Η Ουρανία Μιχαλολιάκου απαντά στη Συνατσάκη: Είμαι straight, είμαι Ελληνίδα και δεν γουστάρω… Video

8
2861

Τι απάντησε στη Μαίρη Συνατσάκη η Ουρανία Μιχαλολιάκου;

Καθισμένη μπροστά από μία βιβλιοθήκη, η Ουρανία Μιχαλολιάκου δίνει τη δική της απάντηση στο βίντεο της Μαίρης Συνατσάκη με τίτλο «Είμαι γκέι, είμαι Αλβανίδα, είμαι πρόσφυγας».

Η κόρη του αρχηγού της Χρυσής Αυγής με ένα βίντεο με τίτλο: «Είμαι Ελληνίδα, είμαι στρέιτ και δεν γουστάρω την υποκρισία» αναφέρει μεταξύ άλλων: «Είναι πολλά τα ζητήματα που με έκαναν να αναρωτηθώ γιατί να κάνω αυτό το βίντεο…»

Και συνεχίζει: «Πώς είναι δυνατόν σε μία χρονική στιγμή που έχουμε Αλβανούς φαντάρους να κάνουν τον αετό της Μεγάλης Αλβανίας μιλώντας για αλβανικό εθνικισμό να βγαίνει ένα βίντεο με τίτλο: «Είμαι Αλβανίδα». Από ό,τι φαίνεται πουλάει περισσότερο από το είμαι «Ελληνίδα».

«Οι κακοί είναι πάντα οι Έλληνες, αυτό βολεύει. Ποια είναι η αδικία, εν τέλει ποιος αδικεί;» αναρωτιέται.

«Είστε οι ίδιοι οι οποίοι κλείνετε τα μάτια σας στον αλβανικό εθνικισμό, στον αραβικό εθνικισμό, είστε οι ίδιοι που για όλα κατηγορείτε τους Έλληνες. Αυτό λέγεται υποκρισία. Δεν λέγεται ανθρωπισμός». «Γιατί ο κόσμος έχει αρχίσει να καταλαβαίνει πώς αυτό που κάνετε είναι κατάφωρος ρατσισμός εναντίον των Ελλήνων. Λέτε πως ο πόλεμος έχει να κάνει μόνο με μίσος και κακία. Κάποιος που θυσιάζει τη ζωή του για την οικογένεια που αγαπάει είναι κακός άνθρωπος;»

Και συνεχίζει: «Και είναι 2017 και δεν μπορείς να καταλάβεις πώς είναι οι ελληνικές οικογένειες να τρώνε από τους κάδους. Ελληνικές οικογένειες να ψάχνουν στα σκουπίδια για ένα πιάτο φαΐ. Δεν είναι την ίδια ευαισθησία και τα ίδια βίντεο για τις αυτοκτονίες λόγω μνημονίου τα τελευταία 7 χρόνια».

Δείτε το βίντεο:

Ο στόχος του μονολόγου της κόρης του Μιχαλολιάκου, όπως φαίνεται και από τα σχόλια του βίντεο στο youtube είναι για να αγγίξει τις “ευαίσθητες χορδές” των ομοϊδεατών της, που στον φαντασιακό τους κόσμο πάσχουν από σύνδρομο καταδίωξης.

Ενδεικτικά comments ατόμων που πάτησαν like στο παραπάνω video:


 

Πάντως η Ουρανία Μιχαλολιάκου δεν είναι η μόνη που θίχτηκε από το βίντεο της Μαίρης Συνατσάκη.

Η ερμηνεύτρια του “Άμα θέλεις μπουμ μπουμ, ίσως και να μπουμ μπουμ” Σαμπρίνα, με ανάρτηση της στα social media “κατακεραυνώνει” και αυτή με την σειρά της το βίντεο της Συνατσάκη.

Κρίνοντας από τις αντιδράσεις, πρέπει να έτσουξε πάρα πολύ τους ακροδεξιούς η τεράστια ανταπόκριση που είχε, ιδιαίτερα από νέους ανθρώπους, το “Είμαι Gay. Είμαι Αλβανίδα. Είμαι πρόσφυγας” βίντεο τηςΣυνατσάκη.

 

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έ είπαμε Ουρανία να υπάρχει και μέτρο, εσένα δεν σε τρων ούτε οι σκύλοι, το πολύ πολύ να στείλουμε τον ………..

  2. απο τα σκουπιδια αλλα θα καταντησουν ανθρωπινα σκουπιδια οπως γκευ τραβεστι λεσβιες.

    • Ελπίζω μη δει κανας ξένος το βίντεο και νομίσει ότι οι Ελληνίδες είναι σαν την Ουρανία! Χααχχα!

  3. Το κερασάκι στην τούρτα είναι η τελευταία παράγραφος του άρθρου. Όχι κύριε αρθρογράφε, όσους αισθάνονται Έλληνες έτσουξε το βίντεο της Συνατσάκη και όχι μόνο τους ακροδεξιούς Έλληνες.

  4. ΕΛΛΗΝΙΔΑ, ΜΕ ΠΑΤΕΡΑ ΣΑΝ ΑΙΓΥΠΤΙΟ ΕΜΠΟΡΟ ΧΟΥΡΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΥΚΑΣΙΟ ‘Η ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΩΝ ΟΥΙΓΟΥΡΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.. ΓΙΑ ΨΑΞ’ΤΟ ΛΙΓΟ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ