Καταγγελία Animal Rescue Kos: 10χρονο αγόρι κλωτσούσε κουταβάκι & ζωόφιλοι του το πήραν, δίνοντάς του 10 ευρώ…

26
1764
Ο χρήστης Animal Rescue Kos πρόσθεσε 3 νέες φωτογραφίες.


Καταστάσεις πανικού….
Λάβαμε μια κλήση σήμερα από ζωόφιλους της Κεφάλου που μας ενημέρωσαν ότι ένα νεαρό παιδί χτυπούσε αυτό το νεαρό κουτάβι στην πόλη της Κω… το καημένο είναι μικροσκοπικό και μόνο εβδομάδων…
Σταμάτησαν το παιδί και πήραν το κουτάβι, αφού του έδωσαν 10 ευρώ για να το παραδώσει προσωπικά θα είχα …. το μικρό για ό, τι έκανε στο κουτάβι…
Δεν είχαμε πουθενά να κρατήσουμε το κουτάβι αλλά μετά από ένα γρήγορο τηλεφώνημα στην Τζάκι την υπέροχη ανάδοχη μαμά μας είχε διευθετηθεί…. ουφ

Φωτογραφία του χρήστη Animal Rescue Kos.
Φωτογραφία του χρήστη Animal Rescue Kos.
Φωτογραφία του χρήστη Animal Rescue Kos.

26 ΣΧΟΛΙΑ

  1. …όχι 10 ευρώ αλλά 10 κλωτσιές και 10 μπατσιές έπρεπε να του έδιναν!!
    Έχει παραγίνει το κακό με τους Ρομά!!

    • Και αυτά για το 10χρονο αγόρι για να μην μας πούνε ρατσιστές και φασίστες θα πρέπει να τα κόψουμε σιγά σιγά.

  2. και να πάνε τους γονείς του στην αστυνομία (αυτοί είναι υπεύθυνοι για την συμπεριφορά του και τις πράξεις του), το επιβράβευσαν με 10ευρω?!

  3. βάσει του νέου νόμου για τα κατοικίδια, πλέον υποχρεούμαι να ευνουχίσω τον Πρόεδρο Εδεσσαικου;
    Πολλές οι ασάφειες στο νομοσχέδιο.

  4. Μια νύχτα, ο Μωάμεθ περίμενε να τον επισκεφτεί ο Γαβριήλ, αλλά ο άγγελος δεν εμφανίστηκε. Ο Προφήτης τον συνάντησε αργότερα και του παραπονέθηκε, οπότε ο άγγελος τον ενημέρωσε πως οι άγγελοι δεν παρουσιάζονται σε σπίτια όπου κατοικούν σκύλοι. Ο Μωάμεθ, τότε, διέταξε τη σφαγή των σκύλων, εξαιρώντας μόνο «το σκυλί που προορίζεται για την προστασία μεγάλων χωραφιών ή μεγάλων κήπων». Πέρα απ’ αυτό, οι άγγελοι δεν συνοδεύουν ταξιδιώτες αν έχουν μαζί τους σκυλί [χαντίθ: Muslim #5248 / Bukhari Vol. 4, #448 / Bukhari Vol. 7, #843 / Muslim, #5276].

    Η εντολή να σκοτωθούν τα σκυλιά επαναλαμβάνεται και αλλού, όπου μερικές φορές περιορίζεται στη θανάτωση μόνο των μαύρων στο χρώμα, καθώς «ίσως αυτά είναι πιο πονηρά ανάμεσά τους». Επίσης, τα μαύρα σκυλιά με δύο σημάδια στα μάτια τους χαρακτηρίζονται «διάβολοι» [Abu Dawud #2839 και η σημείωση στο χαντίθ / Muslim #3813 / Bukhari Vol. 4, #540].

  5. Ο Μωάμεθ απαγόρευσε την αγοραπωλησία σκυλιών, μαζί με την απόκτηση κερδών από πορνεία και μαντεία, πρακτικές οι οποίες θεωρούνταν, γενικά, απεχθείς. Η ταυτόχρονη απαγόρευση των τριών, υπονοεί ταύτιση στην ασέβεια των πρακτικών αυτών [Muslim #3803].

    Αν ένα σκυλί γλύψει ένα σκεύος, αυτό πρέπει να πλυθεί 7 φορές και μετά να τριφτεί με άμμο (το τρίψιμο με άμμο χρησιμοποιούνταν ακόμα και για τον καθαρισμό του προσώπου εκείνη την εποχή) [Muslim #055].

    Στα χαντίθ, λέγεται επίσης πως αν κάποιος προσεύχεται και περάσει ένας σκύλος από μπροστά του (δηλαδή μεταξύ του πιστού και της Μέκκας) η προσευχή ακυρώνεται [Bukhari Vol. 1, #490 / Muslim #1032 / Abu Dawud #0704].

      • Κοράνι, 8:12 «Θυμηθείτε οτι ο Κύριός σας ενέπνευσε τους αγγέλους (με το μήνυμα): “Είμαι μαζί-σας: δώστε αντοχή στους Πιστούς: Θα σπείρω τον τρόμο στις καρδιές των Απίστων: τσακίστε τους λαιμούς-τους, και σακατέψτε τα ακροδάχτυλά τους.”»

      • Από ότι φαίνεται ο συγκεκριμένος είναι τρολ!!…και από ότι βλέπουμε ‘τσίμπησαν’ πολλοί με τα σχόλια του!!

        • ενα τρολ δε θα έμπαινε στον κόπο να ψάξει και να βρει ολα αυτα τα κείμενα. Περισσοτερο με ακροδεξιό διαταραγμένο αυγο μοιάζει.

    • Ξέχασες τον ΜΠΑΤΡΙΩΤΗ σου μποχαλοπίθηκε που κρεμούσε σκυλιά στη καρδάμενα παλιοαυνάνα χωριάτη που κάνεις επικόλληση παπαριές από το 5απόσταγμα.

      • Ακριβως. Και δεν του έκαναν απολύτως τιποτα. Ολη η Καρδαμαινα ξέρει γιαυτον, ακομα και οι φιλοζωικές, αλλα δεν τιμωρήθηκε ποτε.

        • και φριχτά ανορθόγραφος, σαν και εσας ειναι.

      • και εσύ ρε ανώνυμε Μπατριώτη, από πού συμπεραίνεις και θεωρείς ότι είναι ντόπιος αυτός που έγραψε αυτά;!
        Με ποια λογική και με ποιο σκεπτικό, προέκυψε ο ‘Αλή αλ-Γιουνάν’ να είναι ντόπιος;

        • Οπως ντόπιοι ειναι οι περισσοτεροι βασανιστές και δολοφόνοι ζώων.

          Εσεις ποιος νομίζετε οτι ειναι; Κανενας μπρακτορας;

    • Η ντοπια κυρία που βασανιστικά σκότωσε με ποντικοφάρμακο πολλές γατες πρόσφατα, δικάστηκε; Ο γέρος που έσερνε το σκυλί με το αυτοκίνητο; Ο στρατιωτικός που αποκεφάλισε κουτάβια με τσεκουριι; Το τέρας που κρεμούσε τα σκυλια του στην Καρδαμαινα; Τα ξέχασες ολα αυτα πανέξυπνε συμπονετικε χριστιανέ πριν κανεις τα φυγοπονα και κουτοπόνηρα σχόλιά σου; Δεν κοιτάμε καλυτερα τα δικά μας χάλια;

    • Μουσουλμάνοι ηταν οι τρεις φαντάροι-τέρατα που πέταξαν το σκυλί στον γκρεμό.

  6. Please make it clear Animal Rescue Kos did not give the child 10 euro,another party did that.
    Animal Rescue Kos now have both of the pups now that were stolen from the mother in Plantani,tomorrow the mother will be at the shelter and reunited with her pups then she will be returned to her owner when the pups are old enough….
    On behalf of Animal Rescue Kos

  7. …μην πέφτετε στην παγίδα του σχολιαστή με όνομα Αλή αλ-Γιουνάνι!!
    Εάν γκουγκλάρετε το συγκεκριμένο όνομα και ψάξετε λίγο παραπάνω θα καταλάβετε τι εννοώ!!

    • Εχεις δικιο. Ζηταω Συγνωμη. ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ

      • οι δικοί μας χριστιανοί… Τι αλλο δηλ θα έκαναν να ξεπεράσουν τις κτηνωδίες που ήδη εχουν καταγραφεί; Εμας οι βάρβαροι και ψυχικά διαταραγμένοι χριστιανοί τα κάνουν χωρις κορανια και επουράνιες παρεμβάσεις. Δεν ειναι σαν τους άλλους τους φλωρους που θέλουν και θείο σπρώξιμο να βασανίσουν και να σκοτώσουν ανυπεράσπιστα ζωντανά.

  8. Μπορεί να μην έχεις άδικο για το…’με ακροδεξιό διαταραγμένο αυγό μοιάζει’… όμως σχετικά με το αν έμπαινε στον κόπο ένα τρολ να ψάξει,…μην παίρνεις και όρκο;!! Έχω δει και χειρότερα,…νομίζω ότι δεν τους κάνει και πολύ κόπο, απλά με ευκολία βρίσκουν ότι βρίσκουν και κάνουν copy/paste.
    Απλά εμένα η άποψή μου είναι να μην τους ‘ταΐζουμε’…don’t feed the trolls.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ