Σπύρος Μπιμπίλας: Έξαλλος με τον Νίκο Μουρατίδη – Έγραψε άρθρο για την παρουσία του στις κηδείες

0
227

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, o Σπύρος Μπιμπίλας ξεσπά για το άρθρο που έγραψε στο blog του ο Νίκος Μουρατίδης και αναφέρεται στην συχνή παρουσία του σε κηδείες προσωπικοτήτων από τον χώρο του θεάτρου.

Σε αυτό το σημείο να τονίσουμε ότι ο Σπύρος Μπιμπίλας είναι συνδικαλιστής ηθοποιός και κατά κάποιον τρόπο έχει υποχρέωση να παραβρίσκεται σε κηδείες αλλά πολλές φορές και να βοηθάει ηθοποιούς που έχουν οικονομική ή άλλη ανάγκη.

Ο Νίκος Μουρατίδης γράφει μεταξύ άλλων στο άρθρο του:»Βρέθηκα σε μια παρέα και μια από τις κυρίες με ρώτησε: «Εσύ που είσαι στο χώρο, για πες μου, ο Μπιμπίλας γιατί πάει σε όλες τις κηδείες;». Έμεινα να την κοιτάζω σαν χάνος. Μου εξήγησε λοιπόν, πως σε όλες τις κηδείες γνωστών ανθρώπων ο Σπύρος Μπιμπίλας είναι πάντα εκεί από τους πρώτους.«Φαντάζομαι ότι θα ήταν όλοι φίλοι του, εκτός και αν έχει κάποιο θέμα «φετίχ» με τις κηδείες γενικώς», συμπλήρωσε η παρατηρητική ομολογουμένως κυρία.Όταν γύρισα σπίτι δεν άντεξα και μπήκα στο google, πληκτρολόγησα «Σπύρος Μπιμπίλας κηδείες» και ξαναέμεινα με το στόμα ανοιχτό. Είχε δίκιο η κυρία. Ο Σπύρος Μπιμπίλας ήταν σε όλες εκεί. Μα σε όλες»!!

Η απάντηση του ηθοποιού ήταν η εξής:

«Με αφορμη το σκωπτικο δηθεν και καθαρα ειρωνικο αρθρο ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΚΗΔΕΙΩΝ του συμπαθους κυριου ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ ,που δεν γνωριζει η κανει οτι δεν γνωριζει πολλα πραγματα τον πληροφορω… ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΘΑ ΟΦΕΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΝΑ ΤΙΜΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΓΡΑΦΑΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΖΟΥΣΑΝ ΚΙ ΕΤΣΙ ΖΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙς ΑΠΟ ΑΥΤΟ.Προσωπικα παρισταμαι, για να απαντησω και στις φιλες σας, οχι μονο στις κηδειες γνωστων αλλα και των παντελως αγνωστων ηθοποιων που για καποιους απο αυτους κανουμε και ερανο για να κηδευτουν, Ως ΕΚΛΕΓΜΕΝΟς επι 25 και ανω ετη στα προεδρεια οργανισμων οπως ο ΔΙΟΝΥΣΟς ΤΟ ΚΘΒΕ το ΣΕΗ (ΑΛΛΟΤΕ ταμιας και αλλοτε γενικος ΓΡΑΜΜΕΤΕΑΣ) και ΠΡΟΕΔΡΟΣ του ΤΑΣΕΗ εκπροσωπω επισημα τους ηθοποιους και εκφωνω με αποφασεις των Δ,Σ.ΕΠΙΚΗΔΕΙΟΥς. που αν δεν το καναμε καποιοι απο εσας θα βροντοφωναζαν ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟι που ειναι? ΔΕΝ εχω λοιπον τρελλα με τις κηδειες αλλα τιμω τους συναδελφους μου, πολλοι δε απο αυτους ηταν και προσωπικοι φίλοι καρδιας.,,ΤΟ ΟΤΙ ΠΡΟΕΡΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΗΔΕΙΩΝ ΕΠΙΣΗς ΜΕ ΤΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΞΟΙΚΙΩΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ.. ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙς ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙς ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΣΑς ΚΑΙ ΚΑΥΤΡΗΡΙΑΖΩ ΚΑΙ ΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ»

Πηγή: TLIFE

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ