«Ο Στάθης πήγαινε με του κόσμου τις γυναίκες όταν ήμασταν μαζί. Η γυναίκα του δικαιούται να…»

0
675

«Ο Στάθης πήγαινε με του κόσμου τις γυναίκες όταν ήμασταν μαζί. Η γυναίκα του δικαιούται να…»

Γνωστή ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» αποκάλυψε πως ο Στάθης Ψάλτης την είχε απατήσει πολλές φορές και τον είχε τσακώσει, ενώ τόνισε πως η χήρα του, η Χριστίνα έχει δικαίωμα να συνεχίσει τη ζωή της.

Τι λέει για τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο ότι μετά από δέκα μήνες από το θάνατο του Στάθη είναι έγκυος η Χριστίνα;

Η Καίτη Φίνου είπε στην εκπομπή του star: «Με τον Στάθη αγαπιόμασταν περισσότερο όταν χωρίσαμε και αρχίσαμε να δουλεύουμε μαζί, παρά όταν ήμασταν μαζί. Ο Στάθης πήγαινε με του κόσμου τις γυναίκες όταν ήμασταν μαζί. Και δεν ήταν μόνο ότι τον είχα πιάσει. Και καλά έκανε. Τώρα που πέρασαν τα χρόνια, ναι, τον καταλαβαίνω. Η γυναίκα του δικαιούται να συνεχίσει τη ζωή της»!

Δείτε τι άλλο είπε!

Δείτε τι άλλο είπε!

Ο Στάθης πήγαινε με του κόσμου τις γυναίκες όταν ήμασταν μαζί.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Στα δύο η οικογένεια του Ψάλτη!

❱❱ Μπάχαλο! Άλλο μνημόσυνο η κόρη του ηθοποιού και άλλο η χήρα

Από τον
ΑΛΚΙΝΟΟ ΜΠΟΥΝΙΑ

Σχεδόν έναν χρόνο μετά τον θάνατο του Στάθη Ψάλτη, η οικογένειά του εξακολουθεί να είναι χωρισμένη στα δύο. Απόδειξη; Η κόρη του Μαρία τέλεσε χθες μνημόσυνο σε πολύ στενό κύκλο στο Νεκροταφείο Ζωγράφου, έχοντας στο πλευρό της τη μητέρα της Κάτια Κυβέλου και τον θείο της Γιάννη Ρώτα.

Στο μεταξύ, η χήρα του πρωταγωνιστή, που έφυγε από τη ζωή χτυπημένος από τον καρκίνο, Χριστίνα Ψάλτη πρόκειται -σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso»– να τελέσει δικό της μνημόσυνο το ερχόμενο Σάββατο, 21 Απριλίου, στις 14.30.

«Σε στενό οικογενειακό κύκλο τελέσαμε μνημόσυνο για τον χρόνο που είσαι μακριά μας. Ακουσα τη συμβουλή σου: θα κάνεις πάντα αυτό που θες εσύ κι όχι αυτό που θέλουν οι άλλοι. Για μένα, μπαμπά μου, δεν είσαι εκεί σε αυτό το ψυχρό μνήμα, έχεις πάει ένα ταξίδι και, όταν ορίσει ο Θεός, θα ανταμώσουμε» έγραψε χθες η Μαρία στη σελίδα της στο facebook ανακοινώνοντας το γεγονός και συγκινώντας τα διαδικτυακά πλήθη. Ωστόσο, σε επικοινωνία που είχαμε με τη μητέρα της Κάτια Κυβέλου για να να μάθουμε αν ήταν εκεί και η Χριστίνα Ψάλτη, εκείνη μας απάντησε λακωνικά και με νόημα.

«Δεν την προσκάλεσε κανείς»

«Η τελετή έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο» μας είπε, επιβεβαιώνοντας έμμεσα τις υποψίες μας ότι η χήρα του ηθοποιού ήταν… άφαντη. «Η Χριστίνα δεν γνώριζε κάτι για το χθεσινό μνημόσυνο που τελέστηκε από την κόρη του Στάθη και τη μητέρα της, γιατί δεν την προσκάλεσε κανείς. Ωστόσο, η ίδια δεν θα μπορούσε να μην παραστεί στο μνημόσυνο του Στάθη κι αυτό θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο, που συμπίπτει με τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τον θάνατό του…» μας είπε άνθρωπος από το περιβάλλον της χήρας.

Η τελευταία, ως γνωστόν, αποφεύγει να μιλάει δημόσια μετά τον θάνατο του Στάθη Ψάλτη για θέματα που την αφορούν, όπως για το πώς ήταν η σχέση της με τον κορυφαίο μας ηθοποιό το τελευταίο διάστημα της ζωής του, αλλά και για τον δεσμό που της «χρεώνουν» με νεαρό άντρα μετά τον θάνατο του συζύγου της. Μάλιστα, ειπώθηκε ότι από αυτή τη σχέση έμεινε και έγκυος, κάτι που διαψεύστηκε από πηγές του στενού φιλικού κύκλου της.

Η αλήθεια είναι πως οι σχέσεις της Χριστίνας με την κόρη του αείμνηστου Στάθη δεν ήταν οι καλύτερες την περίοδο της αρρώστιας του και όχι μόνο. Παρ’ όλα αυτά σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε η Μαρία Ψάλτη στην «Espresso» στα τέλη του προηγούμενου μήνα θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα: «Δεν με ενδιαφέρει τι γράφεται για τη Χριστίνα, ειλικρινά. Εκείνη ήταν η σύζυγός του, εγώ το παιδί του. Δεν έχουμε κάτι να μοιράσουμε. Ωστόσο η Χριστίνα στάθηκε στο πλευρό του πατέρα μου και οφείλω να το πω αυτό δημοσίως. Εγώ έχασα τον πατέρα μου και ο πόνος μου σταματάει σε αυτό το κομμάτι. Μίλησα και με τον θείο μου Γιάννη Ρώτα και του ζήτησα να πέσουν οι τόνοι. Ο μπαμπάς μου δεν θα ήθελε σε καμιά περίπτωση να ακούγονται όσα ακούγονται δημοσίως. Ηταν χαμηλών τόνων και δεν έδινε δικαιώματα παρά μόνο για το επάγγελμά του. Εκείνος ‘‘έφυγε’’ και ο καθένας πλέον ακολουθεί τον δικό του δρόμο στη ζωή, όπως εκείνος νομίζει» είπε χαρακτηριστικά, δείχνοντας την ανωτερότητά της.

Παρ’ όλα αυτά οι δύο πλευρές συνεχίζουν να κρατούν αποστάσεις, με αποτέλεσμα να φτάσουν στο σημείο να τελούν δύο μνημόσυνα για τον αγαπημένο τους άνθρωπο. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει εδώ και χρόνια με τον γιο και τ’ αδέλφια της Αλίκης Βουγιουκλάκη.

Πηγή: espressonews.gr/

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ