«Πόλεμος» χωρίς λουλούδια για τον Αδαμαντίδη που «άφησε 60 οικογένειες χωρίς δουλειά»

0
1861

Τι έκανε τον Αδαμαντίδη να κουνήσει μαντίλι;

Άγριο παρασκήνιο στον «πλανήτη της διασκέδασης» πίσω από τα καμαρίνια και τα φώτα στην πίστα

Αγριο παρασκήνιο πίσω από τα καμαρίνια και τις πίστες! Μόνο έτσι θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς όλα όσα γίνονται τα τελευταία 24ωρα στον πλανήτη της διασκέδασης, εκεί όπου ο λουλουδοπόλεμος και το αλκοόλ επικρατούν!

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: η ξαφνική διακοπή της συνεργασίας του σπουδαίου λαϊκού τραγουδιστή Θέμη Αδαμαντίδη με το North Live Stage έσκασε σαν βόμβα στην καλλιτεχνική πιάτσα…

Ο ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου στο οποίο ο Αδαμαντίδης ηγείτο του σχήματος ανέβασε «πυρετό», μια και ο καταξιωμένος τραγουδιστής άφησε έτσι ξαφνικά τα βόρεια προάστια για χάρη του κέντρου Fever στη λεωφόρου Συγγρού, όπου θα εμφανίζεται από τις αρχές του επόμενου μήνα με την Ελλη Κοκκίνου!

Τι έκανε όμως τον Αδαμαντίδη να κουνήσει μαντίλι στο κέντρο των Β.Π. και να πει «goodbye» στον Πάνο Καλίδη και στην Ελένη Χατζίδου την ώρα που στο μαγαζί γινόταν το αδιαχώρητο; Ο Καλίδης πήρε θέση για την… κεραμίδα που τους έσκασε στο κεφάλι μέσα από τα social media, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Ο Αδαμαντίδης άφησε 60 οικογένειες εν όψει εορτών χωρίς δουλειά».

Η πρόταση

Το χρονικό της επαγγελματικής συνεργασίας του Αδαμαντίδη με τον ιδιοκτήτη του North Live Stage, που κατέληξε σε ξαφνικό «διαζύγιο», ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι, την περίοδο που ο Αδαμαντίδης σάρωνε σαν τυφώνας τον τηλεοπτικό θεσμό των βραβείων Mad, μαζί με τις ΜΕΛISSES, ερμηνεύοντας το τραγούδι «Στην καρδιά». Εκείνη την περίοδο αποφάσισε να δεχτεί την πρόταση του επιχειρηματία με σκοπό να συνεργαστούν στο νυχτερινό κέντρο των βορείων προαστίων.

Η σεζόν άρχισε και όλα έδειχναν να κυλούν ρολόι μέχρι την περασμένη Κυριακή, όταν ο σπουδαίος τραγουδιστής εξαφανίστηκε! «Την περασμένη Κυριακή όλοι περιμέναμε να ανοίξει το μαγαζί. Ο Θέμης όμως, πουθενά. Το κινητό του κλειστό. Από τότε χάσαμε και τα ίχνη του» λέει εργαζόμενος του νυχτερινού κέντρου και ο επιχειρηματίας το φυσάει και δεν κρυώνει!

Η «Espresso» προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον Θέμη Αδαμαντίδη, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό, ενώ σε επικοινωνία που είχαμε με τον Πάνο Καλίδη, τον μέχρι πρότινος συνεργάτη του στο νυχτερινό μαγαζί της Νέας Ερυθραίας, πληροφορηθήκαμε τον διάλογο που είχαν οι δύο καλλιτέχνες λίγες μέρες προτού σκάσει η «βόμβα» της αποχώρησης. «Πριν από μία εβδομάδα κάναμε μια κουβέντα μέσα στο καμαρίνι του, όπου τον ρώτησα: “Θέμη, όλα καλά; Το μαγαζί σκίζει”. Και μου απάντησε: “Ολα σούπερ”. Και μείναμε εκεί πιστεύοντας πως θα πάμε έως το καλοκαίρι το σχήμα. Και ξαφνικά… τέλος» μας είπε ο Πάνος Καλίδης.

espressonews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ