BINGO με τον Joker στο 2ο Δημοτικό σχολείο Κω

12
6875


Χαρίκλεια Χριστοφή

BINGO με τον Joker στο 2ο Δημοτικό σχολείο Κω, διοργάνωσαν απόψε με επιτυχία οι γονείς και οι μαθητές της έκτης τάξης για τις ανάγκες τους.

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έχετε δίκιο εθισμός σε τυχερά παιχνίδια. Πως κατάντησε έτσι η Κως. Μιμητισμος και ξενομανία παντού. Πως θα δείξουμε ότι είμαστε Αγγλομαθεις τρομάρα μας. Χρησιμοποιούμε στις δέκα λέξεις τις μισές τις γράφουμε ξένες. Σαν να ήμαστε κατώτεροι και ακούσαμε santa run τρέξιμο Αη Βασίλη το υιοθετήσαμε. Λέμε Christmas day αντι Χριστουγεννιάτικη μέρα . Bingo bazaar παζάρια και κάθε είδους Αμερικανιές και βλακωδεις ξενόφερτες συνήθειες θάβοντας τα δικά μας παραδοσιακά ήθη και έθιμα που τα ζηλεύουν οι ξένοι και τα κρατούν πίστα οι ξενιτεμένοι μας. Η αλλοτρίωση των ηθών εύκολη λεία για τον εχθρό. Καποδίστριας.

    • Δεν υπάρχει πιο εύκολο για να ελεξεις τον κόσμο,από τον να τον βάλεις σε κουτάκια.Αυτό είναι δικό μας ,το άλλο είναι ξένο να το αποφεύγετε.Θα συνεχίσω να κανω κάτι εδώ στη Κω ενώ στη Καλυμνο κάνουν κάτι άλλο πιο ομορφο και εύκολο;Γιατί;Απλά επειδή γεννήθηκα μερικά μίλια πιο μακριά;Αυτό ισχύει και για τα κράτη και τις συνήθειες των λαών.Έλεος πια με τους εθνικιστές ,εμείς είμαστε οι καλύτεροι.Οι λαοί προοδεύουν όταν εξελίσσονται όχι όταν παραμένουν στα ίδια.Οι έξυπνοι λαοί δεν είναι όσοι κάνουν τα ίδια .Ναι να έχουμε τις μνήμες μας ,ναι να κάνουμε εκδηλώσεις να τις θυμόμαστε,αλλά όχι να μένουμε εκεί.Αν έχουμε όμορφα έθιμα και παραδόσεις μην στεναχωριέστε θα τις κάνουν και άλλοι.Ναι ξέρω πρην 50 χρόνια ο κόσμος ήταν καλύτερος;Αλήθεια;

      • ενώ άν βάλεις τόν κόσμο σέ ΄΄ΕΝΑ΄΄ κουτί δέν είναι ευκολότερο νά τόν ελέγξεις;δέν λέμε νά αποφεύγουμε οτιδήποτε ξενόφερτο.

      • … ο SANTA CLAUSE ειναι SANTA? Μηπως τον τιναζει τον κουραμπιε? Και κατι αλλο. ΚΑΚΙΣΤΑ παρομοιαζουμε τον Clause με τον Αγιο Βασιλη. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ. Ολο το παραμυθι ξεκινησε απο ενα cartoon με το ιδιο προσωπο και μπλε φορεσια που τον εντυσε εκ των υστερων η coca cola μεσα στα κοκκινα. Ωραιο παραμυθι για τα παιδακια αλλα τρομερη διαστρεβλωση της ιστοριας που εχει να κανει με την ΕΛΛAΔΑ μας. Αρα ενα ακομα ξενοφερτο μορφωμα. Οσο για το Xmass τελειως αντιχριστο. Καποιοι δεν θελανε το Christmas. Και παλι απο το αμαρτωλο AMERICA. Πληρης αλλοτριωση των ηθων μας.

    • Εσείς που είστε και εκπαιδευτικός για πείτε μας τι ακριβώς μαθαίνετε στο σχολείο στα παιδιά που οι γονείς μετά σκάνε ένα σωρό χρήματα στα φροντιστήρια. Το bingo σας πείραξε που ο σκοπός για τον οποίο έγινε είναι να μαζευτούν χρήματα για να πάνε τα παιδιά εκδρομή στην Βουλή. Έλεος.

      • Τα λεφτα στα φροντιστηρια τα σκας επειδη δεν εκατσες μια φορα να υποστηριξεις το παιδι σου στα μαθηματα. Μονο νυχι, κολαν, μποτοξ και μπαλαγιαζ εισαι.

        • Επειδή ακριβώς τα υποστηρίζω ,στερούμε όλα αυτά να τα στείλω στα φροντηστηρια γιατί τους οι καθηγητές που έχουν απλά περνούν την ώρα τους.Πληρώνονται και δεν προσφέρουν τίποτα.Γιατο δεν θέλουν και αξιολόγηση .Βασικα αυτό έλειπε να αφήσω την τύχη των παιδιών μου σε εσάς.Δεν βλέπετε τα χαλια σας που π μόνος λόγος που έρχονται τα παιδιά σχολείο είναι για να μην περνούν απουσία.Από τον Μάρτιο και μετά αν έχουν περίσσεμα απουσιών δεν πατά κανένας.Τουλάχιστον θρασύ το σχόλιο σου.

  2. Εσείς που είστε και εκπαιδευτικός για πείτε μας τι ακριβώς διδάσκετε στο σχολείο και τι μαθαίνετε στα παιδιά που οι γονείς πρέπει να πληρώσουν ένα σωρό χρήματα στα φροντιστήρια για μάθουν αυτά που δεν μαθαίνουν στα σχολεία. Το bingo σας πείραξε που ο σκοπός για τον οποίο έγινε είναι να μαζευτούν χρήματα να πάνε τα παιδιά στην Βουλή. Έλεος.

  3. Εσείς ο-η εκπαιδευτικός παρακαλούμε να μάθετε εσείς πρώτα στα παιδιά σας να είναι άνθρωποι, να σέβονται, να έχουν καλή ψυχή, να μην στάζουν δηλητήριο όπως εσείς και έπειτα θα μάθουμε και εμείς στα δικά μας ελληνικές συνήθειες – παιχνίδια.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ