Εβελίνα Νικόλιζα: Έτσι έχασα 35 κιλά!

0
1359

Εξυπνο βίντεο από την κόρη της Μπέσσυς Αργυράκη, Εβελίνα Νικόλιζα, για τη μάχη που έδωσε με τον άλλο εαυτό της

Με την αμεσότητα που τη διακρίνει, η Εβελίνα Νικόλιζα, κόρη της Μπέσσυς Αργυράκη, εξομολογήθηκε στο κανάλι της στο YouTube πώς κατάφερε μέσα σε έναν χρόνο να πετύχει το ακατόρθωτο! Σε ένα έξυπνο βίντεο στο οποίο η παλιά Εβελίνα φαίνεται ότι κάνει διάλογο με την καινούργια γίνεται… μάχη ανάμεσα στα πατατάκια και τα φρούτα!

«Αυτή είναι η ιστορία της ζωής μου» λένε με μια φωνή η… παλιά και η νέα Εβελίνα και στη συνέχεια η 28χρονη συμπαρουσιάστρια στο «Καλοκαίρι μαζί στις 10.00» πιάνει την ιστορία από την αρχή, από όταν ακόμα ήταν μωρό, ένα παχουλό μωρό που εξελίχθηκε σε μια παχουλή έφηβη.

«Ηταν κι ένα αγόρι που μου άρεσε, το οποίο είχε πει “η Εβελίνα είναι πολύ όμορφη, αλλά είναι χοντρή” κι έτσι ξεκίνησα να χάνω κιλά. Αυτό ήταν το κίνητρο που είχα, γιατί πρέπει να έχεις κίνητρο για να ξεκινήσεις δίαιτα» ανέφερε και πρόσθεσε: «Εχασα 14 κιλά τότε κι έκανα σχέση με αυτό το αγόρι, γιατί τα κιλά μου ήταν το πρόβλημα».

Στη συνέχεια της γλαφυρής, γεμάτης χιούμορ αφήγησής της μίλησε για τις αλλεπάλληλες προσπάθειες να χάσει κιλά που έπεφταν στο κενό, για τις ψυχολογικές μεταπτώσεις, για το bullying που δέχτηκε στο σχολείο για τα παραπανίσια κιλά της και τα πολλά στάδια που πέρασε μέχρι να πάρει την απόφαση να απευθυνθεί σε ειδικό.

Καταλήγοντας, η γλυκιά Εβελίνα συμβούλεψε όλους όσοι κάνουν την ίδια προσπάθεια με εκείνη: «Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς. Βρείτε το κίνητρό σας κι εφόσον μπόρεσα εγώ, μπορείτε κι εσείς»!

Δείτε το βίντεο: 

espressonews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ