ΟΝΕΙΡΟΧΩΡΑ: Το άγχος αποχωρισμού | Το 1ο σεμινάριο της Σχολής Γονέων με τον Παιδοψυχίατρο Μιχαήλ Τσαμπίκο Καϊκη

2
2575

 

Ο ΠΡΟΤΥΠΟΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΟΝΕΙΡΟΧΩΡΑ, πάντα πρωτοπόρος σε θέματα σύγχρονης παιδαγωγικής και ψυχολογίας δημιουργεί από φέτος Σχολή Γονέων!!!

Το Σάββατο 31 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε η πρώτη μας συνάντηση στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας με θέμα το άγχος αποχωρισμού.

Ομιλητής των σεμιναρίων ,ο συνεργάτης της ΟΝΕΙΡΟΧΩΡΑΣ παιδοψυχίατρος Μιχαήλ Τσαμπίκος Καϊκης.

Σημαντικά οφέλη αποκόμισαν όσοι παρευρέθηκαν στην ομιλία του Μιχαήλ Τσαμπίκου Καϊκη. Τόσο οι σχετικές με το θέμα μας πληροφορίες όσο και η συζήτηση που ακολούθησε με τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες των γονιών κρίθηκαν ιδιαίτερα εποικοδομητικές από το κοινό που παρακολούθησε τη διάλεξη.

Ο υποστηρικτικός ρόλος του σχολείου ενδυναμώνεται από τις ενημερωτικές ομιλίες και τις συγκεντρώσεις γονέων που ούτως ή άλλως ενισχύουν και τη σχέση συνεργασίας με την οικογένεια.

Η επόμενη μας συνάντηση με τον παιδοψυχίατρο κύριο Καϊκη ,καθώς και το θέμα της ομιλίας του , θα ανακοινωθεί σύντομα…#oneiroxora baby#

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συγχαρητήρια ένα τέλειο σχολείο 700τμ που μπορεί να φιλοξενήσει πολλές σχολικές εκδηλώσεις!!!! Έτσι να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους!!! Ονειροχωρα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ