Λάουρα Survivor: Ξεφτίλα με γλοιώδη συμπεριφορά, γλύψιμο στην κλίκα και… ξύσιμο. Έξαλλοι οι τηλεθεατές

2
2669

Πώς κατάφερε η αδιάφορη (αγωνιστικά) Λάουρα να φτάσει στην ένωση των παικτών του Survivor;

Μπορεί να εφυγε ο Στέλιος Χανταμπάκης από το Survivor και τον Άγιο Δομίνικο αλλά άφησε πίσω του τους διαδόχους του.

Η κλίκα των 5 έσπασε και τα σκήπτρα πιθανόν αναλαμβάνει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ή ο Λάμπρος Χούτος, με πιστούς υποστηρικτές τη Λάουρα και τον ΒΟ.

Τα βλέμματα όλων πλέον είναι στραμμένα στους 4 και στην αλλαγή της τακτικής, που πιθανόν θα αλλάξει μετά το Χ στον Στέλιο Χανταμπάκη και βλέποντας πως το κοινό υποστηρίζει τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Αυτό ωστόσο, που προκαλεί εντύπωση αλλά και νεύρα στους παθιασμένους τηλεθεατές του Survivor είναι το πώς ΒΟ και Λάουρα κατάφεραν να φτάσουν έστω και μια ανάσα πριν την ένωση των παικτών.

Η διπλωματική και γλοιώδης συμπεριφορά της Λάουρα -χαρακτηριστικά που της αποδίδονται από τους χρήστες των social media- μπορεί να έχει κουράσει τους τηλεθεατές, όχι όμως και την πλειονότητα των συμπαικτών της, οι οποίοι είτε παίζει είτε όχι της δίνουν πάντα συγχαρητήρια.

Πολλοί αναρωτιούνται και όχι αδίκως, γιατί η Λάουρα δήλωσε συμμετοχή στο Survivor, εφόσον έχει φοβία με το νερό, με τα ύψη, με τα εμπόδια, με το τρέξιμο κ.α. Η απάντηση πιθανότατα είναι εξής:

«Την κρατάνε γιατί κάνει καλή περιγραφή στα φαγητά που προσφέρει ο Ματσούκα».

Σε κάθε αγώνισμα, που η Λάουρα δεν συμμετέχει και η ομάδα της παίρνει πέναλτι, η ίδια δεν ξεχνά να τους ευχαριστήσει για την κατανόησή τους, ενώ το γεγονός ότι κανένας -πλην της Παπαδοπούλου στο χθεσινό επεισόδιο- δεν εκνευρίζεται μαζί της, προκαλεί αηδία στους χρήστες του διαδικτύου.

Το εξοργιστικό της υπόθεσης όμως δεν είναι αυτό. Εκείνο που έχει κάνει τους τηλεθεατές να εξαγριωθούν κατά της Λάουρα, είναι το θράσος της να ψηφίζει και να επιθυμεί να φύγει κάποιος δυνατός παίκτης (όπως ο Αγγελόπουλος), γνωρίζοντας πως έτσι δεν θα ξαναφάει ποτέ!

Είναι φανερό, πως η προσκόλληση της Λάουρα στην κλίκα την έχει βοηθήσει να εξασφαλίσει την παραμονή της στο Survivor, αφού οι συμπαίκτες της δεν την έχουν βγάλει ούτε μία φορά προτεινόμενη.

Για πόσο όμως;

Διαβάστε τι είπε ο Χανταμπάκης στον Αγγελόπουλο την ώρα της αποχώρησής του.

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ