Έξαλλος ο πατέρας – ντούκι του Κωνσταντίνου Βασάλου τι απαντά για αναβολικά και λιποθυμίες

1
3856

Τι απάντησε ο πατέρας του Κωνσταντίνου Βασάλου για τις φήμες περί αναβολικών;

Ο Γιάννης Βασάλος, ένας από τους κορυφαίους αθλητές και πρωταθλητές body building στην Ελλάδα, με μια συνέντευξη στο youweekly.gr απαντάει και κατακεραυνώνει όλους αυτούς που υποστήριζαν και υποστηρίζουν ότι οΚωνσταντίνος, ο συμπαθητικός παίκτης του Survivor, ενδεχομένως να κάνει χρήση στεροειδών αναβολικών!

Η όλη ιστορία είχε ξεκινήσει μέσα από ένα δημοσίευμα του youweekly.gr, όπου ένας αθλητής του body building υποστήριζε ότι ενδεχομένως οι λιποθυμίες και η αδυναμία τουΚωνσταντίνου Βασάλου να οφείλονται όχι μόνο στην έλλειψη φαγητού αλλά και στην πιθανή χρήση στεροειδώναναβολικών.

Ο Γιάννης Βασάλος με τον οποίο επικοινωνε στο youweekly.gr λέει ξεκάθαρα ότι ο γιος του Κωνσταντίνος όχι μόνο είναι πρωταθλητής του body building με πολλές διακρίσεις αλλά και σε όλα τα doping control που έχει περάσει δεν έχει πιαστεί ποτέ με καμία παράνομη ουσία στο αίμα του!

Ο πρωταθλητής του body building Γιάννης Βασάλος όχι μόνο είναι ο ίδιος αθλητής αλλά εκπαιδεύει και άλλους ανθρώπους στο συγκεκριμένο άθλημα.

Φυσικά τον ρωτήσαμε αν ανησύχησε για την υγεία του Κωνσταντίνου και μας απάντησε ότι επικοινώνησε ο ίδιος με την παραγωγή του ΣΚΑΙ οι οποίοι τον διαβεβαίωσαν ότι το παιδί είναι καλά.

Ο Γιάννης Βασάλος απαντάει και για άλλα πράγματα, όπως για το αν επιθυμούσε ο ίδιος ο Κωνσταντίνος να πάει στο Survivor και ποια είναι η γνώμη του την οποία όμως δεν μπορεί να επιβάλλει στο παιδί του.

Πρόκειται για μια πραγματικά εξαιρετική συνέντευξη που αξίζει να την ακούσατε στο παρακάτω βίντεο καθώς ο συγκεκριμένος άνθρωπος δίνει καταιγιστικές απαντήσεις και για όλους αυτούς που ως δήθεν ειδικοί αποφάνθηκαν μέσω τηλεόρασης ότι ο Κωνσταντίνος μπορεί να παίρνει στεροειδή αναβολικά.

ΠΗΓΗyouweekly.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ