Ο Πασχάλης Τερζής σε σπάνια εμφάνιση – Με μαγκούρα, σε γήπεδο στη Χαλκιδική

1
4324

Ο Πασχάλης Τερζής, που έχει επιλέξει τον τελευταίο καιρό να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας, βρίσκεται μεταξύ Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής περνώντας ποιοτικά το χρόνο του.

Ο λαϊκός τραγουδιστής παρευρέθηκε την Δευτέρα σε φιλικό αγώνα των βετεράνων του Ηρακλή και της Νίκης Πολυγύρου στην πρωτεύουσα της Χαλκιδικής.

Ο τραγουδιστής φωτογραφήθηκε με τους παίκτες των δύο ομάδων και τράβηξε τα βλέμματα. Η αγάπη του για τον αθλητισμό και τον Ηρακλή είναι γνωστή και δεν την έχει κρύψει.

Η ομάδα Νίκη Πολυγύρου ανήρτησε στο Facebook φωτογραφίες με τον τραγουδιστή γράφοντας μεταξύ άλλων: «Φιλική αναμέτρηση έδωσαν οι παλαίμαχοί μας, με την ομάδα του Ηρακλή, στη Λακκιά Θεσσαλονίκης, ενώ με την παρουσία του τίμησε την συνάντηση ο ανυπέρβλητος Πασχάλης Τερζής».

Διαβάστε επίσης:

Η Εύη Δρούτσα αποκάλυψε τον λόγο που ο Πασχάλης Τερζής δεν θα επιστρέψει στο τραγούδι

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ο άνθρωπος μου είναι πολύ συμπαθής όπως και σε όλη την χώρα. Όταν όμως στο μέλλον κάτι σημερινοί τηλεσταρ που σου κουνάνε το δάχτυλο φτάσουν σε αυτή την κατάσταση του κυρίου Πασχάλη και αντιληφθούν την ματαιότητα θα είναι πολύ αργά για δάκρυα και βουρ για ψυχιατρείο. Τουλάχιστον ο Πασχάλης Τερζής έχει εισπράξει αγάπη και όχι κατάρες.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ