Σοκ με το φόνο ποδοσφαιριστή που βίασε παντρεμένη: Ήταν ζωντανός όταν του ΄κοψε τα γεννητικά όργανα

0
1061

Νέες ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τη δολοφονία του Ντανιέλ Κορέα Φρέιτας από το σύζυγο μιας Βραζιλιάνας που φέρεται να βίασε ενώ κοιμόταν, είδαν το φως της δημοσιότητας, επιτείνοντας την αίσθηση του σοκαριστικού.

Ο Βραζιλιάνος επιχειρηματίας Έντισον Μπρίτες και η σύζυγός του, Κριστιάνα, κατηγορούνται πλέον από κοινού για το φόνο του 24χρονου ποδοσφαιριστή της Σάο Πάολο, ο οποίος βρέθηκε νεκρός και με ακρωτηριασμένα τα γεννητικά του όργανα.

«Αναλύοντας τα στοιχεία που έχουμε συλλέξει μέχρι στιγμής για το έγκλημα, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι αυτή η ανθρωποκτονία δεν θα γινόταν ποτέ χωρίς την αποφασιστική συμμετοχή της Κριστιάνα», υποστήριξε ωστόσο ο εισαγγελέας, ανακοινώνοντας την απόφασή του να ασκήσει δίωξη και στη γυναίκα.

Όπως εξήγησε μάλιστα, όλα τα μέχρι στιγμής στοιχεία, δείχνουν πως η κατηγορουμένη μπορεί να ενθάρρυνε το νεαρό παίκτη να τραβήξει μια φωτογραφία δίπλα της ενώ εκείνη έκανε ότι κοιμάται στο κρεβάτι, κάνοντάς τον να πιστέψει ότι επρόκειτο για μια αθώα πλάκα.

Μια πλάκα που εξελίχθηκε σε τραγωδία, όταν ο 38χρονος σύζυγός της εισέβαλε στο δωμάτιο και αντίκρισε τον 24χρονο ξαπλωμένο δίπλα στην Κριστιάνα.

Τότε «τυφλώθηκε», με αποτέλεσμα να σκοτώσει τον Φρέιτας σε κατάσταση αμοκ.

Λίγες ώρες αφότου ανακαλύφθηκε το πτώμα του ποδοσφαιριστή, ο Μπρίτες ομολόγησε ότι τον ξυλοκόπησε, τον ακρωτηρίασε και τον σκότωσε, «επειδή τον βρήκε να βιάζει τη γυναίκα του». Ήταν κατά τη διάρκεια ενός πάρτι για τα γενέθλια της κόρης του ζευγαριού στο οποίο ήταν καλεσμένος ο Φρέιτας και τελικά μετατράπηκε σε λουτρό αίματος.

«Η Κριστιάνα ήξερε το βίαιο χαρακτήρα του άνδρα της. Όταν ξεκίνησε η αλληλουχία των βίαιων περιστατικών που οδήγησαν στο θάνατο του Φρέιτας, πιστεύουμε ότι δεν προσπάθησε καν να αποτρέψει το έγκλημα», συμπλήρωσε ο δημόσιος κατήγορος.

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του ζεύγους ισχυρίζεται ότι υπάρχουν μάρτυρες που άκουσαν τη γυναίκα να ικετεύει τον άνδρα της να σταματήσει να ξυλοκοπά τον άτυχο ποδοσφαιριστή.

Ο 38χρονος ωστόσο έβαλε, στη συνέχεια, τον Φρέιτας στο αμάξι του, μεταφέροντάς τον μαζί με φίλους του – που επίσης έχουν συλληφθεί ως συνεργοί – σε ερημική τοποθεσία, 20 χλμ μακριά από το σπίτι, όπου αφού τον τραυμάτισε με μαχαίρι στο λαιμό τον ευνούχισε.

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα μάλιστα, η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι ο δράστης ακρωτηρίασε το πέος του ποδοσφαιριστή, ενώ εκείνος ήταν κατά πάσα πιθανότητα ακόμα ζωντανός.

Παράλληλα, οι Αρχές δεν δείχνουν να πείθονται από τον ισχυρισμό των κατηγορουμένων ότι ο Φρέιτας αποπειράθηκε να βιάσει τη γυναίκα, παρά τις φωτογραφίες που έστειλε στους φίλους του.

Όπως επισημαίνουν πηγές της Αστυνομίας, η τοξικολογική εξέταση της σορού του έδειξε ότι το ποσοστό αλκοόλ στο αίμα του ήταν τόσο υψηλό που δεν μπορούσε να επιτρέψει κάτι τέτοιο.

Την ίδια ώρα, οι επικεφαλής της έρευνας δείχνουν να πιστεύουν επίσης ότι η 35χρονη μπορεί ακόμα και να συναίνεσε στο να ξαπλώσει και να φωτογραφηθεί δίπλα της ο άνδρας, ενώ η ίδια παρίστανε την κοιμισμένη, προκειμένου να κάνουν πλάκα στο σύζυγό της που θα έβλεπε αργότερα τις φωτογραφίες…

O δράστης δείχνει στους αστυνομικούς πού έδωσε τη «χαριστική βολή» στον Φρέιτας:

drastis2

(Πηγή Curitiba Civil Police)

Το χρονικό της δολοφονίας

Η σύζυγος του 38χρονου Edson Brittes Junior, ο οποίος ομολόγησε ότι σκότωσε και ακρωτηρίασε τα γεννητικά όργανα του μέσου της Sao Paulo, Daniel Correa Freitas, κατέθεσε στις Αρχές πως όταν ξύπνησε, είδε έντρομη τον ποδοσφαιριστή να έχει ξαπλώσει πάνω της και να τρίβει το πέος του. Παρά την αντίδρασή της, ο 24χρονος άρχισε να τη βιάζει.

Τότε μπήκε στο δωμάτιο ο σύζυγός της, ο οποίος «θολωμένος» από την οργή δολοφόνησε άγρια τον Correa. «Ναι τον σκότωσα», φέρεται να ομολόγησε κυνικά στους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, ο ποδοσφαιριστήςκαι φίλος της οικογένειας, ήταν καλεσμένος σε πάρτι στο σπίτι του ζευγαριού, ενώ το έγκλημα διαπράχθηκε την ώρα που οι υπόλοιποι καλεσμένοι διασκέδαζαν.

«Ο Daniel φορούσε ρούχα μόνο από πάνω. Τα γεννητικά του όργανα ήταν έξω και άρχισε να το τρίβει στο σώμα μου», ανέφερε η 35χρονη Cristiana.

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της οικογένειας δήλωσε: «Η Cristiana επιβεβαιώνει ότι είχε δεχθεί σεξουαλική επίθεση από τον Daniel. Ήταν μεθυσμένη, κοιμόταν και σκέφτηκε ότι όλο αυτό ήταν ένα όνειρο. Όταν τον είδε από πάνω της άρχισε να ουρλιάζει».

Όπως διαπίστωσαν πάντως οι Αρχές, ο ποδοσφαιριστής είχε στείλει νωρίτερα σε φίλο του δύο φωτογραφίες (gallery) που τράβηξε με το κινητό του, στις οποίες η Cristiana φαίνεται να κοιμάται.

Στη συνέχεια του έγραψε πως με αυτήν τη γυναίκα επρόκειτο να κάνει σεξ.

«Πρόκειται να “φάω” τη μαμά», είχε γράψει χαρακτηριστικά στο μήνυμα.

Το πτώμα του νεαρού ποδοσφαιριστή βρέθηκε κατακρεουργημένο σε ένα θάμνο στο Σάο Χοσέ ντο Πινχάις στη νότια πολιτεία της παραλίας της Βραζιλίας στις 27 Οκτωβρίου.

Η αυτοψία του Ιατρικού Νομικού Ινστιτούτου ανέφερε αρχικά ότι «ο θάνατος προκλήθηκε από μαχαιριές», ενώ ήταν μερικώς αποκεφαλισμένος και τα γεννητικά όργανα του αφαιρέθηκαν μετά το θάνατό του.

Μία ημέρα πριν δολοφονηθεί, ο Correa γιόρταζε μαζί με την οικογένεια του 38χρονου επιχειρηματία σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην Curitiba τα 18α γενέθλια της κόρης του ζευγαριού, Allana.

Την επομένη, 27 Οκτωβρίου, ήταν καλεσμένος στο σπίτι της οικογένειας. Αυτόπτης μάρτυρας που βρίσκονταν στο πάρτι είπε στην αστυνομία πως όλοι έπιναν και μιλούσαν σε χαλαρή ατμόσφαιρα.

Μετά από λίγο τόσο η Cristiana, όσο και η Allana πήγαν για ύπνο, ενώ λίγα λεπτά αργότερα «ο Daniel εξαφανίστηκε μυστηριωδώς».

«Έχασα τον έλεγχο όταν είδα τον Daniel να βρίσκεται ξαπλωμένος πάνω στη γυναίκα μου. Βρήκα την πόρτα της κρεβατοκάμαρας κλειδωμένη. Όταν την άνοιξα τον είδα να την βιάζει», υποστήριξε ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με τον οποίο η γυναίκα του ξάπλωσε επειδή είχε πιει λίγο παραπάνω και δεν αισθανόταν καλά.

Η αστυνομία εκτιμά μάλιστα ότι περίπου δέκα άνθρωποι είδαν τον Daniel να «εξαφανίζεται», ενώ τρεις φίλοι του επιχειρηματία τον βοήθησαν να ξεφορτωθεί το πτώμα από το σπίτι του.

Σύμφωνα επίσης με έναν άλλο μάρτυρα, ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής είχε αφήσει δίπλα στη γυναίκα το εσώρουχο και το μπλουζάκι του.

Ο Correa, όπως αποκάλυψε ο ιατροδικαστής, χτυπήθηκε και βασανίστηκε πριν τοποθετηθεί στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου. Όπως ωστόσο ισχυρίστηκε ο δικηγόρος του κατηγορουμένου, παρότι τον βοήθησαν φίλοι του, εκείνος ήταν αυτός που διέπραξε το έγκλημα εν βρασμώ ψυχής.

«Τον έβγαλα έξω από το σπίτι. Δεν ξέρω αν ήταν ξύπνιος, αναίσθητος ή αν είχε τα μάτια του κλειστά», κατέθεσε ο κατηγορούμενος.

Μετά την επίθεση, έβαλε τον άτυχο Daniel σε ένα αυτοκίνητο με τη βοήθεια τριών φίλων του, οι οποίοι σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς του Edson προσπάθησαν να τον αποτρέψουν, ωστόσο δεν τα κατάφεραν.

«Είχα ένα μαχαίρι μέσα στο αυτοκίνητο μαζί με κάποια άλλα εργαλεία. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα έκανα κάτι τέτοιο. Ήμουν απελπισμένος, είχα θολώσει», εκμυστηρεύτηκε.

Από την πλευρά της, η σύζυγός του, Brittes δήλωσε σοκαρισμένη από το τραγικό συμβάν, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο πώς δεν είχε την παραμικρή ανάμιξη στη δολοφονία του ποδοσφαιριστή.

 

Διαβάστε επίσης

Κόρινθος: Συνελήφθη και τρίτος ληστής για τη δολοφονία της 80χρονης – Αναζητείται ένας ανήλικος

 

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ