Δημήτρης Αβραμόπουλος: Αυτή είναι η Σταρ Ελλάς πεθερά του -Είχε κερδίσει στα καλλιστεία του 1962 (ΒΙΝΤΕΟ)

0
3269

Καλεσμένος στο «The 2night Show» βρέθηκε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Ο πολιτικός παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και, μεταξύ άλλων, έκανε μια απρόσμενη αποκάλυψη λέγοντας πως η πεθερά του είχε βγει Σταρ Ελλάς το 1962.

«Υπήρξα τυχερός σε πολλά πράγματα στη ζωή μου. Έχω μία εκπληκτική πεθερά που τη σέβομαι και την αγαπώ, τη Χριστίνα Αποστόλου. Δεν το ήξερα αλλά, το 1962 είχε βγει Σταρ Ελλάς. Είναι ένας από τους στυλοβάτες της οικογένειάς μας.», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Μάλιστα, η εκπομπή έκανε μία έκπληξη στον πολιτικό, προβάλλοντας μία φωτογραφία από τη στέψη της πεθεράς του. «Μια κούκλα» σχολίασε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, με τον Δημήτρη Αβραμόπουλο να απαντάει: «Και παραμένει μια κούκλα. Ήταν μία ωραία έκπληξη. Σε ευχαριστώ».
Ποια είναι η πεθερά του Δημήτρη Αβραμόπουλου

Η πεθερά του Δημήτρη Αβραμόπουλου, Χριστίνα Αποστόλου, στέφθηκε Σταρ Ελλάς το 1962. Στη συνέχεια την κέρδισε ο κινηματογράφος και συμμετείχε σε τέσσερις ταινίες. Πρόκειται για τις «Μην είδατε τον Παναή», «Οι κατεργάρηδες», «Τρίτη και 13» και «Τύφλα να έχει ο Μάρλον Μπράντο».

Φωτογραφίες της από τη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου υπάρχουν και στα social media.


Η πεθερά του Δημήτρη Αβραμόπουλου, Χριστίνα Αποστόλου
Σεπτέμβρης 1962. Η τότε σταρ Ελλάς Χριστίνα Αποστόλου μαζί με το δήμαρχο Τάκη Ριτσώνη και το δήμαρχο Χαλκίδας Δημήτρη Σκούρα ακολουθούν τη λιτανεία της Παναγίας της Λιμνιάς.
Η πεθερά του Δημήτρη Αβραμόπουλου, Χριστίνα Αποστόλου
Η πεθερά του Δημήτρη Αβραμόπουλου, Χριστίνα Αποστόλου
«Τύφλα να έχει ο Μάρλον Μπράντο»

ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ: https://debater.gr/lifestyle/o-dimitris-avramopoulos-gia-ta-pedika-tou-chronia-ke-ti-star-ellas-pethera-tou/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ