Βαρύ πένθος για τον Φώτη Σεργουλόπουλο!

0
2358

Ανείπωτη θλίψη για Σεργουλόπουλο! «Έφυγε» από τη ζωή η 27χρονη ανιψιά του Αντιγόνη

  • Από τον Θάνο Μακρογαμβράκη

Ανείπωτο δράμα για τον Φώτη Σεργουλόπουλο! Ο παρουσιαστής και ηθοποιός «αποχαιρέτησε» την περασμένη Πέμπτη την ανιψιά του, Αντιγόνη, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 27 χρόνων!

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, η μοίρα στάθηκε σκληρή απέναντι στο κορίτσι, που είναι κόρη του μεγαλύτερου αδελφού του Φώτη, Αλέξανδρου, ο οποίος είναι γνωστός και ως «βασιλιάς των διαμαντιών».

Η άτυχη κοπέλα κηδεύτηκε σε κλίμα βαθιάς οδύνης το μεσημέρι της 5ης Σεπτεμβρίου από το νεκροταφείο της Καλλιθέας. Τραγικές φιγούρες η μητέρα της Έμυ και η μικρότερη αδελφή της Μαρία, που αρνούνταν να πιστέψουν το άδικο χτύπημα της μοίρας, το οποίο στέρησε τη ζωή από έναν «άγγελο επί γης». Εκεί και η γιαγιά του 27χρονου κοριτσιού και μητέρα των αδελφών Σεργουλόπουλου, Μαρία, αλλά και η αδελφή της, η γνωστή ηθοποιός Κατερίνα Γιουλάκη.

Το άτυχο κορίτσι σπούδασε στο τμήμα Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του ΕΚΠΑ. Παράλληλα με τα μαθήματά της στην Ελλάδα, βρισκόταν στο πλευρό του θείου της, καθώς ήταν μέλος της πετυχημένης εκπομπής του Star «Φ&Μ Live», που παρουσίαζαν ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου, ως εκπαιδευόμενη δημοσιογράφος. Από τις φωτογραφίες που είχε αναρτήσει τότε η ίδια στην προσωπική της σελίδα στο facebook έδειχνε να απολάμβανε αυτή τη συνεργασία της, ενώ διατηρούσε και άριστες συναδελφικές σχέσεις και με όλα τα μέλη της πετυχημένης ομάδας.

Με την ολοκλήρωση των σπουδών της στο ελληνικό πανεπιστήμιο, πριν από περίπου τριάμισι χρόνια, η Αντιγόνη αποφάσισε να φύγει στην Ολλανδία για μεταπτυχιακές σπουδές. Φτάνοντας εκεί όμως άρχισαν να εμφανίζονται τα πρώτα σημάδια που μαρτυρούσαν ότι κάτι δεν πάει καλά με την υγεία της. Σύμφωνα με πληροφορίες, το νεαρό κορίτσι άρχισε να παραπονιέται στους οικείους της για έντονες κρυάδες, τις οποίες προσπαθούσε να καλύψει φορώντας περισσότερα και πιο ζεστά ρούχα (η ίδια τις απέδιδε στο υγρό κλίμα).

Όπως αποδείχτηκε, τα πράγματα δεν ήταν τόσο απλά και ακίνδυνα… Σε ένα ταξίδι της στην Ελλάδα η Αντιγόνη υποβλήθηκε σε σειρά ιατρικών εξετάσεων και διαγνώστηκε με λευχαιμία και, μάλιστα, σε προχωρημένο στάδιο. Από τότε η άλλοτε ευτυχισμένη και ξέγνοιαστη ζωή της μετατράπηκε σε εφιάλτη…

Για μεγάλο χρονικό διάστημα γνωστό νοσοκομείο της Αττικής είχε γίνει το δεύτερο σπίτι της, με τους γιατρούς να προσπαθούν να κάνουν τα πάντα για να την κρατήσουν στη ζωή, μέσω μιας συγκεκριμένης θεραπείας. Τελικά, το χαμόγελο επανήλθε στα νεανικά της χείλη όταν υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση… Η όμορφη Αντιγόνη άρχισε να αισιοδοξεί πάλι, όπως και σύσσωμη η οικογένεια Σεργουλόπουλου, αφού τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων έδειχναν φανερά βελτιωμένη την κατάσταση της υγείας της.

Σοβαρές επιπλοκές

Όχι για πολύ, όμως… Κάποιες σοβαρές επιπλοκές κατέστρεψαν σταδιακά όλα τα ζωτικά της όργανα, ώσπου πριν από λίγες ημέρες το λαμπερό της βλέμμα έσβησε για πάντα, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά της.

Τελευταία επιθυμία του νεαρού κοριτσιού ήταν να βρεθούν όλοι μαζί φέτος το καλοκαίρι στο πολυαγαπημένο τους νησί, την Άνδρο. Και αυτό έκαναν… Αν και κανένας δεν ήθελε να πιστέψει ότι αυτό θα ήταν το τελευταίο καλοκαίρι που θα περνούσαν όλοι μαζί, η συγκέντρωση έμοιαζε με αποχαιρετιστήριο πάρτι πριν από το ταξίδι με προορισμό τα αστέρια.

Ο θείος Σεργουλόπουλος με την ανιψιά του Αντιγόνη
Η 27ΧΡΟΝΗ με τον πατέρα της Αλέξανδρο και την αδελφή της Μαρία
Η Αντιγόνη με το πτυχίο της
newsbreak.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ