Αρχική Ειδήσεις Life Style Ρόδος: Συγκινημένος ο ιερέας των Απολλώνων μιλά για τον αγώνα ζωής του...

Ρόδος: Συγκινημένος ο ιερέας των Απολλώνων μιλά για τον αγώνα ζωής του Τριαντάφυλλου (βίντεο)

0
1219

Ο ιερέας της εκκλησίας της Ύψωσης του Τίμιου Σταυρού στον Απόλλωνα της Ρόδο μιλάει για τον Ντάφυ και αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής του παίκτη του «Survivor 2021».

Στο χωριό του, στον Απόλλωνα Ρόδου, βρέθηκε η εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open, αναζητώντας τους πιο κοντινούς ανθρώπους του Τριαντάφυλλου για να τους αποσπάσει σκέψεις και αναμνήσεις από την ζωή του τραγουδιστή.

Ένας από αυτούς, με κομβικό ρόλο στη ζωή του παίκτη του «Survivor 2021», είναι ο πνευματικός του, ο ιερέας της εκκλησίας της Ύψωσης του Τίμιου Σταυρού που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το πατρικό του.

Μιλώντας στον φακό του «Ευτυχείτε», ο ιερέας έπλεξε το εγκώμιο του τραγουδιστή.
«Φυσικά τον γνωρίζω, είμαστε γείτονες με τον Τριαντάφυλλο. Ο Τριαντάφυλλος από μικρό παιδί όταν έχασε τον πατέρα του, όταν σκοτώθηκε ο πατέρας του, αφιερώθηκε στην εκκλησία, πήρα δύναμη από την Εκκλησία μας.

»Όταν έφυγε ο πατέρας του, τότε μικρό παιδί έφυγε στην Αθήνα και βρήκε δύναμη από τη χάρη του Κυρίου μας.

»Θυμάμαι λοιπόν την Μεγάλη Παρασκευή, όταν παίρνουμε τον Επιτάφιό μας στο κοιμητήριο και κάνουμε έτσι προσευχές για τους κεκοιμημένους αδερφούς, ήταν το πρώτο του CD, που είχε βγάλει και το αφιέρωσε στον τάφο του πατέρα του με δάκρυα.

»Έρχεται συχνά στην Εκκλησία μας, ψάλλει τα εγκώμια τη Μεγάλη Παρασκευή», επισήμανε ο ιερέας για τον Ντάφυ, ο οποίος, εκτός απρόοπτου, θα απουσιάσει φέτος από τη Θεία Λειτουργία.

Και συνέχισε: «Είναι ένα παιδί που μεγάλωσε σαν αγωνιστής. Είμαι συγκινημένος γιατί σας είπα είναι μια πόρτα, ένας τοίχος που χώριζε το πατρικό μου σπίτι με του Τριαντάφυλλου.

»Γνωρίζω τους αγώνες του, γνωρίζω ότι από μικρός ήταν μόνος με τη γιαγιά του. Η μητέρα του λόγω της κατάστασης αναγκάστηκε να φύγει να πάει να δουλέψει στη Ρόδο. Μεγάλωσε με τη γιαγιά του.

»Όπου και να ‘ναι να του δίνει ο Θεός δύναμη. Εγώ γνωρίζω ότι είναι ένας άνθρωπος αγωνιστής, είναι ένας άνθρωπος απλός, είναι ένας άνθρωπος του χωριούμας εδώ, ο οποίος δεν πήραν τα μυαλά του αέρα και που έφυγε στην Αθήνα.

»Δεν έχει αλλάξει τίποτα, είναι ο Τριαντάφυλλος, που γνωρίζαμε. Είναι ο Τριαντάφυλλος, που ψήθηκε από τους αγώνες της ζωής, από τον πόνο, που τον χτύπησε από μικρό παιδί ορφανό. Άντεξε, πίστεψε, έκανε το όνειρό του πραγματικότητα, την υπόσχεσή του στον πατέρα του».

* Ρεπορτάζ: Κώστας Τύρελης

Πηγή: ieidiseis.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ