Τρόμος στην Τουρκία: Εθεάθη το πιο δηλητηριώδες φίδι στον κόσμο

0
4547

Τρόμος με την πιο δηλητηριώδη οχιά στον κόσμο που εθεάθη στην Τουρκία

Η κερασφόρος οχιά, ένα από τα πιο δηλητηριώδη φίδια στον κόσμο, εθεάθη στο Bolu της Τουρκίας.

Σύμφωνα με ειδικούς, η πιθανότητα να σκοτώσει μια κερασφόρα οχιά, όταν δαγκώσει είναι πολύ υψηλή.

Ο φυσιολάτρης Ουφούκ Ακ, ο οποίος τις προάλλες έκανε περιοδεία με τους φίλους του στο At Plateau, συνάντησε την κερασφόρο οχιά, ένα από τα πιο δηλητηριώδη είδη φιδιών στον κόσμο, που κινδυνεύει και πρέπει να προστατεύονται.

Ο Ουφούκ Ακ κατέβηκε από τη μηχανή του και πλησίασε το φίδι και το κατέγραψε με την κάμερα του κινητού του τηλεφώνου, ενώ εξέτασε το λεπτομερώς.

Οι εικόνες που μοιράστηκε στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να τεκμηριώσει ότι ένα τέτοιο είδος ζώου ζει στο Bolu, τράβηξαν μεγάλη προσοχή.

Δηλώνοντας ότι δεν είναι γνωστό ότι αυτό το είδος φιδιού ζει στο Bolu, ο Ουφούκ Ακ είπε:

«Ταξιδεύουμε στα δάση στον ελεύθερο χρόνο μας. Προσπαθώ να μοιραστώ μαζί σας τα διαφορετικά άγρια ​​ζώα και την όμορφη θέα που βλέπουμε. Ταξιδεύοντας με τα μηχανάκια μας, συναντήσαμε μια δηλητηριώδη κερασφόρο οχιά στη φύση. Είναι επίσης γνωστό ως οχιά φίδι.

Δεν είναι γνωστό ότι ζει στο Bolu. Το μοιράστηκα στα social media για να τραβήξω την προσοχή. Έλαβε πολλές προβολές στα social media. Στην Τουρκία ζουν στην πραγματικότητα περίπου 15 είδη οχιών. Υπάρχουν περισσότερες από 300 οχιές σε 34 υποείδη σε όλο τον κόσμο. Είχα ξανασυναντήσει ένα μαύρο, μασκοφόρο φίδι οχιάς στο Bolu. «Το φωτογράφισα κι αυτό», είπε.

Οι εικόνες με την κερασφόρο οχιά στην Τουρκία

Milliyet
Milliyet

Σχετικές ειδήσεις

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ