Μαίρη Χρονοπούλου: Είχα πέσει σε κώμα και σώθηκα

0
654

Η ηθοποιός μιλάει για την κατάσταση της υγείας της, η οποία έχει βελτιωθεί

Για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της μίλησε η Μαίρη Χρονοπούλου. Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Secret» περιγράφοντας τις ευχάριστες εξελίξεις της υγείας της και αποκαλύπτοντας πώς είχε πέσε σε κώμα, αλλά οι γιατροί την έσωσαν.

«Είμαι πολύ καλύτερα. Είμαι μια χαρά. Κάνω φυσικοθεραπείες. Μπορώ πλέον να σηκώνομαι, να περπατάω και να κινούμαι πιο άνετα», ανέφερε αρχικά η Μαίρη Χρονοπούλου.

Παράλληλα, η κυρία Χρονοπούλου έστειλε το δικό της μήνυμα για τα δημόσια νοσοκομεία: «Το πιο σημαντικό είναι ότι η καρδιά μου πάει ρολόι χάρη στον κύριο Τουσούλη. Νιώθω υπέροχα και τους ευχαριστώ για όλα. Τους χρωστάω πολλά. Είχα πάει σε όλες τις κλινικές πολυτελείας, αλλά στο Ιπποκράτειο βρήκα την υγεία μου. Έπεσα σε κώμα, αλλά εκεί με σώσανε. Καρδιακοί όλης της Ελλάδας, πηγαίνετε στο Ιπποκράτειο. Με σώσανε».

Τέλος, η Μαίρη Χρονοπούλου δήλωσε ότι παρακολουθεί πολύ τηλεόραση αποκαλύπτοντας, μάλιστα, και τους παρουσιαστές που προτιμάει να βλέπει: «Βλέπω πολλή τηλεόραση. Μου αρέσει πολύ η Ζήνα, ο Χατζηνικολάου, η Ζαχαρέα, η Κοσιώνη και μου αρέσει πολύ το Mega και η εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου. Είμαι παιδί των ειδήσεων». «Το Σαββατοκύριακο είμαι φαν της Αννίτας. Γελάω πολύ».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ