Αθηνά Παππά: Η σκληρή μάχη με τον καρκίνο του μαστού – «Το χαρακτηριστικό μου ήταν τα κόκκινα μαλλιά, τώρα πια δεν τα έχω»

0
973

«Διαπίστωσα ότι η ζωή είναι ωραία όταν ξύπνησα από την επέμβαση και σκέφτηκα ότι είμαι ζωντανή» εξομολογήθηκε η ηθοποιός

Στην εκπομπή «ΦλΕΡΤ» βρέθηκε καλεσμένη η ηθοποιός Αθηνά Παππά η οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο του μαστού.

«Η αγάπη είναι βάλσαμο. Σε αυτή την ασθένεια πρέπει να έχεις καλή ψυχολογία. Είναι πολύ επίπονη και οδυνηρή ασθένεια. Επίπονη όταν κάνεις την επέμβαση και οδυνηρή γενικότερα γιατί χάνεις ένα μέρος του σώματός σου. Αυτό θέλει ψυχική δύναμη» εξομολογήθηκε η ίδια.

«Δεν είμαι ήρωας. Είμαι ένας άνθρωπος που όταν το έμαθε φοβήθηκε πολύ. Κατέβαλα μεγάλη προσπάθεια, το συνειδητοποίησα όμως. (…) Με κρατάνε στη ζωή τα παιδιά μου, ο σύντροφός μου και όλα αυτά που θέλω να δημιουργήσω» ανέφερε η Αθηνά Παππά, προσθέτοντας: «Έχω φάει bullying από μικρή ηλικία για την εμφάνισή μου. Το bullying που τρώει η ομορφιά σε αυτή τη χώρα είναι το κάτι άλλο. Το χαρακτηριστικό μου ήταν τα κόκκινα μαλλιά μου που τώρα πια δεν τα έχω, αλλά είμαι πολύ ευτυχισμένη που είμαι κι έτσι. Είμαι φυσική κοκκινομάλλα. Αυτό και μόνο ήταν λόγος να υποστώ bullying από το δημοτικό».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ