Ταϊβάν: Την τύφλωσε η ζήλια! Έκοψε το μόριο του συντρόφου της επειδή την απατούσε

0
1338

Μία 40χρονη στην Ταϊβάν φέρεται να έκοψε το μόριο του συντρόφου της και έπειτα να το πέταξε μέσα στην λεκάνη, με την κατηγορία ότι την απατούσε

Το θύμα, που ταυτοποιήθηκε με το επώνυμό του Χουάνγκ, είπε ότι ξύπνησε με έντονο πόνο για να ανακαλύψει ότι του είχαν κόψει το μόριό του.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο 52χρονος άνδρας είχε κοιμηθεί βαθιά έπειτα από ένα πλούσιο γεύμα με κρασί στο σπίτι του στο δήμο Xihu της επαρχίας Changhua στην Ταϊβάν. Ο άνδρας είναι πατέρας τριών παιδιών και όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ «αιμορραγούσε εκτεταμένα» και το 20% του μόριού του είχε κοπεί.

Η φίλη του, που ονομάστηκε μόνο ως Phung, 40 ετών, φέρεται να έκοψε το μόριό του με ένα ψαλίδι κουζίνας, αναφέρει η Taipei Times. Έπειτα η 40χρονη πήγε στο αστυνομικό τμήμα για να παραδοθεί. Οι αστυνομικοί βρήκαν το αιματοβαμένο ψαλίδι κοντά στο σπίτι.

Ένας εκπρόσωπος της πυροσβεστικής υπηρεσίας είπε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι ο τραυματίας «μπορούσε να περπατήσει μόνος του, αν και αιμορραγούσε εκτενώς». Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο. Επιβεβαίωσαν ότι 1,5 εκατοστά είχαν αποκοπεί, αλλά είπαν ότι το όσχεο και οι όρχεις του ήταν ακόμη ανέπαφα.

Ο αναπληρωτής διευθυντής του νοσοκομείου Chou Chih-chung είπε: «Η εξέταση έδειξε ότι η το μόριο του Huang ήταν κομμένο και εξακολουθούσε να αιμορραγεί, οπότε οι γιατροί έπρεπε να κάνουν χειρουργική επέμβαση έκτακτης ανάγκης για να σταματήσουν την αιμορραγία».

«Το κύριο μήκος του μορίου του ασθενούς δεν βρέθηκε και δεν ήταν δυνατή η επανασύνδεσή του. Το υπόλοιπο μέρος είναι ανεπαρκές για σεξουαλική επαφή, επομένως ο καλύτερος τρόπος είναι η εμφύτευση τεχνητού μορίου», δήλωσε ο Chou.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ