Έκλεψε τις εντυπώσεις και καταχειροκροτήθηκε από το πολυπληθές κοινό της Κω ο Νίκος Οικονομόπουλος

33
35720
Συνεργάτης aegeanews.

Έκλεψε τις εντυπώσεις όπως ήταν αναμενόμενο ο νο1 ερμηνευτής της γενιάς του Νίκος Οικονομόπουλος απόψε στο νέο στάδιο Κω.
Το κοινό του άνθρωποι κάθε ηλικίας που έσπευσαν να πιάσουν θέση από νωρίς.

Μια υπερπαραγωγή που στηρίζεται σε υπερσύγχρονο εξοπλισμό, ένα άκρως εντυπωσιακό stage, μια πολύ μεγάλη ορχήστρα συνόδεψε τις αξέχαστες επιτυχίες του σε ένα θέαμα που έχουμε να δούμε πολλά χρόνια στη χώρα μας. Ο Νίκος Οικονομόπουλος τραγούδησε όλες του τις επιτυχίες, τις παλιές και τις νέες,

 

με τελευταία τον «Εκπτωτο Αγγελο», την τεράστια επιτυχία, που γκρέμισε τη χώρα, μετά τα ασταμάτητα sold out στην περιοδεία του σε Αμερική, Ευρώπη και Αυστραλία και μετά από μια ανεπανάληπτη χειμερινή σεζόν στον χώρο που εμφανίζεται, καθώς έσπασε κάθε ρεκόρ επισκεψιμότητας.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με την Τάνια Μπρεάζου η οποία αφιέρωσε και ένα τραγούδι στον Κώο Μάνο Παραδειση ο οποίος επιμελείται το ντύσιμο της!




33 ΣΧΟΛΙΑ

    • Συγκρίνεις τον Μύλο με το γήπεδο?
      Πάρε μέτρο μολύβι και χαρτί και ξεκινά να μετράς τετραγωνικά.
      Πως φαίνεται ότι δεν σκαμπαζεις ούτε τα βασικά.

    • ΓΕΡΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΥΣ ….ΠΑΙΔΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ!!!!!!!! ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ!!!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΝΙΚΟ
      Υ.Γ: ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΙ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΑΡΧΕΣ ΕΧΕΙ!!!!!!!!!!!

      • Την πάθανε γιατί υπολογίσανε χωρίς τον ξενοδόχο.
        Γι’αυτό σκοτώνονται να εκλεγούν τάχα μου να σώσουν την Κω.
        Εμάς ποιος μας σώζει από αυτούς?

        • Πράγματι ΕΙΣΑΙ ότι νά’ναι.
          Ποιο βλάκα από σένα έχει άλλον το σοϊ σου?

  1. Εβλεπα το μηνυμα του Παναγιωτάκι Χ στο Facebook ως απάντηση σε άλλον χρήστη. 1-0
    Μονο που πριν ξεκινήσει η συναυλία,γι αυτό και η καθυστέρηση, έδωσε εντολή ο ίδιος ο τραγουδιστής και απομακρυνθηκαν τραπεζια καναπεδες,σταντ και λουλουδια. Παναγιωτακι 3-1 Με την εναρξη. Αντε γεια

    • βάζουν μυαλο. Τις γελοιοτητες που έκαναν και στο άναμμα του δέντρου τις έφεραν και στον Οικονομόπουλο. Καραγκιοζιλικια! ! ! Έχουν χάσει κάθε μέτρο.

  2. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ.

    • Μάθετε να ξεχωρίζετε τα γεγονότα.
      Άλλο συναυλία, άλλο μπουζούκια άλλο πανηγύρι.
      Πάνω στην έπαρση σας να δείξετε ότι είστε κάποιοι μπερδεύεται την βούρτσα με την μπαντανοβουρτσα.
      Διοικείται πολιτισμό και δεν γνωρίζεται ούτε τα βασικά. Χαμηλά οι μύτες γιατί στο χώρο μου λένε όσο πιο ψηλά ανεβαίνει η μαϊμού όσο πιο πολύ φαίνεται ο πισινός της..
      Στο ίδιο νησί ζούμε όλοι και ξέρουμε…

  3. Βρε τι γελοίοι ήταν αυτοί ! Να μετατρέψουν την συναυλία σε μπουζούκια ! Βλάχοι ! Η δημοτική αρχή τι κάνει ?

    • Συγκρίνεις τον Μύλο με το γήπεδο?
      Πάρε μέτρο μολύβι και χαρτί και ξεκινά να μετράς τετραγωνικά.
      Πως φαίνεται ότι δεν σκαμπαζεις ούτε τα βασικά.

    • Σε περίπτωση που σας ξέφυγε η Δημοτική αρχή τα έκανε. Φωτογραφίες μόνο δεν ξέρω αν πρόλαβαν να βγάλουν την κιτσια τους…

    • ο κόσμος δεν σας ψήφισε για να κάνετε γελοιοτητες αλλά έργα. Δεν βρέχει, σας φτύνουν!!! Θέλει και καναπέ ο πισ@@@ τους

  4. Ο μεγαλος προβολέας από πότε δουλεύει;
    Γιατί έχετε τα παιδιά στις προπονήσεις στα σκοτάδια τόσα χρόνια;
    Τόσο καιρό λέγατε ότι έχει μεγάλο θέμα και δεν φτιάχνει.

  5. Άνθρωποι είδαν την συναυλία; Μήπως γουρούνια; Τι σκουπίδι και κακό ήταν αυτό μέσα στο γρασίδι. Ντροπή σας!

  6. Πώς κατάντησε το νησί μας; Όλοι για την αρπαχτη.Γιατροι σκέφτονται μόνο την τσέπη τους.Δικηγοροι τα ίδια.Μαγαζατορες, άστο καλύτερα, ευτυχώς υπάρχουν οι currier.Ιδιοκτητες ακινήτων; Δεν βρίσκεται σπίτι.Μεχρι και στην συναυλία, αρπαχτη σκέφτηκαν.Θα το πληρώσετε ακριβά Κωοι.Ξυπνηστε, δεν είναι όλα χρήματα.Σκεφτειτε το 2015-2016 που έκλεισε η Κως,κλαιγατε.Σκεφτειτε το 2017 σαν σήμερα,κλαιγατε.Αλλαξτε γιατί το πάτε στο γκρεμό με φόρα….

  7. ΠΩΠΩ ΞΕΥΤΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ!! ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΥΝΑΥΛΙΑ!! ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΕΣΩΣΕ Ο ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΔΕΙΑΣΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ!! ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΓΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΥΡΙΑ ΒΟΥΚΕΛΑΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ!!!

  8. «…σε ένα θέαμα που έχουμε να δούμε πολλά χρόνια στη χώρα μας….» ! Λιγο υπερβολικο, δεν νομιζετε??? Μπραβο που έφυγαν τα τραπέζια, κρίμα που υπαρχουν αρπαχτικα που μετετρεψαν το γήπεδο σε μπουζουξίδικο, με το αζημίωτο βέβαια!!!! Ο κόσμος που πλήρωσε πρωτο τραπέζι πίστα, θα πάρει τα λεφτά του πίσω απο το -κατα τα άλλα- αθλητικο σωματείο??? Εγω, ως Κωος, γιατι πρέπει να επιβαρυνθω με την καθαριότητα και την επισκευή που χρειάζετε το γήπεδο μετά τη συναυλία? Μην πει κάποιος οτι ειναι μια χαρα, γιατι θα στείλω φωτογραφίες του γηπέδου με την πρωινή του κατάσταση μετά τη συναυλία!!! Μήπως να ασχοληθει και η ΑΑΔΕ με αυτη τη μπουζουκοσυναυλία? Αν χρειάζετε καταγγελία, ευχαρίστως να κάνω!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ