ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Γλυκές & ονειρικές οι Χριστουγεννιάτικες γιορτές των Τμημάτων της ΟΝΕΙΡΟΧΩΡΑΣ!

9
3970

Την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη γιορτή των βρεφικών τμημάτων της ΟΝΕΙΡΟΧΩΡΑΣ .

Και έτσι τα πιο γλυκά Χριστούγεννα ξεκίνησαν…με μυρωδιές κανέλας και σπιτικά μπισκότα… με χριστουγεννιάτικες μελωδίες… με παιδιά και γονείς να πλημμυρίζουν τον χώρο και να συμπληρώνουν με την παρουσία τους την εορταστική ατμόσφαιρα συμμετέχοντας στις χριστουγεννιάτικες δράσεις… κατασκευή κάρτας και στολιδιού για το δέντρο ,χριστουγεννιάτικο face painting ,τραγούδια  και χορό με τις δασκάλες και τα παιδάκια μας και τέλος με τον Άη-Βασίλη να καταφτάνει και να μοιράζει τα δώρα του… και όλα αυτά ήταν μόνο η έναρξη της πιο χαρούμενης γιορτής του χρόνου…

Συγχαρητήρια στους υπεύθυνους της ΟΝΕΙΡΟΧΩΡΑΣ, στις δασκάλες και στα υπέροχα παιδάκια …

Καλή χρονιά γεμάτη όμορφες στιγμές !!!

 

Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη γιορτή των νηπίων της ΟΝΕΙΡΟΧΩΡΑΣ ΣΤΟ 1ο Δημοτικό Σχολείο Κω.

Η γιορτή  με θέμα το FROZEN μας μετέφερε σε ένα ονειρικό γαλάζιο σκηνικό και σε ένα κρυστάλλινο κάστρο και γέμισε την καρδιά μας με θαλπωρή ,συγκίνηση και ζεστασιά.

Μικροί Όλαφ ,ξωτικά ,γαλάζιες νεράιδες ,χιονονιφάδες ,Χάνς ,Κριστόφ και φυσικά η Άννα και η Έλσα χόρεψαν ,τραγούδησαν και πέρασαν όμορφα γεμίζοντας τους γονείς τους ενθουσιασμό και χαρά.

Συγχαρητήρια στους υπεύθυνους της ΟΝΕΙΡΟΧΩΡΑΣ, στις δασκάλες και στα υπέροχα παιδάκια τους που σε  κάθε γιορτή που παρουσιάζουν γεμίζουν την καρδιά μας τρυφερότητα και μας κάνουν να βλέπουμε τον κόσμο έστω και για λίγο με μάτια παιδικά.

Καλή χρονιά γεμάτη όμορφες στιγμές !!!

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπράβο στην Ονειροχωρα χίλια έτη μπροστά!!! Η δουλειά που κάνετε είναι απίστευτη κ φαίνεται!!! Το καλύτερο σχολείο με διάφορα

  2. Τι έξυπνο να κάνετε δύο ξεχωριστές γιορτές….τα παιδιά και οι γονεις το ευχαριστήθηκαν!!! Συγχαρητήρια στις δασκάλες κ στην κυρία Έφη!!! Dream team…
    simple the best!!!

  3. Μα τι θαυμάσια γιορτή! Με υπέροχο θέμα ,με αρχή μέση και τέλος και με όμορφες χορογραφίες… Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι τόσο μικρά παιδάκια μπορούν να κάνουν τόσα καταπληκτικά πράγματα και μάλιστα με τόση χαρά!Μπράβο σας ….

  4. Οχι μονο εχετε το πιο ωραίο κ μεγαλύτερο σχολείο στην Κω, κάνετε κ τις πιο ωραίες γιορτές!!!! Συγχαρητήρια

  5. Μπράβο σας! Οι γιορτές σας είναι υποδειγματικές! Ουσιαστική δουλειά γίνεται στα παιδάκια μας….Μπράβο κυρία Έφη και μπράβο στις δασκάλες !

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ