«Έσπασε» η Αποστολία Ζώη: «Ο καρκίνος με διέλυσε» (βίντεο)

0
2305

Στη φιλανθρωπική παράσταση «Γιατί το τραγούδι» που κάνει πρεμιέρα στις 19 Νεμβρίου στο Παλλάς αναφέρθηκε η Αποστολία Ζώη, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day».

 Πρόκειται για μια παράσταση που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία της τραγουδίστριας και της οποίας τα έσοδα θα δοθούν στο ογκολογικό νοσοκομείο Άγιοι Ανάργυροι. Ένα ζήτημα με το οποίο η Αποστολία Ζώη είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη.

«Αυτή ήταν μία ανάγκη μου, που ξεκίνησε όταν έχασα τον πατέρα μου. Θέλω να κάνω κάτι για τον καρκίνο. Είναι κάτι που με έχει διαλύσει τα τελευταία 4 χρόνια και όλο αυτό δημιουργήθηκε εκείνη τη στιγμή. Βέβαια, ήμουν πάρα πολύ φοβισμένη και πάρα πολύ απογοητευμένη με όλο αυτό που είχε συμβεί. Για να πιστέψω ποτέ ότι έχει γίνει κάτι τόσο μεγάλο και όταν άρχισα να παίρνω τα πρώτα ναι, ήταν για εμένα ένα τεράστιο δώρο, που σίγουρα έρχεται από κάπου εκεί πάνω» είπε εμφανώς συγκινημένη, προσθέτοντας: «Είναι βοήθεια που προέρχεται από τον πατέρα μου και τη μητέρα μου, γιατί είναι και οι δύο εκεί πάνω».

Όταν, μάλιστα, ερωτήθηκε αν νιώθει καλά πλέον μέσα της, η τραγουδίστρια μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της, απάντησε ως εξής:

«Όχι ακόμα. Αισθανόμουν υπαίτια που δεν κατάφερα να σώσω τους γονείς μου και αισθανόμουν πάρα πολλές ενοχές και ότι δεν μπορούσα να τα καταφέρω. Αυτό το 19 Νοέμβρη θα έχω να το θυμάμαι. Θέλω να έρθει. Το περιμένω με τεράστια αγωνία και ανυπομονησία και τεράστια χαρά… Να δω πώς θα μου λειτουργήσει από εκεί και πέρα μέσα μου. Πλέον οικογενειακώς θα έρθουν και οι αδερφές μου να δουν τι θέλω να κάνω για τους γονείς μας».

Δείτε το σχετικό βίντεο…

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ