ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Οι εθελοντές της GASAH καθάρισαν τη λίμνη από τα σκουπίδια… (Το μήνυμά τους για τα ζώα της Κω)

2
1617

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ


Στην αριστερή πλευρά του κεντρικού δρόμου όταν έρχεστε από την Κω στο αεροδρόμιο πριν τη στροφή προς Marmari

Το τουριστικό αξιοθέατο είναι μέρος του τοπικού παράδεισου βλέποντας τις χελώνες, τις πάπιες και τα ψάρια που έχουν το σπίτι τους εδώ. Δυστυχώς όμως… !! Ένας σωρός σκουπιδιών – ένα άσχημο σημείο για να ξεκουραστείτε.

Ποιανού είναι δουλειά να φροντίζει αυτόν τον τομέα;

Αυτή τη φορά η GASAH έπρεπε να ενεργήσει.

Δεν μπορούσαμε να βλέπουμε τους τουρίστες και τους ντόπιους που περνάνε από εκείνο το σημείο και να φεύγουν γρήγορα, διαμαρτυρόμενοι για την ασχήμια και την έλλειψη προσοχής, ενώ θα μπορούσε να είναι μια μαγευτική περιοχή.

Η Ελληνική και η Ελβετική Βοήθεια για τα ζώα χωρίς αμοιβή, έχει καθαρίσει όλη αυτή τη λίμνη, οπότε τα φτωχά ζώα να μην είναι αναγκασμένα να ζουν μαζί με τα σκουπίδια αλλά και οι άνθρωποι να απολαμβάνουν την όμορφη λίμνη.

Γιατί να τοποθετείτε τους κάδους απορριμμάτων από τη λίμνη σε ένα σημείο με την επισήμανση «Πάρτε τα σκουπίδια σας σπίτι» σε λίγες γλώσσες.

Έχουμε κάνει το κομμάτι μας τώρα, πέρα ​​από τις αρχές να διατηρήσουν αυτό το όμορφο σημείο σε τακτική βάση, ώστε ποτέ δεν παίρνει έτσι και πάλι και να πάρετε κάποια σημάδια επάνω.

Ειλικρινά, ο νησιώτης της Κω αξίζει κάτι καλύτερο, τόσο οι άνθρωποι όσο και οι τετράποδοι φίλοι μας, με τους οποίους μοιραζόμαστε αυτόν τον πλανήτη.

Προστατεύστε το περιβάλλον  «κατάχρηση και χάσιμο» ή «φροντίδα και μοιρασιά» («abuse and lose» or » care and share» ) για τις επόμενες γενιές.

 

PS …. Για τους ιδιοκτήτες αγελάδων,  αιγών και αλόγων.

Γνωρίζετε πόσο τα ζώα σας υποφέρουν αριστερά στον ήλιο χωρίς σκιά σε αυτές τις θερμοκρασίες και χωρίς να τηρούνται οι νόμοι της ΕΕ που λένε ότι κάθε ζωντανό πλάσμα πρέπει να έχει νερό και σκιά 24 ώρες το 24ωρο.

Μια αγελάδα χρειάζεται 130 λίτρα νερό και ΠΡΕΠΕΙ να έχει σκιά. Είναι βασανιστήρια για οποιοδήποτε ζώο σε αυτές τις θερμοκρασίες να μένει στον ήλιο.

Οι αγελάδες της Κω δεν το έχουν αυτό στο νησί. Αν το έκαναν οι ιδιοκτήτες τους, θα τους έδιναν περισσότερο γάλα και καλύτερο κρέας!

Είναι ανθρώπινο καθήκον να σιγουρευτούμε ότι μια αγελάδα έχει σκιά και νερό και αντανακλά στο ηθικό πρότυπο του λαού μας πώς αντιμετωπίζουμε τα ζώα αυτού του νησιού, που μας δίνουν το σώμα τους για να το καταβροχθίζουμε. ΣΚΙΑ ΚΑΙ ΝΕΡΟ 24 ΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΥΠΑΡΞΗ

Μάριον Τζάρβις

Πρόεδρος GASAH

www.gasah.ch

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπραβο στα παιδιά. Όσο για τους τσοπανηδες και τους γελαδαρηδες τσάμπα τα γράφετε. Είναι πιο ζώα και από τα ζώα που τυραννούν

    • ΑΛΛΑ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΘΑ ΝΤΡΕΠΟΜΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΟΥ.
      ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ. ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΠΟΥ ΜΑΘΑΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΜΕ,ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ.
      ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,ΖΩΑ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ.
      ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΙΣ ΑΠΑΞΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ, ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ