Το τραγούδι «Αλήθεια» για τον Γιώργο Καραϊβάζ – Συνθέτης και ερμηνευτής ο δικός μας Πάνος Μπλέτσας (ΒΙΝΤΕΟ)

0
2550
Συνεργάτης aegeanews.
Ο άδικος χαμός του Γιώργου Καραϊβάζ ενέπνευσε τον στιχουργό Στέλιο Μαργωμένο, που δημιούργησε ένα τραγούδι στη μνήμη του αδικοχαμένου δημοσιογράφου και το οποίο ερμηνεύει ο δικός μας Πάνος Μπλέτσας.

Το τραγούδι «Αλήθεια» καθρεφτίζει την πορεία του αστυνομικού συντάκτη μέχρι που το νήμα της ζωής του κόπηκε βίαια λίγα μέτρα από το σπίτι του στον Άλιμο.

Τη σύνθεση και την ερμηνεία του ζεϊμπέκικου για τον «αετό» Γιώργο Καραϊβάζ επιμελήθηκε ο Πάνος Μπλέτζας.

Τα πνευματικά δικαιώματα του τραγουδιού παραχωρήθηκαν εξ ολοκλήρου στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Μεγάλη συγκίνηση και αγάπη για το τραγούδι ΑΛΗΘΕΙΑ αφιερωμένο στη μνήμη του Γιώργου Καραϊβάζ, τα έσοδα του οποίου θα πάνε στο χαμόγελο του παιδιού!
«Τα κάστρα δε γκρεμίζουνε ,δεν πέφτουν από σφαίρες.
Όρθια πάντα μένουνε,
Αετοί πετάνε γύρω τους και σκίζουν τους αιθέρες»

Αλήθειες με τη Ζήνα: Κοινωνικό Πολυϊατρείο από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στη μνήμη του Καραϊβάζ

Οι «Αλήθειες με τη Ζήνα», τιμώντας τη μνήμη του δημοσιογράφου και συνεργάτη της εκπομπής Γιώργου Καραϊβάζ, από τη Δευτέρα 12 Απριλίου έως και σήμερα παρακίνησαν το τηλεοπτικό κοινό σε Ελλάδα και εξωτερικό, να ενισχύσει «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Στόχος, όλα τα έσοδα να αξιοποιηθούν στο νέο κοινωνικό Πολυϊατρείο του Οργανισμού στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής

Μαζί με τη Ζήνα Κουτσελίνη και τους συνεργάτες της, τη φωνή της ένωσε και η οικογένεια του αείμνηστου Γιώργου Καραϊβάζ, που απηύθηνε έκκληση στο τηλεοπτικό κοινό, να συμμετάσχει ενεργά στην τεράστια αυτή προσπάθεια.

Συνολικά, συγκεντρώθηκε το ποσό των 163.070,47€, που προέκυψε από κλήσεις και sms στο 19810 και καταθέσεις από Ελλάδα και εξωτερικό.

Αναλυτικά:

  • 323 κλήσεις στο 19810: 134.646€ (καθαρά)
  • 558 sms στο 19810: 25.116€ (καθαρά)
  • 308,47 € καταθέσεις από Ελλάδα και εξωτερικό σε τραπεζικούς λογαριασμούς και paypal

Η προσπάθεια αυτή ολοκληρώθηκε σήμερα, στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», όπου παρουσιάστηκε το τραγούδι «Αλήθεια» από τον στιχουργό Στέλιο Μαργωμένο και τον συνθέτη και τραγουδιστή Πάνο Μπλέτζα, ένα υπέροχο ζεϊμπέκικο, αφιερωμένο στον «δικό μας», Γιώργο Καραϊβάζ. Οι δημιουργοί παραχώρησαν τα πνευματικά δικαιώματα του τραγουδιού, στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ευχαριστεί θερμά τη Ζήνα Κουτσελίνη, τους συντελεστές της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», τη διοίκηση του Star, όλους

τους τηλεθεατές σε Ελλάδα και εξωτερικό, τους συντελεστές του τραγουδιού «Αλήθεια», που αγκάλιασαν αυτή την τεράστια προσπάθεια και πάνω από όλα την οικογένεια του Γιώργου Καραϊβάζ, που με τόσο αγάπη και εμπιστοσύνη συμμετείχε ενεργά.

Το νέο Πολυϊατρείο του Οργανισμού αφιερωμένο στη μνήμη του Γιώργου Καραϊβάζ, στεγάζεται στην Αγία Παρασκευή, στο Πανελλήνιο Συντονιστικό Επιχειρησιακό Κέντρο άμεσης Κοινωνικής και Ιατρικής Επέμβασης «ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ». Η συγκεκριμένη είναι μία δράση πραγματικά πολύτιμη για κάθε παιδί και οικογένεια, ειδικότερα για οικογένειες με σοβαρά προβλήματα οικονομικά και κοινωνικά. Μέσα από το Πολυϊατρείο διασφαλίζεται ότι κάθε παιδί έχει την ιατρική φροντίδα, που έχει ανάγκη και δικαιούται.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ