Μαρίνα Πατούλη με λυγμούς: Υπάρχει τρίτο πρόσωπο -Σφοδρή επίθεση στον περιφερειάρχη (βίντεο)

0
1817
Μαρίνα Πατούλη με λυγμούς: Υπάρχει τρίτο πρόσωπο -Σφοδρή επίθεση στον περιφερειάρχη (βίντεο)

Μετά τον Χάρη Ρώμα, πυρά και κατά του Γιώργου Πατούλη, εξαπέλυσε κατά τη διάρκεια νέας συνέντευξής της (σ.σ. της τρίτης σε τρεις ημέρες), η (πρώην;) σύζυγος του περιφερειάρχη Αττικής, Μαρίνα Σταυράκη.

Με λυγμούς, η κ. Πατούλη Σταυράκη – Πατούλη, αποκάλυψε στο OPEN ότι ο περιφερειάρχης Αττικής όχι μόνο εξαφανίστηκε από το σπίτι εδώ και δυόμιση μήνες αλλά και απαξιοί να της απαντήσει στις επανειλημμένες προσπάθειες επικοινωνίας μαζί του. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι ο γιος τους αντιμετωπίζει «σοβαρά προβλήματα και οι ειδικοί ζητούν την έγκριση του πατέρα για να προχωρήσουν σε συνεδρίες. Δε μου στέλνει ούτε την έγκριση ούτε καν την απάντηση, ούτε καν μια συνάντηση για να δούμε πως θα λύσουμε το θέμα», προσθέτει.

Παράλληλα η κ. Πατούη αφήνει να εννοηθεί ότι υπάρχει τρίτο πρόσωπο: «Δε με αφορά το τρίτο πρόσωπο. Η οικογένεια είναι πάνω από τα τρίτα πρόσωπα…. Η μεγαλύτερη μορφή βίας, μια από αυτές, είναι η βία της σιωπής. Όταν ο άλλος δε σου εξηγεί, δε μιλάει, σε απαξιώνει για τα πάντα, είναι το χειρότερο. Τον προκαλώ και τον προσκαλώ μέσα από την εκπομπή σου», λέει χαρακτηριστικά.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ Η Μ. ΣΤΑΥΡΑΚΗ – ΠΑΤΟΥΛΗ

“Κατερίνα μου γλυκιά. Προσπαθώ να είμαι καλά. Εγώ πάντα ήμουν με χαμόγελο και στεναχωριέμαι πάρα πολύ. Καμία γυναίκα να μη βιώσει αυτό που περνάω. Η μόνη επαφή που έχω με τον Γιώργο είναι μόνο μέσα από τα media που παρακολουθώ τις δράσεις του, δεν έχω καμία άλλη επικοινωνία παρά τις απέλπιδες προσπάθειες που έχω κάνει εδώ και 2,5 μήνες να επικοινωνήσω μαζί του. Απαξιώνει να μου απαντήσει ακόμα και στα μηνύματα, δεν ξέρω τι έχω κάνει και αν έχω κάνει κάτι. Απλά εξαφανίστηκε. Δεν ξέρω καν που μένει και το θέμα είναι ότι έχω ένα παιδί στην εφηβεία που αντιμετωπίζει προβλήματα πολύ σημαντικά. Τον έχω προσκαλέσει να τα συζητήσουμε και με ειδικούς και να πάρουμε κοινές αποφάσεις και δε μου απαντάει καν. Ένα ωραίο απόγευμα μου ανακοίνωσε ότι θέλει να μείνει μόνος του να έχει την ψυχική του ηρεμία. Δεν ξέρω κάτι άλλο, από τότε δεν έχουμε ξαναμιλήσει. Το παιδί το παίρνει τηλέφωνο. Το θέμα όμως είναι ότι δεν γνωρίζω πως θα διαχειριστώ το παιδί γιατί έχει σοβαρά προβλήματα και οι ειδικοί ζητούν την έγκριση του πατέρα για να προχωρήσουν σε συνεδρίες. Δε μου στέλνει ούτε την έγκριση ούτε καν την απάντηση, ούτε καν μια συνάντηση για να δούμε πως θα λύσουμε το θέμα. Σύζυγοι μπορεί να μην είμαστε γονείς όμως θα είμαστε για πάντα. Πρέπει να διαχειριστώ τον προσωπικό μου πόνο, έχασα τη γη κάτω από τα; πόδια μου, το παιδί και τώρα και το θέμα της υγείας μου. Εμένα ο Γιώργος είναι ο άντρας της ζωής μου, δεν έκανα πλάκα όταν έβγαινα και έλεγα αυτά που έλεγα. Περνάω έναν θάνατο και αυτός ο ζωντανός θάνατος είναι χειρότερος.

Η βία της σιωπής

Εγώ ως γυναίκα, θεωρώ ότι σε μια πορεία γάμου 35 ετών μπορεί να υπάρξουν τρίτα πρόσωπα, η γυναίκα κρατά το σπίτι της. Δε με αφορά το τρίτο πρόσωπο. Η οικογένεια είναι πάνω από τα τρίτα πρόσωπα…. Η μεγαλύτερη μορφή βίας, μια από αυτές, είναι η βία της σιωπής. Όταν ο άλλος δε σου εξηγεί, δε μιλάει, σε απαξιώνει για τα πάντα, είναι το χειρότερο. Τον προκαλώ και τον προσκαλώ μέσα από την εκπομπή σου, μπορεί να περνάει την κρίση του.. Είναι η τελευταία φορά που μιλάω, Είναι ότι χειρότερο μπορούσε να μου συμβεί αυτό. Θα προσπαθήσω να μπορέσω μόνη μου να στήσω το σπίτι μου, το παιδί, τον εαυτό μου… Είναι ένας αξιόλογος και σοβαρός άνθρωπος, αυτή την εικόνα είχα για αυτόν. Βλέπω έναν άλλο άνθρωπο, με ξενίζουν πάρα πολλά και στην πολιτική του πορεία, και στις επιλογές του και στην απαξίωση που έχει δείξει προς εμένα…Πράγματι και εγώ ελπίζω σε ένα μόνο πράγμα, να ακούσει τις εκκλήσεις μου και να απαντήσει”.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ