Πέθανε ξαφνικά στα 34 του ο τραγουδιστής Άαρον Κάρτερ

1
2840

Κυκλοφόρησε τον πρώτο δίσκο του το 1997, ενώ είχε και συμμετοχές σε σίριαλ – Μικρότερος αδελφός του Νικ Κάρτερ των Backstreat Boys

Ο Άαρον Κάρτερ, πρώην παιδικός τραγουδιστής και μικρότερος αδερφός του Νικ Κάρτερ των Backstreet Boys, πέθανε σε ηλικία 34 ετών, επιβεβαίωσε η οικογένειά του.

Η αστυνομία του Λος Άντζελες κλήθηκε στην κατοικία του στις 11 το πρωί του Σαββάτου (τοπική ώρα, βράδυ στην Ελλάδα). Ο Κάρτερ βρέθηκε νεκρός στη μπανιέρα του.

Οι αρχές δεν ανέφεραν ποιο ήταν το αίτιο του θανάτου.

Έγινε γνωστός με ποπ τραγούδια, πριν κυκλοφορήσει το 1997 τον πρώτο δίσκο του. Το πέμπτο άλμπουμ της καριέρας του κυκλοφόρησε το 2018.

Ήταν επίσης γνωστός για τους ρόλους του στην τηλεόραση όπως στο «Lizzie McGuire» στο Disney Channel και το «7th Heaven», το οποίο παιζόταν και στην Ελλάδα.

Το 2017 αποκάλυψε ότι ήταν αμφιφυλόφιλος. Έχει μιλήσει ανοιχτά για την περιπέτεια του με την κατάθλιψη, το άγχος και τη σχιζοφρένεια.

Ο Κάρτερ είχε ένα γιο μόλις 11 μηνών.

Ειδήσεις σήμερα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Έτσι ξαφνικά χάθηκαν τόσο σπουδαίοι «παγκόσμιοι» καλλιτέχνες….(αυτόν ελάχιστοι τον γνωρίζουμε)…
    Κατά τα άλλα βέβαια, οι «ξαφνικιτιδες» σε ΟΛΟ τον ΚΟΣΜΟ θερίζουν! (Τηλεφωνήστε σε κανέναν φίλο σας στο εξωτερικό και ρωτήστε τον : δε μου λες, πεθαίνουν και σε εσάς ξαφνικά -και κυρίως νέοι- άνθρωποι;;;);;;…. Εγώ γνωρίζω δυστυχώς την απάντηση…..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ