1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ Κω: 1ο Βραβείο Σκηνοθεσίας στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Κινηματογράφου/video

0
561
1ο Βραβείο Σκηνοθεσίας στον Μαθητικό Διαγωνισμό Κινηματογράφου στο 1ο Δημοτικό σχολείο Κω/video

Σε κλίμα χαράς και περηφάνιας σήμερα το πρωί η διευθύντρια του 1ου δημοτικού σχολείου Κω παρέδωσε στους μαθητές και τον δάσκαλο του Ε’2 τμήματος του σχολείου τον κ.Παναγιώτη Καπίρη το 1ο Βραβείο Σκηνοθεσίας

που κέρδισαν στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Κινηματογράφου «Παιδί και Κινηματογράφος: Από το χαρτί… στην οθόνη!» που διεξήχθη στην Αθήνα με την υποστήριξη του Εθνικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης (EΜΣΤ), το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης Νέας Υόρκης (ΜοΜΑ), την Κινηματογραφική Εταιρεία Αθηνών και τον Εκδοτικό Οίκο Μέλισσα. Το βραβείο παρέλαβε στην Αθήνα η διευθύντρια του σχολείου Μ.Ψύρη.

Η Ταινία μικρού μήκους κινουμένων σχεδίων δημιουργήθηκε  από τους μαθητές και τον δάσκαλο του Ε’2 τμήματος του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κω και βασίστηκε  στους χαρακτήρες του βιβλίου «Η Μικρή Σαρλότ Σκηνοθέτης».

Κάτι τρέχει με τον Μουτζούρη…

Ταινία μικρού μήκους κινουμένων σχεδίων από τους μαθητές και τον δάσκαλο του Ε’2 τμήματος του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κω βασισμένη στους χαρακτήρες του βιβλίου «Η Μικρή Σαρλότ Σκηνοθέτης». Κέρδισε το 1ο Βραβείο Σκηνοθεσίας στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Κινηματογράφου «Παιδί και Κινηματογράφος: Από το χαρτί… στην οθόνη!» που διεξήχθη το 2016 με την υποστήριξη του Εθνικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης (EΜΣΤ), το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης Νέας Υόρκης (ΜοΜΑ), την Κινηματογραφική Εταιρεία Αθηνών και τον Εκδοτικό Οίκο Μέλισσα.