Νεκρός ο γνωστός Makeup artist Στέλιος Μιχαήλ- Έφυγε μόλις στα 36 του χρόνια

0
16070

Στην ηλικία μόλις των 36 ετών, απεβίωσε ο γνωστός make up artist, Στέλιος Μιχαήλ, αφήνοντας πίσω του φίλους, συγγενείς και συνεργάτες που τον αποχαιρετούν με συναισθηματική φόρτιση και θλίψη στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης

Νεκρός ο γνωστός Makeup artist Στέλιος Μιχαήλ

Ο Στέλιος Μιχαήλ είχε γίνει γνωστός ευρέως λόγω της καριέρας του ως make-up artist. Για πολλά χρόνια είχε εδραιωθεί ως ένας από τους πιο ικανούς επαγγελματίες στον τομέα του, κερδίζοντας την εκτίμηση και τον σεβασμό από πελάτες και συνεργάτες. Οι αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα, γεμάτες με συγκινητικά μηνύματα, αναδεικνύουν το μεγάλο κενό που αφήνει πίσω του.

Advertisement

Ο ίδιος είχε να αντιμετωπίσει σοβαρά θέματα υγείας τα τελευταία χρόνια. Η μάχη του ήταν γνωστή στους ανθρώπους που βρίσκονταν κοντά του, και η απώλειά του προκάλεσε μεγάλη θλίψη σε πολλούς.

Έφυγε μόλις στα 36 του χρόνια

Η οικογένεια του Στέλιου, λόγω του σεβασμού στην ιδιωτικότητα και στον πόνο που συνοδεύει την απώλεια, ανακοίνωσε ότι δεν θα δέχεται συλλυπητήρια κατά τη διάρκεια της τελετής. Παράλληλα, καλεί όλους όσοι επιθυμούν να τιμήσουν τη μνήμη του Στέλιου να προσφέρουν εισφορές αντί για στεφάνια, προς στήριξη της οικογένειάς του.

Advertisement

Μετά την ανακοίνωση του θανάτου του, οι διαδικτυακοί του φίλοι τον αποχαιρετούν μέσω σχολίων σε αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Advertisement

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ