28χρονη τρανς δολοφόνησε τους γονείς της μετά από τσακωμούς για τη φυλομετάβασή της στις ΗΠΑ- «Θα το ξανάκανα», είπε

1
6611

«Τσακωνόταν συχνά με τους γονείς της» λένε γείτονες της οικογένειας της 28χρονης Μία Μπέιλι

Για τη δολοφονία των γονιών της, τους οποίους πυροβόλησε εν ψυχρώ συνελήφθη στις ΗΠΑ η 28χρονη τρανς Μία Μπέιλι, η οποία στους αστυνομικούς που της πέρασαν χειροπέδες μετά από καταδίωξη είπε «θα το έκανα ξανά, τους μισώ».

Σύμφωνα με γείτονες της οικογένειας, οι τσακωμοί ανάμεσα στην 28χρονη τρανς και τους γονείς της ήταν συχνοί μετά την απόφασή της να προχωρήσει σε φυλομετάβαση.

H 28χρονη τρανς που συνελήφθη για τη δολοφονία των γονιών της

29xroni-trans
29xroni-trans2

Η διπλή δολοφονία σημειώθηκε στη Γιούτα με την Μπέιλι να ομολογεί ότι πήγε στο σπίτι των γονιών της αποφασισμένη να τους σκοτώσει.

Η 28χρονη πυροβόλησε, μάλιστα, και κατά του αδελφού της, ο οποίος ήταν πίσω από μια κλειδωμένη πόρτα και τελικά κατάφερε να διαφύγει ενημερώνοντας τις αρχές για το άγριο έγκλημα.

Transgender woman guns down ‘parents’ in Utah home, sparking massive manhunt: police

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σπίτι της οικογένειας Μπέιλι βρήκαν τον 70χρονο Τζόσεφ και την 69χρονη Γκέιλ νεκρούς στο σαλόνι και δίπλα τους πολλούς κάλυκες.

Μετά το έγκλημα η Μπέιλι διέφυγε με ένα κίτρινου χρώματος αυτοκίνητο ενώ όταν συνάντησε αστυνομικούς, έβγαλε πιστόλι, τους απείλησε και συνέχισε τη διαφυγή της.

Τελικά ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας την εντόπισαν περίπου επτά μίλια μακριά από το σπίτι της και την υποχρέωσαν να παραδοθεί.

Ειδήσεις σήμερα:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ