. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ…..ΛΟΙΠΟΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ…….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ