ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ: Η πλημμυρισμένη Λάμπη, σήμερα 21 Σεπτεμβρίου – Χωρίς να βρέξει γέμισαν τα κανάλια νερό…

12
2619

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Η πλημμυρισμένη Λάμπη, σήμερα 21 Σεπτεμβρίου – Χωρίς να βρέξει γέμισαν τα κανάλια νερό…

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Και γεμίσαμε κουνούπια ,μήπως να έβλεπε κάποιος υπεύθυνος από πού βγαίνουν τα νερά? η ποιος τα ξαμολάει?

    • Τα γνωστά άγνωστα….
      Ο προεδρος της ΔΕΥΑΚ κυριος Κιαρης γνωριζει που ειναι η Λαμπη; Ο κυριος Κρητικος γνωριζει που ειναι η Λαμπη; η κυρια Κιαποκα γνωριζει που ειναι η Λαμπη; ο κυριος Καραθωμας;; ο κυριος Μυλωνας; ο κυριος Χατζηκαλυμνιος;;;; Ο κυριος Μουζουρακης;;;;; Ο κυριος Βαβλας;;;;; ο κυριος Χαδουλης;;;;; ολοι εξαφανισμενοι!!!

  2. για τους υπευθύνους η Λαμπη είναι μόνο σαν όνομα για αυτούς δεν υπάρχουμε και ας είναι τουριστική περιοχή από της ωραιότερες στης εκλογές θα θυμηθούν ότι υπάρχουν άνθρωποι που μένουν εκεί

  3. Ολα στον αυτοματο πιλότο,οχι απο αδιαφορια αλλα απο ανικανοτητα.Δυστυχώς τα παλικαρια δεν μπορούν να κρατηδουν την πολη και τις γειτονιές καθαρες.Πριν λίγες μερες επισκεφθηκαν την Παναγία την Καμαριανη Γερασκλης-Κρητικος.Οταν τους ειπαμε το προβλημα μας ειπαν πως το κοιταζει ο Κιαρης.Δυστυχώς τους ξαναπιστεψαμε.Ντροπή τους.

  4. Ολα τα κανάλια είαι γεμάτα και μυρίζει χλώριο.η δευακ δεν εχει στειλει κανεναν,πειραμε και την δημοτικη αλλα ματαια.

  5. Εσπασες τα ρεκορ μεγαλε.8 σχολια μονος σου?Μπυ αρεσει που απαντας με σχολιο σε δικο σου σχολιο.Σοβαρη αντιπολητευση κανεις ετσι….ξυπνα.

  6. Ας δουν την διαδρομή από τις καταπράσινες καλαμιές και θα βρουν τον υπευθυνο που ρίχνει τα νερά…ολόκληρο το καλοκαίρι.Ρίμαζουν μια ολόκληρη περιοχη για κολλητους

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ