Ο Bruce Willis όπως δεν τον έχεις ξαναδεί! Υποβασταζόμενος από τους σωματοφύλακες του στο Λονδίνο – Φωτογραφίες

2
380

Υποβασταζόμενος βγήκε ο Bruce Willis από κλαμπ του Λονδίνου στο οποίο διασκέδαζε το βράδυ της Δευτέρας. Ο 63χρονος ηθοποιός εντοπίστηκε κατά την έξοδό του από το κλαμπ Annabel’s του Λονδίνου υποβασταζόμενος από έναν άντρα της ασφάλειάς του. Από τη συντροφιά απουσίαζε η σύζυγος τού ηθοποιού Emma Heming. Ο ηθοποιός του «Πολύ σκληρός για να πεθάνει» φορούσε μαύρο παντελόνι και λευκό πουκάμισο.

Ο κώδικας ενδυμασίας του Annabel’s, στο οποίο επιτρέπεται η είσοδος μόνο σε μέλη, υπαγορεύει ότι μετά τις 6 μμ, οι άνδρες πρέπει να φορούν σακάκια, αλλά φαίνεται ότι ο χολιγουντιανός σταρ ή έσπασε τους κανόνες του κλαμπ ή κάποιος άλλος είχε το σακάκι του, όπως σημειώνει σε ρεπορτάζ του το Page Six.

Σύμφωνα με το Page Six ο ηθοποιός μάλλον είχε ανάγκη να περάσει μία βραδιά μόνος του στην πόλη, αφού δεν μπορεί να βρει ησυχία στο σπίτι του.

«Με δύο παιδιά; Δεν υπάρχουν πολλά μέρη για να βρω την ησυχία μου, αλλά στο γραφείο υπάρχει (ησυχία)», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ο ηθοποιός στο περιοδικό Elle Decor. «Το έκανα τόσο βαρετό που τα παιδιά δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση με αυτό», πρόσθεσε.

Δες τις φωτογραφίες:

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Φωτογραφίες: © Splash / Ideal Image

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ