Τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη ΝΔ εκπροσώπησε η Μίκα Ιατρίδη στην Κω, στις εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940

4
921

Τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη ΝΔ εκπροσώπησε η Μίκα Ιατρίδη στην Κω, στις εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Τη ΝΔ και τον Πρόεδρό της Κυριάκο Μητσοτάκη εκπροσώπησε η Μίκα Ιατρίδη στην Κω, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Η π. βουλευτής Δωδεκανήσου είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει ευχές με τους συμπατριώτες της και να συνομιλήσει με τα στελέχη της ΝΔ στο νησί.

Με την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων η Μίκα Ιατρίδη έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με υπερηφάνεια και συγκίνηση, τιμήσαμε τους αγώνες των προγόνων μας, οι οποίοι το 1940 όρθωσαν το ανάστημα τους και απέδειξαν ότι η δύναμη της Ελλάδας είναι οι άνθρωποι της.

Την κληρονομιά τους και τα διδάγματα τους, εμείς οι νεότερες γενιές τα κρατάμε βαθιά στην ψυχή μας καθημερινά, ζώντας και δημιουργώντας εδώ, στα ακριτικά σύνορα του τόπου που μας κληροδότησαν.

Χρόνια πολλά σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες, σε όλον τον κόσμο».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Από τους 1000 υποψήφιους και παρατρεχάμενους, ο Μητσοτάκης αποφάσισε ότι μας αξίζει η κυρία Ιατρίδη. Όταν θα πάτε να ψηφίσετε ξέρετε τώρα που να βάλετε τον σταυρό προτίμησης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ