Το άγνωστο δράμα του Δημήτρη Κοντολάζου

0
550

«Γέλα, παλιάτσο!» Ο Δημήτρης Κοντολάζος έχασε την πεθερά του, με την οποία ήταν πολύ δεμένος, και λίγες ημέρες μετά πήγε στο γύρισμα της εκπομπής «Στην υγειά μας, ρε παιδιά» και διασκέδασε τα πλήθη!

Παρά τον πόνο του για τον χαμό της μητέρας της συζύγου του Καρολίνας, δεν έστησε τους συντελεστές της παραγωγής, οι οποίοι επέλεξαν να τον τιμήσουν σε ένα κοινό αφιέρωμα με τον Λευτέρη Πανταζή και την Αντζελα Δημητρίου.

Ως άριστος επαγγελματίας έκρυψε τη θλίψη του και τα έδωσε όλα στην τηλεοπτική πίστα. Οταν όμως οι κάμερες δεν «έγραφαν», ο τραγουδιστής μοιράστηκε τον πόνο του με τους παρευρισκομένους μιλώντας τους για τη γυναίκα-θησαυρό, την πεθερά που την είχε σαν μητέρα του -κι εκείνη τον αντιμετώπιζε σαν παιδί της- και πόσο του στοίχισε η απώλειά της. Η μητέρα της συζύγου του Καρολίνας έφυγε ξαφνικά από τη ζωή βυθίζοντας στη θλίψη όλη την οικογένεια. Απαρηγόρητοι τόσο ο τραγουδιστής και η σύζυγός του όσο και οι δύο κόρες τους ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν τον χαμό του δικού τους ανθρώπου.

Επαγγελματίας ο Δημήτρης Κοντολάζος

Φίλοι του ζευγαριού μάλιστα επισημαίνουν ότι ήταν ο άνθρωπος που φρόντιζε καθημερινά όλη την οικογένεια. Αν και αρχικά ο Δημήτρης Κοντολάζος και η σύζυγός του ήταν διστακτικοί ως προς τη συμμετοχή του τραγουδιστή στα γυρίσματα, από κοινού πήραν την απόφαση να μη στήσει τους αγαπημένους φίλους και συναδέλφους του. Ετσι στην εκπομπή, που γυρίστηκε πριν από λίγες μέρες και θα παρακολουθήσουμε προσεχώς, το κέφι περίσσεψε, καθώς ο Δημήτρης Κοντολάζος ήταν πέρα για πέρα επαγγελματίας. Αλλωστε, οι τρεις τους (Δημητρίου, Πανταζής, Κοντολάζος) έχουν συνεργαστεί μοναδικά περισσότερο από 10 χρόνια στα νυχτερινά κέντρα της παραλιακής τις δεκαετίες του ’80 και του ’90, και οι θαυμαστές τους έκαναν ουρές έξω από τα κέντρα όπου εμφανίζονταν.

Στην εκπομπή οι τρεις λαϊκοί τραγουδιστές θυμούνται μοναδικές στιγμές από τη συνεργασία τους στη «Νεράιδα», στη «Φαντασία» και στο «Can Can» ερμηνεύοντας μερικές από τις μεγάλες επιτυχίες τους!

espressonews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ