Νότης Σφακιανάκης: Ο στενός φίλος του Σάκης Πιλάτος αποκαλύπτει – «Έχει απομονωθεί γιατί…»

1
20134

«Το μόνο που εύχομαι, είναι να είναι καλά. Να είναι καλά μόνο», τόνισε ο στενός φίλος του Νότη Σφακιανάκη

Ο στενός φίλος και επί πολλά χρόνια μπασίστας του Νότη Σφακιανάκη, Σάκης Πιλάτος, αποκαλύπτει του λόγους για τους οποίους ο διάσημος τραγουδιστής έχει αποφασίσει να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Όπως δήλωσε ο Σάκης Πιλάτος στο «Πρωινό», ο τραγουδιστής είναι καλά και σημείωσε ότι η «εξαφάνισή» του λαϊκού τραγουδιστή ίσως οφείλεται σε κινήσεις ανθρώπων που τον έχουν στενοχωρήσει.

«Δεν είναι εξαφανισμένος. Είναι σπίτι του, έχει πάρει μία απόφαση να αποσυρθεί από όλους και από όλα. Είμαστε αδελφικοί φίλοι. Εγώ είμαι μουσικός του 28 χρόνια, μιλάω με τη γυναίκα, μιλάω με τα παιδιά του. Δεν ξέρω τι έχει πάθει, αλλά ξέρω ότι είναι καλά» είπε αρχικά ο επί 28 χρόνια μπασίστας του.

Επίσης, ο μουσικός τόνισε: «Είμαστε 28 χρόνια μαζί. Από παιδάκια είμαστε φίλοι, από την ίδια γειτονιά. Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει, είναι να είναι καλά και ας μην ξανατραγουδήσει. Αν μπορεί να κάνει μία εμφάνιση όπως παλιά που ήμασταν πολύ αγαπημένοι, ήμασταν φίλοι και να κάνει μία περιοδεία, να κάνει μία συναυλία δωρεάν στην Αθήνα στο «Ειρήνης και Φιλίας». Κάπου, από τα χρήματα αυτά ένα εισιτήριο 5 ευρώ, να πάνε σε ένα ίδρυμα να κατεβάσει το μικρόφωνό του, όπως του αξίζει».

Ακόμα, ο Σάκης Πιλάτος ανέφερε για τον Νότη Σφακιανάκη: «Οικονομικά είναι καλά. Οικονομικά μπορεί να έχει πολλά λεφτά, αλλά και πάρα πολλά έξοδα. Όταν έχεις 14 αυτοκίνητα υπερπολυτελείας, όταν έχεις μία βιλάρα… Το μόνο που εύχομαι, είναι να είναι καλά. Να είναι καλά μόνο».

«Έχει απομονωθεί γιατί μπορεί να έχει στεναχωρηθεί με κάποιους ανθρώπους, ή μπορεί να ντρέπεται να… γιατί ακούστηκαν και διάφορα, τότε με τις …, με τα όπλα… Ο Νότης ήταν έτσι πάντα σαν άνθρωπος και πριν γίνει διάσημος. Ό,τι αισθανόταν, το έλεγε. Ό,τι τον ενοχλούσε, το έλεγε. Δεν σκεφτόταν τις συνέπειες. Δηλαδή, έμπαινε πολιτικός μέσα στο μαγαζί με 3.000 κόσμο και τον έκραζε. Έτσι είναι ο Νότης, τι να κάνουμε» συμπλήρωσε.

Τέλος, αναφέρθηκε και στη σχέση που έχει ο Νότης Σφακιανάκης με την πρώην γυναίκα του και τα παιδιά του.

«Δεν μένουν μαζί. Αυτή μένει κάπου αλλού τώρα. Αλλά ξέρω ότι έχουν δύο παιδιά μαζί, η περιουσία είναι μισή μισή, οπότε μιλάνε» είπε ο μπασίστας για τον Νότη Σφακιανάκη.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Η έπαρση,η το απότομο ανέβασμα της δημοσιότητας όταν σε βρει χωρίς βάσεις έχει κακά αποτελέσματα.Οταν μπαίνεις σε άλλα χωράφια ( πολιτική) τότε σκάβεις το λάκκο σου.Σε συνδυασμό με τα κακά της νύχτας…. οδηγεί με ακρίβεια στην κατάρευση.Το παραμύθι τελείωσε..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ