Δύο ταΐστρες για τα αδέσποτα, τοποθέτησαν οι μικροί μαθητές του Παιδικού Σταθμού Ζηπαρίου

3
3040


Δύο ταΐστρες για τα αδέσποτα , τοποθέτησαν οι μικροί μαθητές του Παιδικού Σταθμού Ζηπαρίου σε διαφορετικά σημεία του χωριού, σε μία εξαιρετική δράση και πρωτοβουλία των εκπαιδευτικών του σχολείου.
Η διευθύντρια Ελένη Διακοπαναγιώτη, ανέφερε πως καθ’όλη τη διάρκεια του μήνα , ασχολούνται με την εκμάθηση της φροντίδας των δεσποζόμενων ζώων και πως προσπαθούν να περάσουν στους μαθητές πως αγάπη, νοιάξιμο και σεβασμό, πρέπει να δείχνουν και στα αδέσποτα.
Εξαιρετική στο όλο εγχείρημα ,η βοήθεια και η συνδρομή της κτηνιάτρου Μαρίας Χαλκιδιού.
Η κ.Διακοπαναγιώτη δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την αντιδήμαρχο Γεωργία Κασσιώτη για την άμεση ανταπόκριση από πλευράς δήμου και τη διάθεση των δύο ταϊστρών.

Πηγή: https://www.kostv.gr/nea/topika/18095-zipari

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συγχαρητήρια σε όλους, και αυτά τα υπέροχα πλασματάκια χρειάζονται την αγάπη μας και τη φροντίδα μας!!😻✌🙏

  2. Μπράβο σας που μαθενετε στα παιδιά να αγαπούν τα ζώα ακόμη και τα αδεσποτακια με αυτήν την κίνηση Είναι υπέροχη ιδέα άλλοστε το ζητάμε καιρο πριν! Να τοποθετηθούν σε όλη την κω! Συγχαρητήρια!

  3. Πολλά μπράβο σε όλες σας εξερετική δράση👏🏻👏🏻👏🏻 τα παιδιά πρέπει να γνωρίζουν από πολύ μικρή ηλικία την αξία της φροντίδας και της προστασίας των ζώων ενημερώνουμε και ευαισθητοπιούμε τα παιδιά μας γιατί αυτά είναι το αύριο🫶

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ