Κηδεία Στηβ Κακέτση: Συντετριμμένη η Κατιάνα Μπαλανίκα – Έφτασε υποβασταζόμενη από τον γιο τους, Μάκη | Ο λόγος που δεν πήγε η Άντζελα Δημητρίου

0
2362

Το τελευταίο «αντίο» είπαν στον Στηβ Κακέτση λίγες ώρες πριν συγγενείς και φίλοι στο κοιμητήριο του Παπάγου.

Κηδεία Στηβ Κακέτση: Ράκος και υποβασταζόμενη από τον γιο της η Κατιάνα Μπαλανίκα

Εκεί ήταν η πρώην σύζυγός του Κατιάνα Μπαλανίκα με τον γιο τους, Ασημάκη Κακέτση.

Το στεφάνι που έστειλε η Άντζελα Δημητρίου στην κηδεία του πρώην συντρόφου της

Ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό», αποκάλυψε τον λόγο που η τραγουδίστρια δεν πήγε στην κηδεία του επιχειρηματία. Να σημειωθεί, πως ο έρωτας του Στηβ Κακέτση για την Άντζελα Δημητρίου στα τέλη της δεκαετίας του ’90, οδήγησε στο διαζύγιο από την Κατιάνα Μπαλανίκα.

Αυτός είναι ο λόγος που η Άντζελα Δημητρίου δεν πήγε τελικά στην κηδεία του Στηβ Κακέτση

«Επειδή μίλησα με την Άντζελα Δημητρίου, είναι προφανές ότι δεν μπορεί να παραστεί στην κηδεία, διότι θα είναι η πρώην σύζυγός του, Κατιάνα Μπαλανίκα. Αυτό που μετέφερε σε μένα είναι ότι δεν πρόκειται να παραστεί στην κηδεία και κάποια άλλη στιγμή μέσα στην εβδομάδα θα πάει να ανάψει ένα κεράκι στον τάφο του Στηβ Κακέτση», είπε ο παρουσιαστής για την Άντζελα Δημητρίου.

Κηδεία Στηβ Κακέτση: Οι επώνυμοι που του είπαν το τελευταίο «αντίο»

Υπενθυμίζεται ότι ο Στηβ Κακέστης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών την περασμένη Πέμπτη. Η υγεία του επιχειρηματία είχε επιδεινωθεί σοβαρά, μετά από βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη τον Μάρτιο. Τότε, χρειάστηκε να νοσηλευτεί μερικές ημέρες και στη συνέχεια πήρε εξιτήριο. Τελικά άφησε την τελευταία του πνοή σε κέντρο αποκατάστασης.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ