Έγκυος η χήρα του Στάθη Ψάλτη; Τι λέει ο αδελφός του (βίντεο) «Με χτυπούν από παντού» δηλώνει η ίδια

1
1843

Δέκα μήνες έχουν περάσει μόνο από το θάνατο του ηθοποιού Στάθη Ψάλτη και η σύζυγός του Χριστίνα, φαίνεται πως έχει κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή της και είναι έγκυος, ενώ σχεδιάζει να παντρευτεί το καλοκαίρι.
Σύμφωνα με την εκπομπή «Στη Φόρα», η χήρα του ηθοποιού είναι έγκυος και μάλιστα στο δεύτερο μήνα της κύησης.


Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Καράλης, και σύμφωνα με πληροφορίες από το φιλικό της περιβάλλον, η Χριστίνα Ψάλτη φαίνεται να διατηρεί σχέση με γιατρό.
Στην ίδια εκπομπή, μίλησε και ο αδερφός του Στάθη Ψάλτη, Γιάννης Ρώτας και ανέφερε: « Το άκουσα και εγώ αυτό. Η σχέση υπήρχε πριν. Είχαν χωρίσει με τον Στάθη για αυτόν τον λόγο. Αν η κυρία αυτή έκανε αυτό που έκανε, δικαίωμα της. Λίγος σεβασμός προς το πρόσωπο του Στάθη, αν είναι αλήθεια αυτά».

»

«Με χτυπούν από παντού! Δεν αντέχω άλλο» υποστηρίζει η Χριστίνα

Η «Espresso» προσπάθησε να επικοινωνήσει με τη Χριστίνα Φιτσάκη προκειμένου να διασταυρώσει τι ισχύει και τι όχι από τις φήμες που την ακολουθούν, αλλά και αν ευσταθούν οι ισχυρισμοί του Γιάννη Ρώτα ότι είχαν χωρίσει με τον Στάθη Ψάλτη προτού αρρωστήσει.

Δυστυχώς, κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό. Παρ’ όλα αυτά ήρθαμε σε επαφή με άνθρωπο του περιβάλλοντός της, με τον οποίο μίλησε η ίδια προχθές, μεταφέροντάς του πως είναι πολύ χάλια ψυχολογικά. «Με χτυπούν από παντού. Δεν αντέχω άλλο…» ήταν τα σπαρακτικά λόγια της.

Τέλος, σε επικοινωνία που είχαμε με τον θεατρικό επιχειρηματία και κουμπάρο του αξέχαστου Ψάλτη, τον Μάρκο Τάγαρη, ο ίδιος θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση. «Η εγκυμοσύνη είναι… φόλα!» μας είπε χαρακτηριστικά. Και συνέχισε: «Δεν ισχύει. Εγώ μιλάω με τη Χριστίνα συνέχεια. Αν ήταν έγκυος, θα το ήξερα. Αυτά που ακούγονται είναι βλακείες».

aftodioikisi.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ