Το ΕΕΕΕΚ Κω υποδέχεται το καλοκαίρι με μια υπέροχη παράσταση του Ε.Τριβιζά!

0
1707

Με μια γιορτή όλο γέλια και χαρές εκπαιδευτικοί και παιδιά  υποδέχθηκαν το καλοκαίρι στις φιλόξενες εγκαταστάσεις του σχολικού συγκροτήματος ΕΕΕΕΚ Κω.
Στην γιορτή που οργάνωσαν οι μαθητές  από το ειδικό σχολείο μαζί με τους εκπαιδευτικούς τους, στην αυλή του σχολείου,  παρευρέθηκαν γονείς και συγγενείς για να απολαύσουν την παράσταση που οι μαθητές προετοίμαζαν εδώ και πολύ καιρό.
 Το «παρών» στη γιορτή έδωσαν και  οι αντιδήμαρχοι: Kαθαριότητας Σταμάτης Καμπουράκης, Οικονομικών Γεωργία Κασσιώτη, Κοινωνική πολιτικής Σταματία Κανταρζή,  Παιδείας Κατερίνα Χατζηθωμά και η περιφερειακή σύμβουλος Διονυσία Κασσιώτη
Το πρόγραμμα περιελάμβανε  πολλά τραγούδια  υπό την μουσική επιμέλεια του καθηγητή μουσικής Νάσογλου Ανδρέα και την  απολαυστική  θεατρική παράσταση  από τη διασκευή του παραμυθιού του Ευγένιου Τριβιζά «Το όνειρο του σκιάχτρου» .
Δεν έλειψαν τα χαμόγελα από την υπέροχη παράσταση των παιδιών , που πραγματοποιήθηκε  με τη αμέριστη βοήθεια και συμπαράσταση των εκπαιδευτικών και των γονιών τους.

Πηγή: https://www.kostv.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ