Στην… ουρά 3.000 Ελληνίδες για να γίνουν μοντέλα στην τηλεόραση

0
586

Εδώ ο κόσμος καίγεται και οι wannabe Ναόμι Κάμπελ χτενίζονται

Από την
ΚΛΑΡΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Παροξυσμός αιτήσεων στο «Greece’s Next Top Model»! Ούτε 100 ούτε 500, αλλά 3.000 γυναίκες από 18 έως 25 χρονών «βλέπουν» το λαμπρό μέλλον τους στις πασαρέλες και ονειρεύονται να γίνουν οι εγχώριες Ναόμι Κάμπελ!

Σημεία των καιρών θα μπορούσε να πει κανείς σε μια εποχή που χιλιάδες κοριτσόπουλα αναζητούν χρήμα, δόξα και καριέρα μέσω της τηλεόρασης! Τρεις χιλιάδες -ναι, καλά διαβάσατε- ήταν, σύμφωνα με στέλεχος του Star, οι αιτήσεις συμμετοχής για το reality μόδας, το οποίο επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση το φθινόπωρο, ύστερα από επτά χρόνια απουσίας από τη μικρή οθόνη, με τη λαμπερή Βίκυ Καγιά να κρατά πάλι τα ηνία της παρουσίασης (παίρνοντας άριστα στο κομμάτι αυτό) και με τους Δημήτρη Σκουλό, Αγγελο Μπράτη και Ηλιάνα Παπαγεωργίου να κάθονται στις καρέκλες των κριτών.

Με όπλα τους τα μακριά πόδια, τα λίγα κιλά και τις σωστές αναλογίες, οι wannabe μοντέλες αναμένεται να ριχτούν στη μάχη για να εξασφαλίσουν μια θέση στο νέο πρόγραμμα του Star. Από τις 3.000 αιτήσεις οι ιθύνοντες του καναλιού της Κάτω Κηφισιάς ξεσκάρταραν τις 1.500, οι οποίες πέρασαν από οντισιόν. Από αυτές οι 50 θα φτάσουν έως τη φάση bootcamp, κατά την οποία θα επιλεγούν οι 20 καλύτερες για να μπουν (με δόξα και τιμή) στον νέο κύκλο του reality.

Σημειώνεται ότι στους δύο προηγούμενους κύκλους της εκπομπής που προβλήθηκαν στη χώρα μας από τον ΑΝΤ1 είχαν κερδίσει αντιστοίχως η Σεράινα Καζαμία, η οποία ζει πλέον στην Ελβετία και κάνει άλλη δουλειά, που δεν έχει σχέση με τον χώρο της μόδας, και η Σιντορέλα Τόλη, που εξακολουθεί να ασχολείται με το μόντελινγκ και τα τελευταία τρία χρόνια πηγαινοέρχεται στην Κίνα.

Φοιτήτριες και πτυχιούχοι

Οπως πληροφορηθήκαμε, ανάμεσα στις χιλιάδες υποψήφιες για το «Greece’s Next Top Model» του Star συγκαταλέγονται από φοιτήτριες μέχρι και πτυχιούχοι ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, που δεν έχουν καταφέρει να βρουν μια δουλειά πάνω στο αντικείμενό τους και αποφάσισαν να προτάξουν τα κάλλη τους, μπας και δουν μια άσπρη μέρα και κάνουν καριέρα στον χώρο του μόντελινγκ εξασφαλίζοντας, έστω και προσωρινά, τα προς το ζην.

Με την ανεργία να αγγίζει… κόκκινο και την ώρα που πολλές συνομήλικές τους, διαθέτοντας πτυχία και μεταπτυχιακά, δουλεύουν για μεροκάματο 30 ευρώ, 12ωρα σε καφετέριες και ντελίβερι σε σουβλατζίδικα ή μεταναστεύουν για μια καλύτερη τύχη, τα κορίτσια που θα διαγωνιστούν για τον τίτλο του κορυφαίου μοντέλου της χώρας ανοίγουν τα νεσεσέρ για να φρεσκάρουν το μακιγιάζ τους και να γίνουν πιο λαμπερά, ώστε να βρεθούν μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας κυνηγώντας το όνειρό τους.

Ενα όνειρο που, όπως σε κάθε reality, θα έχει και δόσεις ίντριγκας, με ξεφωνήματα και «μαλλιοτραβήγματα». Οπως και να ‘χει, στην περίπτωση των διαγωνιζομένων ίσως και να ταιριάζει γάντι το «εδώ ο κόσμος καίγεται (κυριολεκτικά και όχι μεταφορικά) και οι wannabe Ναόμι Κάμπελ χτενίζονται»!

espressonews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ