«Να προσέχεις τον Νότη»

0
511

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος μίλησε για το επαγγελματικό… διαζύγιο με τον Σφακιανάκη και αποκάλυψε την προειδοποίηση από φίλους του

Για το άδοξο τέλος της συνεργασίας του με τον Νότη Σφακιανάκη, που τον ανάγκασε να παραιτηθεί από το σχήμα -στο οποίο συμπράττει και η Πάολα- παραμονή της πρεμιέρας του, μίλησε ο Γιώργος Παπαδόπουλος.

Ο τραγουδοποιός και τραγουδιστής καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη άφησε αιχμές για τον χαρακτήρα του συναδέλφου του λέγοντας χαρακτηριστικά: «Φίλοι και συνεργάτες μού είχαν πει “να προσέχεις”». Στη συνέχεια αναφέρθηκε εκτενώς στο παρασκήνιο που οδήγησε στο επαγγελματικό… διαζύγιο.

«Η συμφωνία ήταν η εξής: ένα πρόγραμμα ο Παπαδόπουλος – δεύτερο πρόγραμμα ο Παπαδόπουλος, ένα πρόγραμμα η Πάολα – δεύτερο πρόγραμμα η Πάολα, ένα πρόγραμμα ο Νότης – δεύτερο πρόγραμμα ο Νότης. Δεν τηρήθηκε η συμφωνία. Πώς γίνεται να αθετείς μια συμφωνία που έχει γίνει από τον Σεπτέμβριο; Ενημερώθηκα Τετάρτη βράδυ ότι «τις επόμενες δύο μέρες θα κάνεις πρόβα σε ένα πρόγραμμα». Και λέω “Ρε παιδιά, αφού τόσο καιρό κάνω πρόβα σε δύο προγράμματα, γιατί να κάνω ένα;”» είπε και ανέφερε την απάντηση που πήρε: “Γιατί ο κ. Σφακιανάκης αποφάσισε να σου κόψει το δεύτερο πρόγραμμα”. Η δική μου αντίδραση ήταν να ρωτήσω γιατί και να βρεθώ με τον κ. Σφακιανάκη και με την επιχείρηση για να συζητήσουμε. Βρέθηκα με την επιχείρηση, το προσπαθήσαμε πάρα πολύ, αλλά δεν γινόταν να τηρηθεί η συμφωνία που είχαμε κάνει» είπε, μεταξύ άλλων, ο τραγουδοποιός.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο σχόλιο που έκανε στην ανάρτησή του και αφορούσε την επαλήθευση της κριτικής ως προς το πρόσωπο του Νότη Σφακιανάκη. «Με είχαν πλησιάσει κάποια άτομα, φίλοι, συνεργάτες… και μου είχαν πει “να προσέχεις σε αυτή τη συνεργασία”. Μου έλεγαν ότι θα έχω πρόβλημα και είχαν δίκιο» είπε, ωστόσο πρόσθεσε: «Δεν θέλω να πιστεύω ότι είχε πρόβλημα προσωπικό μαζί μου ο κ. Σφακιανάκης».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ