Συγκλονίζει η Sarah Harding: «Δεν θα ζήσω άλλα Χριστούγεννα»

0
1299
«Οι γιατροί μου είπαν πως δεν θα δω άλλα Χριστούγεννα», εξομολογείται σε βιβλίο της η τραγουδίστρια Sarah Harding, περιγράφοντας την άνιση μάχη της με τον καρκίνο.

Σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε η 39χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός, Sarah Harding, που διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού τον Αύγουστο 2020. Όπως αποκάλυψε η ίδια σε βιβλίο της που αποφάσισε να μοιραστεί τα βιώματά της, η ασθένεια εξαπλώθηκε τώρα σε άλλα μέρη του σώματός της.

Σε ένα απόσπασμα που δημοσιεύτηκε στους Times από το βιβλίο της σταρ του συγκροτήματος Girls Aloud, με τίτλο «Hear me out», η Sarah γράφει: «Τον Δεκέμβριο ο γιατρός μου είπε ότι τα Χριστούγεννα που θα έρχονταν θα ήταν πιθανώς τα τελευταία μου». Σε κάποιο σημείο η τραγουδίστρια αναφέρει ότι πλέον δεν την ενδιαφέρει να κάνει διάγνωση, αλλά να μην πονάει, ενώ τόνισε ότι «προσπαθεί να ζει και να απολαμβάνει το κάθε δευτερόλεπτο, όσο κρατήσει αυτό».

«Είμαι απλώς ευγνώμων που ξυπνάω κάθε μέρα και ζω τη ζωή μου όσο καλύτερα μπορώ γιατί τώρα ξέρω πόσο πολύτιμη είναι. Για λίγο, φαινόταν ότι οι χημειοθεραπείες λειτουργούσαν, αλλά μια μεταγενέστερη σάρωση μαγνητικής τομογραφίας αποκάλυψε έναν άλλο όγκο. Δεν θέλω μια ακριβή πρόγνωση. Δεν ξέρω πόσοι μήνες μου έμειναν. Δεν ξέρω γιατί κάποιος θα το ήθελε αυτό. Η άνεση και η, όσο το δυνατόν με λιγότερο πόνο, ζωή είναι το πιο σημαντικό για μένα τώρα. Ποιος ξέρει; Ίσως να σας εκπλήξω, αλλά έτσι έχουν τα πράγματα τώρα», γράφει μεταξύ άλλων στο βιβλίο της η Sarah Harding, σύμφωνα με το BBC.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ