DJ Αντώνης Σπέρμπης: Τον τελευταίο ενάμιση μήνα η επιτυχία τον ακολουθεί πιστά (ΒΙΝΤΕΟ)

0
1140

DJ Αντώνης Σπέρμπης: Ένας αναμφισβήτητα περιζήτητος διασκεδαστής ανά την Ελλάδα πια, αφού τον τελευταίο ενάμιση μήνα η επιτυχία τον ακολουθεί πιστά. Ένα γεμάτο μουσικό πρόγραμμα με το οποίο θα βαδίσει και στην νέα χρονιά χαρίζοντας μας πολλές επιτυχίες ακόμα.

Πάταγος σε κάθε εμφάνιση του σε όλα τα club που επισκέπτεται και όχι μόνο…

Αυτό το διάστημα γράφει μουσική ακατάπαυστα για τρεις καλλιτέχνες που γνωρίζουμε όλοι μας και έχουμε τραγουδήσει τραγούδια τους.

Τις προηγούμενες μέρες έδωσε συνέντευξη στο γνωστό περιοδικό Υou όπου θα βγει στα μέσα τον εορτών, ενώ συνεχίζει της μουσικές του μίξεις στα club αλλά και στο στούντιο όπου ετοιμάζει τα νέα του ρεμίξ και όχι μόνο.

 Η συνέχεια δυνατή κι ανατρεπτική ένα δικό μας παιδί στα σαλόνια καλλιτεχνών και στην ζήτηση για αυτό που κάνει με απόλυτη επιτυχία. Τις ημέρες τον εορτών θα βρίσκεται σε δυο ακόμα προορισμούς γι’αυτό τον μήνα αλλά από ότι μας είπε γίνονται και συζητήσεις για να βρίσκεται σαν καλεσμένος στο άναμμα του δέντρου για να διασκεδάσει τον κόσμο σε αγαπημένη πόλη της Ελλάδας. Και βέβαια τα καλύτερα έρχονται.

Ομάδα στο facebook:
ΒΙΝΤΕΟ από την τελευταία εμφάνιση του Αντώνη στη Ρόδο

RODOS live tour 06/12/2019

Geplaatst door DJ Antonis Sperbis Page op Zaterdag 7 december 2019

Mix remix gristmas hits – 2020 By Antonis Sperbis

Mix remix gristmas hits – 2020 By Antonis Sperbis from DJ Antonis Sperbis on Vimeo.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ