Αποκλειστικές φωτογραφίες & Βίντεο: Το τροχαίο ατύχημα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

1
4841

Η νεαρή παρουσιάστρια τράκαρε με το αυτοκίνητό της, το Σάββατο το πρωί, καθ’ οδόν για την εκπομπή της

Τροχαίο ατύχημα είχε η Κωνσταντία Σπυροπούλου το πρωί του Σαββάτου, πηγαίνοντας για το στούντιο για να παρουσιάσει την εκπομπή «Σπίτι μου σπιτάκι μου»

Στην πλατεία «Δημητρίου Ράλλη» στα Σπάτα, το αυτοκίνητο της παρουσιάστριας συγκρούστηκε με ένα Peugeot 106 στο οποίο άνοιξαν και οι αερόσακοι

Σύμφωνα με τις πληροφορίες δεν έχει έχει υπάρξει κάποιος τραυματισμός ούτε για την ίδια, ούτε όμως και για τον άλλο οδηγό.

Όπως ανέφεραν οι συνεργάτες της στο ξεκίνημα της εκπομπής, η παρουσιάστρια «είχε ένα ατύχημα, τράκαρε, εδώ κοντά», και «θα μας τα πει και η ίδια, σε λίγη ώρα».

Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες από το μπλε Mini Cooper της παρουσιάστριας και το κόκκινο Peugeot 106 που ενεπλάκησαν στο τρακάρισμα

Το αυτοκίνητο της παρουσιάστριας

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με αστυνομικούς

Το κόκκινο Peugeot 106 με το οποίο τράκαρε η παρουσιάστρια

Η Σπυροπούλου περιγράφει το τροχαίο που είχε πριν μπει στο στούντιο – ΒΙΝΤΕΟ

Όπως ανέφεραν οι συνεργάτες της στο ξεκίνημα της εκπομπής, η παρουσιάστρια «είχε ένα ατύχημα, τράκαρε, εδώ κοντά. Θα μας τα πει και η ίδια, σε λίγη ώρα».

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μπαίνοντας στο πλατό της εκπομπής, δήλωσε είναι καλά, αλλά τρομαγμένη, ενώ αποκάλυψε ότι το τροχαίο σημειώθηκε στις 8:02 το πρωί και ότι ο πρώτος με τον οποίο επικοινώνησε ήταν ο συνεργάτης της Παύλος Σταματόπουλος.

«Θα μου δώσετε λίγο χρόνο να εγκλιματιστώ και να προσαρμοστώ στην παρέα. Χτύπησα λίγο. Θα πάω μετά να κάνω κάποιες εξετάσεις αν δω τα θυμάμαι όλα» είπε μεταξύ άλλων η γνωστή παρουσιάστρια.

Δείτε τα βίντεο:

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ