Κώστας Βουτσάς: Ραγίζει καρδιές η σύζυγός του – Η έκκλησή της

0
274

Κρίσιμες ώρες για την κατάσταση της υγείας του αγαπημένου ηθοποιού Κώστα Βουτσά, καθώς εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Αττικόν – Τι δήλωσε η σύζυγός του, Αλίκη Κατσαβού, στους δημοσιογράφους

Ο γνωστός ηθοποιός εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο, με λοίμωξη του αναπνευστικού και αρχικά νοσηλεύτηκε στη μονάδα εμφραγμάτων, από την περασμένη Παρασκευή (07/02).

Κοντά του από την πρώτη στιγμή είναι τα αγαπημένα του πρόσωπα. Παρούσες η κόρη του Σάντρα Βουτσά και η σύζυγός του, Αλίκη Κατσαβού, με την οποία ο Βουτσάς έχει αποκτήσει έναν γιο, τον Φοίβο.

Η σύζυγός του Αλίκη Κατσαβού έκανε σήμερα δηλώσεις στους δημοσιογράφους, έξω από το νοσοκομείο.

«Αυτό που θέλω είναι ο κόσμος να είναι αισιόδοξος όπως κι εμείς και να στείλει στον Κώστα όλη του την αγάπη γιατί η αγάπη γιατρεύει και γιατί με την αγάπη του κόσμου θα βγει νικητής, θα νικήσει όπως ξέρει να κάνει πάντα».

Όταν ρωτήθηκε αν ισχύουν οι φήμες πως ο Κώστας Βουτσάς υπέστη συγκοπικό επεισόδιο απάντησε: «Όπως σας είπα αφήνω την ιατρική στους ιατρούς, εγώ δεν έχω ενημέρωση για συγκοπικό επεισόδιο ούτε για κάτι άλλο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, αυτά που σας είπα αυτά και είναι, αυτά κρατήστε. Δεν είμαι γιατρός και εκτιμώ πολύ τη δουλειά τους για να αρχίσω να λέω ότι μου κατέβει, γι’αυτό βγήκα γιατί υπάρχουν πολλά στο ίντερνετ».

Όσο για το αν οι γιατροί θα τον ξυπνήσουν άμεσα με κάποιο τρόπο είπε: «Δεν ξέρω τέτοια λεπτομέρεια η ενημέρωση γίνεται καθημερινά στις 3 το μεσημέρι όχι μόνο για τον Κώστα για όλους τους ασθενείς. Θα πάω και θα περιμένω τα νεότερα».

Αναφέρθηκε επίσης και πώς είναι ο γιος τους αυτές τις ώρες και αν έχει καταλάβει κάτι για τον μπαμπά του. «Ο μικρός Φοίβος ξέρει ότι ο πατέρας του είναι στο νοσοκομείο και τον ζητάει. Είναι ένα παιδί 3,5 χρονών και δεν τον αγχώνουμε με πράγματα που δεν μπορεί να καταλάβει».

Μίλησε επίσης για τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν για την υγεία και του ηθοποιού. «Αντιλαμβάνομαι την αγάπη του κόσμου και των δημοσιογράφων και τόση λαχτάρα για ενημέρωση και θα γραφτούν ανοησίες και γράφτηκαν πολλά. Κρατήστε αυτά που σας είπα εγώ και θα φροντίσουμε εγώ και η Σάντρα να σας κρατάμε ενήμερους».

Δέιτε το βίντεο από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα που μετέδωσε ζωντανά τις δηλώσεις της:

Δηλώσεις έκανε και η κόρη του ηθοποιού, Σάντρα Βουτσά:

«Ήταν μια απόφαση των γιατρών για να ξεκουραστεί και να γίνει γρήγορα καλά» τόνισε η Σάντρα Βουτσά και σημείωσε ότι το δύσκολο κομμάτι είναι η ηλικία.

Τόνισε πάντως ότι ανταποκρίνεται σε όλες τις θεραπείες, στις οποίες υποβάλλεται.

«Η αισιοδοξία και η αγάπη που έχει για τη ζωή πιστεύω θα τον βοηθήσουν να τα καταφέρει» τόνισε.

Λύνει τη σιωπή της η σύζυγός του

Μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, η σύζυγος του Κώστα Βουτσά, Αλίκη Κατσαβού είπε πως, προς το παρόν, η κατάσταση του αγαπημένου ηθοποιού είναι σταθερή.

Ο ηθοποιός, με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, πρόσφατα βίωσε την απώλεια της πρώην συζύγου του, Έρρικας Μπρόγιερ.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις Newsbomb.gr.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ